Hello, hello!

Jag har hållit mig ifrån datorn idag, så nu passar jag på att slänga in ett inlägg här hos Vickan.

Hur jag/vi ser ut får ni se någon annan dag. ;)

Och idag är jag femton.


30 oktober



... är min namnsdag i dag också!
Så grattis till mig - och till alla vid namn Isabella såklart också.
Och alla andra som heter Elsa.

Fick rosor i alla fall utav mamma, gulligt.

Och nu är det ... eftermiddag? ... förmiddag? ... mellanmiddag?

Hej!

Nu är klockan prick två och gästerna kommer runt klockan sex. Det jag har åstadkommit än så länge är att mamma har kollat igenom filmanalysen - det ända jag ska göra är att skriva till lite grejer och finjustera det, sedan är jag klar - sett på True Blood, tagit en dusch, målat mina tånaglar, sett på mer True Blood, fixat lite pajdeg, kollat på mer True Blood och jao ..

Nu funderar jag i alla fall på att fixa det sista med bilden, sedan ska jag kanske börja lägga på lite smink och fixa mina kläder?

Ni har ju i alla fall har ni väl fattat att jag är helt fast vid True Blood? Eller måste jag kanske tjata lite mer? Haha, fy vad jag är jobbig.

Jag känner mig i alla fall pigg. Visst är det enkelt att ljuga i skrift?
Somnade klockan fyra i natt - klarvaken och sova var det minsta jag ville göra, var till och med nära på att gå upp igen och skita i att sova över huvud taget - och så vaknade jag vid nio. Musse Pigg här alltså.



Well ...

Nåja ...

Efter ett antal frustrationsutbrott satte jag mig ned framför datorn tillsammans med mamma, vi gjorde frågorna (... hrm, hrm .. tjao ... "vi") och jag renskrev handlingen. Tydligen skulle det väl vara ganska kortfattat, men min handling blev ju för fasen typ två och en halv sida lång, men jag hoppas att det duger i alla fall.

Jag är inte nöjd, men nu är jag i alla fall klar på ett ungefär. Mamma skulle ta en titt på "the big deal" - alltså hela arbetet - i morgon och så får jag hoppas att hon inte påpekar någonting, för då måste jag nog bita henne i vaden.

Nu ska jag i alla fall se om lillebrorsan har somnat i soffan där nere, borsta bort kaffesmaken ur munnen och tvätta av ansiktet innan jag kryper ned och kollar på True Blood. Förhoppningsvis somnar jag inte, jag hatar att ligga och slumra till när man kollar på någonting - allt blir liksom fel.

Nighty!

Satans jävla påhitt - a.k.a. Gunnars läroplan

Goddagens!

Nu har det förvisso börjat gå över, men för bara ett par dryga minuter sedan hade jag lust att bara sitta och tugga i mig alla jävla små papperstussar som jag skulle riva filmanalyspappret i. Jag är så fucking arg på skiten så att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Det går liksom bara inte runt.

Tyvärr så känns det som att det är idag som jag måste bli klar med det, men det kommer inte att hända eftersom min mamma är en värdelös hjälp och jag klarar det inte själv eftersom jag ger upp alldeles för fort. Dessutom har tydligen min mamma också gett upp så nu startar jag krig och vägrar att göra bilden bara för att ... ja? Reta henne kanske? Jag är inte den bäste på att hantera intelligenta situationer.

Jag brukar inte ge upp på skolarbeten ... eller oj då, nu ljög jag lite: jag ger a l l t i d upp på skolarbeten, men jag brukar vanligtvis ändå slutföra dem. Just nu är det något som jag absolut vet att det aldrig kommer att fungera, grrr ... Jävla piss!

Tjenixen!

Jag har tydligen börjat ställa om dygnet så här mitt i veckan. Inte så himla smart att börja gå och lägga sig vid halv två när jag om drygt fyra dagar måste gå upp klockan sju igen. Men det är förvånansvärt svårt att vända tillbaka på dygnet, än att vända det.

Jag är i alla fall nästan klar med kemin, fast jag inte direkt fattar vad det var vi gjorde - mer än att skapa vätgas. Mamma sade att farsan var duktig i kemi, så jag ska chansa på att fråga honom om det i kväll.
Annars ska jag väl försöka bli klar med den här sketna bilden.

Och såklart ska jag nörda lite True Blood också. Även första avsnittet av Gossip Girl sågs igår, ganska bra, fast mitt in i det hela blev det faktiskt riktigt löjligt, så lite besviken blev jag, när det var så bra från början och sedan pang! så slog det om och blev jättelarvigt.



Men nu ska jag kila ned och bre mig själv en macka, tjenixen!

I labbrapporter ska man helst inte skriva i formen "vi" - men hur fasen ska det skrivas då? Inte så himla lätt

Ja, alltså är det typ kemi som det vankas här. Labbrapporten skall avslutas och renskrivas, förhoppningsvis (men inte troligtvis) kommer jag att bli klar med den i dag. Segt går det i alla fall. Dumma labbrapport.

Och jag hittade till slut en sida där jag kunde se på True Blood, men den är lite seg. Och varför är avsnitten tvungna till att sluta så spännande? Jag blir ju sur när jag inte dirrekt bara kan se nästa avsnitt. :(

I'll bite ya!

Tjena, tjing plong!

Trevlig onsdagsmorgon här med en rolig "ska-göra"-lista full utav städning och plugg. Alltså inte lika trevlig onsdagsmorgon.

Jag blev lite ledsen i själen förut, utav någon anledning vägrar kanaler som jag vanligtvis brukar nörda webb-TV framför få de klipp som jag vill se att fungera. Andra avsnittet av True Blood vägrar, mitt inne i s. 3 utav How I met your mother kapitulerar kanalen och Heroes verkar ju inte fungera över huvud taget hos mig? *Snyft, vad synd det är om mig för att jag inte kan se på Tv*

Haha, jag är ett I-landsbarn, det märks eller hur?

Fast nu kom jag också på att det är SVT som spelar True Blood på TV, betyder det att de har True Blood uppladdat på SVT Play? Please, please, please ...
Jaha, okej. Nu råkar ju inte jag vara en utav tekniska personerna på vår stora, blå planet, men har de verkligen bara avsnitt 8 och 9 på SVT Play? Dåligt.

Buhu ... Nu fick jag också reda på att avsnitten vanligtvis ligger uppe mellan 7-30 dagar, alltså så finns de inte kvar. Ibland måste man bara hata internet.

Vad finns det mer att kolla på då? Jaha, "Fyra decennier av sex" - det lät ju trevligt. "Bolimbompas skattkista", "Wallace and Gromit", "Vädret" ... Hmmmmm ... Jag tror inte att jag kommer att kolla på så mycket via SVT Play.

Jag sätter i stället på "En ö i havet", för att kolla in det. Jag låter "Gossip Girl" ladda klart medan jag är i duschen och så får jag leta reda på ett tredje program som jag kan tänka mig att spendera förmiddagen med medan lillebror och morsan är i stan.


Mitt sällskap tills vidare.

Hej, jag är lite bakom!

Såg precis klart första avsnittet av True Blood och jisses, vad bra det var. Jag var förberedd på att det skulle vara bra, samtidigt som jag var väldigt kritisk.

Och nu är det nog bäst om jag publicerar inlägget, stänger av datorn och går och lägger mig innan jag somnar här sittandes. Ett avsnitt utav Gossip Girl orkar jag inte med.

My room is in a mess

Hej, hej!

Som ni säkert förstår så är mitt rum ganska stökigt. Ganska hör egentligen inte till min beskrivning utav rummet, det är mest för att lindra min egen tro om mig själv som njao ... en gris? I alla fall en slusk. Fast det är inte smutsigt på rummet på det sättet, mer bara stökigt och grejer överallt.

Min dator lade av utan förvarning för inte alls länge sedan. Ett stort irritationsmoment där man verkligen får lust att skaffa en son, trycka upp ett stort "bulls eye" över dataskärmen och låta sonen kasta kniv eller något. Japp, ganska frestande.

Dock så blir det lite bättre när det ändå kommer upp "Återskapa senaste session". Annars blir jag väldigt irriterad.
Jag menar, jag hade ju fixat suttit och väntat på att datorn ska ladda upp lite videos så att serierna inte ska behöva "buffra" så mycket ... och så bara: "Nae, nu funkar det inte längre."
I två av de tre fallen kunde internet inte ens hitta sidorna - bra.

Natti, natti! Dröm söta drömmar om ... er allra bästa maträtt som ni för evigt kommer att sitta och dregla över! Se så, dröm nu!

Det luktar som muffins! :P



Hej, Bullmamma här!

Fast det är ju inte bullar som vankas utan havremuffins som står och svalnar. Jag brände mig på tummen, men jag är glad i alla fall.
Lillebror och jag ska duka upp och krypa ned i soffan framför Desperate Housewives, typ vår lilla grej - när han vill, vill säga.

Det är btw chokladmuffins på bilden. ;)

Smaskens!

Skräckvecka

Hej! Hemma igen, har ni saknat mig?

Haha, såklart inte. Nu sitter ni ju snarare och tänker: "Oj, tjena, är den där nöten hemma igen?". Ehhhhhh ... skämt åsido.

Bilder fick ni förut, lite snabbare än vanligt men jag orkade inte att skjuta upp att rensa bilder i kameran så jag gjorde det på direkten i stället.

Jag är seg eftersom jag sov ganska ojämnt i natt, eller hur det nu ska beskrivas, men annars är jag frisk som en nötkärna med mat i magen. Mums!

Såg förresten att det är skräckvecka nu på TV400, någon som har koll på när Ghostbusters går? Jag ska i alla fall se den då, eftersom jag har missat alla andra tillfällen att se den, heh.


Alles blixt é najs.


Yesterday doesn't seem so far away











16.30

Tjena, tjena!

Jag ska snart sticka ned och äta lite mat med familjen, sedan sticker jag till Alle och så blir det One Tree Hill-maraton.

Inget plugg här idag, men vi var i alla fall tidigare idag i väg och köpte teatersmink, så det är klart. Nu har jag även ett rimligt grepp om vad jag ska klä ut mig till på lördag. ;)

Ha en rolig måndag!


"Lilla födelseda'n"

Hej igen!

Nu är jag nyduschad, mitt ansikte är lent och mjukt och eftersom jag körde med lite inpackning i håret så hoppas jag att det ska vara likadant när det väl har torkat.

Eftersom jag var helt off från bloggen i går ... kanske i lördags också? ... så missade jag att skriva att jag faktiskt fick födelsedagspresent i fredags.




Förstå lyckan när jag fick av krullet och såg "S N Ö" med stora bokstäver. Jag älskar Snö, men det är satans dyrt. Alltså någonting som man står och pillar på men är så försiktig med att inte ha sönder ...
Okej, det är inte hur dyrt som helst, men alldeles för dyrt för en 15-åring att köpa som vardagssmycken.


Special treatment



 
Nu sitter jag här med en kladdig ansiktsmask i ansiktet. Håret klibbar fast och det luktar vanilj-kola-någonting. Det är nog ganska bra att det tydligt står på förpackningen att det inte får ätas, för annars hade troligen röran varit på väg i mitt tarmsystem och inte i ansiktet. Gott luktar det i alla fall!

Inga vackra bilder heller direkt, men litet måste man ju bjuda på sig själv. Och första bilden är ju dessutom spegelvänd, men jag tror inte att det bör spela någon roll? Hur intressant är en ansiktsmaskförpackning, liksom?

Nae, nu ska jag se om jag kan tvätta av mig masken, jag tror att jag smetade in den liiiiite för nära ögat. Det svider. Och nu fick jag sällskap utav katten, najs. :)

Nyvaken é najs

För det är just vad jag är.

Somnade halv 1 (halv 2 - och ja, jag kommer att fortsätta med att titta tillbaka till den gamla tiden till det att jag har vant mig!) och vaknade halv 10 (halv 11), alltså 9 timmar prick. Alltid likadant, samma tid, 9 timmar.
Ganska sjukt egentligen att jag sover så punktligt. Samma sak i går natt, och natten innan, och innan det.


Andra teckningar + en ful liten blå tå i hörnet.

Det var så himla länge sedan jag målade någonting, men i går gjorde jag faktiskt det. Efter ett par misslyckade A3-papper blev det att jag satt och ritade på ett abnormt stort öga, ögon är liksom roliga att rita. För se vart det leder nu bara, eftersom det är så stort måste det vara med äckligt många detaljer.

Men nu ska jag sätta på lite musik och fortsätta, bye, bye! <3

Jihu!

Haha, jag är faktiskt igång med filmanalysen och det går skapligt bra förutom att jag verkar anteckna varje liten yttipyttidetalj utom just det som Gunnar vill ha med. Men jag kan ju nästan filmen utan till så med mina stödmeningar så ska jag ju kunna renskriva och få med det som han vill. Jag är skapligt nöjd i alla fall. ;D

En annan tröja



Det där är tröjan som jag ska be mormor sticka till mig, love it!
Problemet är bara att bilden de har suger totalt, man ser ju inte passformen alls. Nu litar jag ifarsej på att mormor fixar passformen, men tänk om den sitter som en säck i alla fall. Aja, inget att tänka på.

Ville bara visa den för er och så får ni hålla tummarna i 2-3-4 månader eller hur lång tid det nu tar för mormor att sticka klart den.

Vi ska i alla fall beställa garn på fredag, har fortfarande inte bestämt vilken färg. Någon i den svart-vita färgskalan i alla fall, grå, naturvit (ofärgad), vit eller svart kanske? 

Och det känns fortfarande som att det är skola i morgon - men det är det inte! Puh ...

T-shirts

Sitter och kollar på lite T-tröjor från shirtstore.se, tihi.






Och när jag såg de nedre tröjorna kom jag direkt att associera tröjorna till folk.
Anna:

Josse:

14:23 egentligen 15:23

Trevlig dag på er!

Jag hatar att ställa om klockan. Nu sitter jag här i mina pyjamasshorts och spelar online spel på internet ... hehe, vilket liv.
Dansbandskampen är på också ... öhmmm ... Men det är inte jag som tittar. ^^
Det är ju därför det blir fel, för att man ställer om klockan.

Nu ska jag bläddra igenom garnkatalogen och sitta och dregla över tröjan som jag ska be mormor sticka åt mig, tihi.

See you later, alligator!


Upplev en till liten bit av mig och min dag


Musse Pigg till lillkusinen och blått till mellankusin, jag älskar att slå in paket - fult inslagna eller inte.

Jag vet: jag är mogen.


What's up!

Nu är jag färdigsminkad och påklädd, mitt hår har snart torkat och efter detta ska jag sätta upp det i en knut eller något. Eftersom jag dessutom äter choklad just nu så kanske det inte skulle vara helt fel att ge tänderna en till runda med tandborsten.

Nice i alla fall. Och jag vet att ni inte undrar, men det blev inget plugg i alla fall och nu hinner jag inte. Är jag förvånad - nej.

Och oj! Nu har de börjat sända reklam för "This is it" på TV, ska ni gå? Är ni sugna på att gå? Jag har faktiskt ingen aning, jag tyckte att han såg så läskig ut på den sista tiden så jag skulle nog sitta och pinas genom hela filmen, men lite nyfiken på vad som de har med är jag ju.

Nu ska jag i alla fall slå på något på nät-TV och krypa ned i soffan, mest för att jag inte orkar att hitta på något annat. Om man vill vara fin får man lida pin - så att säga.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

I can smell the mall?


Tänk om himlen kunde vara blå denna helg också?

Trevlig lördag, eller hur?

Rubriken har något med någon låt som jag i bakgrunden på ZTV där det lät som att han sjöng/rappade det?
Eh, skumt i alla fall.

Så här långt har jag hunnit att äta en sjögräsrulle till frukost (najs med sushi till "frukost"), målat grunden till mina naglar svarta och joggat. Snart ska jag hoppa in i duschen också.

Senare blir det till kusinerna eftersom de fyller år. Alltså har jag fått i uppdrag att slå in deras presenter och dessutom hade jag tänkt hinna med se på filmen och anteckna till bilden en gång innan vi åker. Även kemin och franskan skulle vara skönt att bli av med i början utav lovet. Men jag tror inte att jag hinner med filmen, får göra den senare ... bara den blir gjord.

Önska mig lycka till!


I'm alone again



Hej!

Nu har Josse och Vickan avlägsnat och jag är själv med pappa - som är på övervåningen och går igenom gammal musik med hög volym (vi blev förvånade när han plötsligt började spela "Heja Bamse!") - och jag sitter här nere med "IDOL - eftersnack" på.

Mamma är i Ullared och lillebror sover hos kompis, så det är bara vi ikväll alltså ... förut flamsfiorna såklart.

Antagligen var det ingen som såg på "Karaoke 2009" på ZTV ikväll, eftersom det suger. Men vi råkade slå på och upptäckte att Josse hade tjatat med snuskgubben som var med över MSN, tydligen var han ett riktigt äckel.

Nu planerar jag att tvätta av mig mitt smink, krypa i mina sovkläder och läsa lite bloggar innan jag kryper till korgs ... jag är så jävla trött.

Dessutom, var inte Joey Tempest extremt jobbig, allt var jättebra - förutom Reza, vilket jag inte förstår hur de kunde såga henne? - och så såg han helt jätteförvirrad ut.

Och nu sågade Katrin Zytomierska Tove - det är inte okej!

Nighty!


Katrin Zytomierska med barn?!



Jaha, så det är sant alltså?

Fasen, stackars, söte, rara lilla unge som måste växa upp med Bingo Rimér som far och Katrin Zytomierska som mor, kan man få en något värre barndom?!
Jo, möjligtvis om ens far råkade vara Hitler (... eller Lennart, kanske?) och mor möjligtvis Annette, men eftersom det aldrig kommer eller är verkligt så inger ju inte det någon oro, men seriöst ...

Jag kan inte göra något annat än att beklaga mig för tillfället, jag tycker att hon är hemsk och inte alls något mammamateriel, direkt. Stackars, stackars barn.

Big fish - do you speak english?


En dag efter håret i knut. Bild by Vix.

LOOOOOOV!

Åh, fasen helvete vad skönt!

Nu sitter Vickan och Josse här i min soffa och alla ska "farmvilla".

This is me today:





Now it's Thursday, soon it'll be Friday



Tja, tja!

Nu funderar jag på att följa Elins exempel och krypa ned till sängs, såklart efter att ha borstat tänderna (man är väl inte äcklig?) och ha kört Moonlight Shadow någon vända på gitarren, nu när jag äntligen har gitarrpapprena hemma.

Och shit, vad seriöst "Lyxfällan" är. Man bara hör en djup bas tillsammans med dramatiskt pianospel samtidigt med någon utav ekonomerna som pratar allvarligt om hur dåliga de är på att förvalta sin egendom. Eh, ja?

Sov gott och slappna av - skolelever, of course - från och med i morgon försvinner helvetet i alla fall en vecka.

One day left


Nu är jag hemma och det serveras toast och te. Gott!

Have a nice evening!


Ready, set, go!

Jävlars, så jävla pepp man är nu då!

Hela SO:n är klar, vår framsida är läcker och häftet ... hrm, hrm ... är typ dubbelt så stort som Lennis tycker är okej, men det är faktiskt på grund utav våra färgsprudlande bilder utav rika nissar och fattiga gatubarn som ler.
En himla kick är det i alla fall att vara klar och dessutom gjort det bra, så himla synkade var vi. Allting bara flöt.

Vi satt inne i matsalen med våra datorer i vad som kändes en halvtimme-timme, som egentligen var 4 timmar.

Nytt rekord! Jag har aldrig suttit i fyra timmars streck och gjort läxor, max två innan. Och chokladbollar, morotsstänger och mjölk bjöds det på också.

Inga bilder, men blixtbilder är ju det mest ocharmigaste som finns och annars hade det bara blivit ett suddigt blurr ... så ... a (wo)man gotta do, what a (wo)man gotta do.

Vidga våra vyer

Hahaha, här skrivs det så fort att ryker om fingrarna!

En hel del flum blir det ... "Nu efteråt har våra ögon öppnats ..."
Hahaha ...

Vi driver med Lennis en hel del också, speciellt i inledning + slutord. Jo, tjena ...

See you along, cookie-song!

Big mistake

"Mjölby ligger helt omgiven av Indien, förutom i sydöst där det finns en kort gräns emot Burma."


SO it is

Nu sitter jag här med Alle + dator = SO.
Och just nu fick hon igång på något Word-liknande program så nu är det bäst vi sätter igång. Ganska mycket arbete blir det i alla fall snart.

Peace out!

And now ...

... är det Desperate Housewives och något lamt onlinespel där man ska få en pingvin att flyga som gäller.

Jag börjar lessna mer och mer på "DH", men vad kan jag annars hitta på runt den här tiden en vardagskväll?
Dessutom, att krypa ned till korgs klockan nio varje kväll känns ju inte direkt något som man vill heller. Naej, Desperate Housewives it is!

Snart måste jag packa upp datorn till rummet igen, bökigt eller hur? Läggdags i alla fall, ska läsa några stycken ur Flickan som lekte med elden - mer pallar jag inte.

Natti, natti och dröm söta drömmar!


This is what's happening:




Halloween fun!

Som alla säkert vet så är det ju snart Halloween, också min födelsedag.

Fick ett väldigt skoj erbjudande från Vickan om en Halloween-fest idag, det enda problemet var att släkten antagligen kommer hit då. Nu är det fixat och nu ska släkten antagligen komma hit på fredagen istället.

Ett enda problem med att ha det på fredagen är att pappa har spelning då och alltså kan inte jag få grillat kött då och jag har ingen aning om vad jag ska bjuda på. Någonting som går att förbereda innan. Tips, tack!


Lillebrorsan och jag planerar redan någon kostym, najs.



Back from the drums!

Tjena, tjena!

Nu är jag hemma igen och det gick bara fin-fint.
För tillfället gör jag en lista över översättningar på ett trumsets delar till engelska-uppsatsen imorgon, lite korkade översättningar tog jag med, som "Hi-hat = hi-hat". Ja, få skulle kunna lista ut det. Jag är tydligen inräknad.

Dessutom måste jag göra lite SO eftersom jag upptäckte hur lite jag och Alicia har gjort när jag lyssnade på hur mycket de andra i klassen hade gjort och var klara med, vi har ju inget.

See you later!


Back from school

Nu är jag hemma med biff, potatis och chokladmuffins i magen, nam, nam ...
Jag skördar på Farmville med Buffy i bakgrunden och snart är det trummor som gäller.

See you later! ;D

God natt och dröm söta drömmar för i morgon är det måndag! ;)

Nu har jag suttit och knåpat lite med designen här på bloggen, fast inte här på bloggen utan på en testblogg. ;)
Får se när det kommer upp, men jag måste bli klar först och jag har ännu ingen header (note to myself: måste ladda ned paint.net!).
Två meningar är skrivna på min berättelse och trots att klockan redan är 22.14 så ska jag läsa lite, fast jag vill inte skruva om dygnet igen. Å andra sidan är det lov om en vecka och jag orkar inte läsa så himla mycket i Flickan som lekte med elden mer än ett par sidor. Så det är vad som väntar ...

God natt!


Jag har köpt ett par linser, bara för att lindra mina trångsynta ögon

Rubriken kvittar ... den gör ofta det. Jag gillar att hitta på skumma meningar ibland bara och ni som har ett större vokabulär än andra så vet ni ju också att trångsynthet inte har någonting med synen att göra.

Jag shoppade ju loss i helgen och mina jeanspar är nu omsydda och färdiga till användning, men jag har en vag uppfattning om vad jag ska ha på mig. Det är idrott som gäller första lektionen, ett stort minus.

Jag har alltid tänkt på det där med att ha på sig nya kläder så fort man har köpt dem. Det måste ju nästan vara som något slags skryt eller använder man dem så tidigt som möjligt för att de inte ska "bli gamla" igen?

Är det klass att vänta med dem i garderoben en tid eller spelar det över huvud taget någon roll?
Antagligen inte, men jag väntar nog ett tag. Jag ska nog ha ett par utav jeansen, men de är ganska trånga så jag hoppas verkligen att jag inte snubblar när jag ska dra på mig dem i morgon efter idrotten.

Jag skulle vilja ha min randiga tröja, men den var lite konstig över axlarna och jag orkar inte pilla så mycket med sådant på morgonen när det är stressigt och koftan planerar jag att använda till ett par strumpbyxor i skolan, vilket jag vägrar ha imorgon på en dag med gymnastik.

Nu ska jag ta reda på hur man kan bredda sitt "textstycke", eftersom alla mina inlägg ser ut att vara jättelånga .. vilket de typ är också.


Och inga bilder heller, jag har ingen fotograf som kan fixa bilder på mina kläder. De senaste bilderna tog min lillebror men han var också urkass, förlåt lillebror.

Oj, vad allt slog om

Eftersom jag och min pappa har varit i luven på varandra hela helgen har jag nu förklarat tyst krig med honom, mest för att jag aldrig fick utagera min slagfärdiga kommentar och därför fortsätter att sura tills jag får en chans att yttra mig. Barnsligt, eller hur? Men som ursäkt är han lika barnslig som jag, om inte värre.

I alla fall har vi gått lös på varandra om att mina grejer ligger över hela huset (enligt honom), att jag aldrig städar upp efter mig och att han får skumma attacker varje gång han ser mig sitta vid datorn i TV-soffan. Det har resulterat i att han ilsket har muttrat någonting om att han inte tål ljuden från datorn och flyr därför ned till gäststugan för att sitta där i sin ensamhet och sura.

I andra hand hackar han på mig hela tiden. Om jag sitter med läxorna tjatar han om att jag ska spela trummor, jag hittar aldrig mina saker längre eftersom han tycker att jag tar för lång tid på mig innan jag börjar städa och städar därför undan dem själv. Fem minuter verkar annars vara en rimlig tid att plocka upp efter sig enligt honom.
Förut satte jag mig med SO:n och han kom in och började gnabbas, dels för att han började tjata om allt annat som jag måste göra och för att jag satt och letade fakta (till SO:n !!!) med datorn bredvid mig. Nog för att jag slösade el eftersom TV:n dessutom stod på, men det var faktiskt som sällskap eftersom jag var själv.

Det resulterade i att jag rusade ned till gäststugan och spelade TV-spel i någon timme, så inget plugg har blivit gjort här idag. Ett par rader SO och ingen bild alls, åh, vad jag blir ilsken över honom. Längtar ut ifrån det här huset, bort ifrån hans sabla regler.

Vilken idé ?

Har under den senaste tiden suttit och spelat ett internetspel där man typ "är" USA och ska rädda landet från H1N1, sjukt skumt och äckligt svårt. Ungefär nu gav jag upp.

Morning, morning!

Klockan är kvart över 9 och jag gick upp för en dryg timme sedan. Jag tänkte att jag går upp tidigare så hinner man mer ...

Vill  ni veta med vad jag har hunnit? Jo, kollat på TV och målat mina naglar. Men visst, naglarna var nödvändiga, men TV:n ... nae.
Eftersom jag inte hann någonting i går så måste jag göra bilden idag, stress känner jag.

Aja, see you later!

Fucking nails

Någonstans som jag inte har varit idag är här framför datorn, internet, bloggen.
Istället har jag varit ute och handlat och satt sprätt på typ 1000 spänn tillsammans med morsan i Tranås och Mantorp. Jag vet, världens modecenter, heh ...

Men kul var det och jag kom hem ett par plagg rikare. Både en randig "magtröja", två par jeans (som jag dock måste sy in för att få dem så smala som jag vill - rättelse: mamma får se in, jag är hopplös framför symaskinen, bara i fredags hade jag sönder symaskinens nål på slöjden) och en sandfärgad kofta. Najs.

Och fasen vad dyra koftor och jeans kan vara. Jeansen var av märket Crocker och kostade 600 kr styck, men på i butiken fanns det en deal om att man köpte tre jeans så fick man ett par på köpet. Morsan köpte ett par som kostade 500. 600 + 600 / 3 = 400. Alltså kostade jeansen 400 kr, lika mycket som min kofta. För dyyyyrt.
Om man inte är rik, vilket jag inte är och nu betydligt fattigare.

Jag har blivit klar med matteläxan, men eftersom vi kom hem klockan fem - halv sex har jag inte hunnit med så mycket. Bilden får jag göra i morgon, även min inplanerade fotopromenad, men nu har jag en sådan jävlä träningsvärk att jag går runt som en ihopskrumpen gubbe, haha, min mamma mobbar mig jättemycket för det.

Nu ska vi äta, hej hopp!

Natti natti

Och nu kryper jag ned med "Flickan som lekte med elden". God natt!

Kortspel

För att fördriva tiden ytterligare sitter jag och drar igenom spelen på datorn och försöker lära mig dem. Än så länge har jag blivit lite bättre på Ms Röj och förstår nu hur man spelar Hjärter. Nu tar jag mig an Kungen. ;)

Det skulle sitta fint ...

Sitter och dreglar över priserna som man får om man skulle vinna Miss Universe 09, så jävla härligt!
Det är ju inget jag skulle vilja göra, eller kommer att göra, men priserna är så oemotståndliga att jag skulle kunna göra vad som helst för att lägga labbarna på dem.

Hohoho, fy fan vad najs.

Erhm ...

Från och med NU blev det tråkigt. Speciellt när det inte finns något annat att se på än Skavlan ... enligt morsan såklart.

Fast nu blev det lite bättre, när Kjell Bergqvist kom in, inte bara en massa norska nissar + Barack Obamas syster.

Och jag vill koppla in min webkamera, eller ännu hellre ha en sådan där smart inbyggd manick. Men det har jag inte, min är bergis 4-5 år gammal. En ny känns ju överskattat.
Dessutom är den sedan länge borttappad/bortplockad. Och jag vet inte ens om den fungerar. Får leta någon dag i alla fall.

Idol is happening here, guys ...

Tjena, tjena!

Just nu är det Idol i sällskap utav mamma och morötter, gurkor och dipp här alltså.
Peter Jihde som Michael Jackson-lookalike (alltså kläderna i början, för er som såg) var inte bra.

Jag mår alltid jättebra när det rör sig om hedringar till Michael Jackson. Slakt. Därför sitter jag med ett irriterat grin genom hela programmet.

Liksom Calle var ju som karaoke och hur stel som helst. Men morsan bryr sig inte: "Jag tyckte att hans tolkning var jättebra!" Vi disputerar en del med varandra, speciellt om Idol. Är det för högt utav mig att tillägga att jag alltid "vinner"?
Jag svär, om hennes favoriter skulle komma ut, lägga sig på scenen och rapa Bä bä vita lamm, skulle hon fortfarande sitta och prisa deras framträdande. Jag funderar på om hon både är döv och blind.

Och Camilla stör jag mig bara på och trots att Reza aldrig toppar orginalet så var hon bra.

Say "Cheeeese"!

Hemma från skolan sedan ganska länge.
Ikväll blir det gott med lasagne, goda ostar (där av rubriken) och vinddruvor. Dessutom har vi dipp hemma, så det kanske blir grönsaker med dipp? Gott blir det i alla fall, länge sedan man åt morsans underbara lasagne.

Yesterday




En morgon, en fredag

God morgon!
Med datorn i vardagsrummet hinner jag också tjila in ett meddelande nu på morgonen, också för att jag inte har något annat för mig. Jag funderar på att ta med mig kameran till skolan, vi skulle tydligen gå "sight-seeing" till Elsas hus, där vi ska på teater "Omflickorkundedöda".
Sedan är det ju bara den hemska syslöjden kvar, men jag ser faktiskt fram emot att komma någonstans. Förhoppningsvis, förra lektionen satt jag bara och sprättade för att sy fel igen och fortsätta sprätta.

Have a good day!

Hemma från spökvandring ;)

Nu är jag hemma igen ifrån en ganska knäpp kväll. Inte direkt läskigt och med en fet värk i magen på toppen av allt blev "lektionerna" en bit sega ibland, men det var ganska kul över lag.

En hur läcker himmel som helst är utomhus nu, så himla stjärnklar, så om det ser likadant hos er som hos mig just nu råder jag er till att bara ställa er ute och beundra himlen en stund, så himla underbart. Dessutom såg jag ett stjärnfall, gulligt.

Aj, aj, aj, aj

Åh, jag har en sådan träningsvärk. Typ i musklerna under revbenen och ljumskarna, asont.
Snart ska jag i alla fall springa ned till källaren och hämta en Billy's Pan Pizza. Inte direkt vad jag vill äta, men hellre det än mackor. Så det får bli så och oj då, nu börjar det bli mörkt - klockan är tjugo i sex!

I vardagsrummet


Hej, hej!
Hemma från skolan efter att ha suttit den långa bussturen.
Efter halv sju kommer morsan och då åker vi till Ekenäs för spökvandring, najs.
Dessvärre känns det som att det finns ganska mycket som jag borde och vill göra innan jag åker och det går inte ihop.
Därför har jag kopplat loss min dator från alla dess tusen sladdar i mitt rum och sitter nu här nere och bloggar tillsammans med Buffy the Vampire Slayer i bakgrunden. Jag ska hoppa in i duschen i reklampausen och måste äta någonting också. Dessutom skulle jag vilja bli klar med matteläxa 8 och skriva lite.
Men aja, jag hinner vad jag hinner.

För tillfället ...

... sitter jag och väntar på att något bra ska komma på TV, att mina naglar ska torka så att jag börja måla dit prickar och ja ... Vad mer?
Jag måste stryka min skjora också och inte heller kan jag bestämma mig om jag vill ha svarta strumpbyxor eller gula imorgon. ;)

Betyg

Hej och god kväll, typ!
Ganska mycket hände idag faktiskt. Först var det en icke så speciell matte, där jag satt och kliade mig utav nervositet - fråga mig inte varför jag just kliade mig, men jag visste nog inte hur jag skulle få ut min nervositet annars. Vad jag var nervös över? Jo, engelskan så klart.

Så jag satt där vid provet. Hela tiden kollade jag på klockan, rädd för att tiden skulle ta slut innan jag blev klar med provet. Första uppgifterna skulle man svara på lite frågor om en text som man fick läsa, lite jobbigt eftersom jag glömde bort vad "mittemot" heter på engelska. Men annars blev jag faktiskt förvånad över hur lätt provet var. Dock är jag fortfarande nervös över ifall jag misstolkade hela sista sidan/uppgiften och kanske gjorde allt fel bara där. Ugh ...

Sedan var det utvecklingssamtal. Det såg bra ut, jag klagade på Annette och försökte klaga på Lennart - men Fredrik trodde att jag skojade. Det enda som bekymrar mig lite är att jag faktiskt inte har VG i svenska. Helt otroligt, kan inte förstå det. Jag gör bra ifrån mig på uppgifterna, jag är konstant på alerten och räcker upp handen hela tiden. Jag har till och med gått ifrån att vara en sådan som lärarna alltid ger frågan till bara för att jag för en gångs skull räcker upp handen till att bli den som läraren (i svenska/engelska) tar i sista stund om ingen annan räcker upp handen - och fortfarande inget VG?

Kanske blev Åsa lurad utav att hon till förra halvårets utvecklingssamtal skrev att jag bara hade G, men jag fick ju faktiskt VG i slutbetyg. Och jag har inte blivit sämre, eller? :o

Åh, sur. Dessutom blir jag arg när både läraren + min pappa sitter och tjatar om hur mycket bättre jag har kapacitet till att vara, va fasen ... så att ha de betyg jag har nu är som en jävla dans på rosor? Nae, VG i typ 9 ämnen räcker inte, jag måste ha det i minst 5 ämnen till samt 4 jävla feta MVG:n!

A ok. Avreagering, det var ingen som nämnde de där sista betygskraven, men jag har mitt eget sätt att tolka deras språk. Jag blir arg i alla fall. Och långt inlägg.

Ready for a good night's sleep ... I hope

Åh, vad dåligt det var!
Jag blir bara irriterad när jag kollar på Desperate Housewives, så snuskigt dåliga karaktärer så jag får lust att nypa dem i armarna. Men Julie dog inte, så jag är lite glad.

Jag har inte pluggat någon engelska alls typ, great fortune a head of me, I know. Dessutom är det styrketest på gymnastiken också, grrrreat!

God natt och dröm söta drömmar!

Friday of course

Nu kommer bilderna från i fredags. ;D <3


Gissa vem? Hemma hos Elin blev det i alla fall "Män som hatar kvinnor" och "The haunting in Connecticut", Stig Larssons blev faktiskt lite bättre efter den andra gången och skräckisen var urbra, fast inte direkt läskig.

Läskig katt.







Och just det!

Ikväll är det Desperate Housewives och Ugly Betty också, så för er som inte har något annat liv för er än att kolla på TV - bänka er i sofforna!

Julie får inte dö. Då blir jag ledsen, jag känner att manusförfattarna är inne på att ha ihjäl så många karaktärer innan årets slut som möjligt, ingen bra utmaning enligt mig själv. Kanske de skulle kunna vända på det hela och förvandla alla serier till någon mysko sorts fantasy och börja återuppväcka alla döda favoritkaraktärer igen, rolig idé ... eller bara totalt galen? Antagligen det sista alternativet.

Och trots att Nicollette Sheridan spelade världens största bitch (Edie Britt) så vill jag ha tillbaka henne, Nicollette verkar så himla rolig/trevlig/schyst/asnajs. Svårt att tro när hon ser lagom plastikopererad ut och spelar totala idioter, men jag tyckte att det var väldigt charmigt när hon var med i "Ellen DeGeneres".

One step away from a punch, look out kitty!

Ska snart hoppa in i duschen, är så frusen!
Senare, eller kanske snart, ska min mamma komma hem med gröna vindruvor till mig. Det var ett tag sedan och ibland kan frukt verkligen vara det godaste som finns, så fräscht och allt.

Imorgon är det engelskaprov och jag verkligen inte pepp på det. Måste få över 100 och vara en utav de bättre i klassen. Det låter så otroligt töntigt, men jag vill inte sänka mig. Och inte satsar jag så mycket på lektionerna för att få dåligt på proven. Dessutom så slår jag gärna det som jag fick förra året ... typ 114, 5 eller något. Året innan fick jag 115, haha, snacka om att sänka sig!


Ohhh ...


Pepp, pepp, pepp!

Vi har både köpt och hämtat ut biljetterna nu, känslan utav att ha biljetten i handen är underbar. Nu är det beseglat, det blir Kent till 100 den 10:e mars. <3
Uppenbarligen ska mina föräldrar också med. Mamma, som är en utav de personerna som jag aldrig skulle kunna se med en sittplats till Kent.

Jag övervägar nästan nu att följa med mamma till Lars Winnerbäck när han kommer hit. Mest för att jag känner att nu när jag är igång med konsertande så kan jag lika gärna fortsätta lite till, någon som man lyssnar på eller inte. Dessutom tjatar hon så himla mycket, så bara för att få tyst på henne så låter det ganska lockande.

10 mars = Kent, Kent, Kent! <3


Min mamma är nog till och med efter sin tid ...

Jag har börjat smått med min önskelista till födelsedagen och jag kan säga att det går framåt - eller inte? Who knows?

Önskelistan so far ... :
- Scrubs, season 2
- Ben & Jerry's Half baked (I think)
- Moppepengar - som inte är till någon moppe (bra förhandling det där, min kusin tjänade i alla fall massor på det)
- "Röd" i CD-format, med fodral och allt, ni vet? Sådant där lyx. Jag gillar CD-skivor, trots att de kostar skjortan. 

Ben & Jerry's känns ju lite mulligt, men jag älskar ju glass och alla (elvaåringar) brukar ju önska sig godis i födelsedagspresent/julklapp - varför inte glass? 

Och jag och mamma har ju världens mest intelligenta samtal i bilen. 

Jag: Men jag vill mest ha skivan för att det är liksom lite ... prestige, när jag ska se dem och allt. Annars skulle jag ju kunna fixa musiken (med hjälp utav någon).
Mamma: Men det är ju lite bra också, man får ju texten. 
Jag: Texten?
Mamma: Ja, texten. Får man inte ett häfte med texterna? 
Jag: Eh joo ... Men vad ska jag med det till? 
Mamma: Jaoo ... Man hör ju inte alltid vad de säger riktigt och ...
Jag: Men det har man ju internet till. 
Mamma: Nae, men man får ju texten i ett häfte.
Jag: Men varför ska jag kolla i häftet om jag kan kolla på internet? 
Så nu är alltså den enda anledningen till att köpa någons skiva för att få med texten, internet och youtube existerar inte i mammas värld. Vet hon ens vad youtube är?
 


Another monday


Eftermiddagen har varit förvånansvärt bra eftersom jag kom inbrakandes med långa plågoramsor om hur synd det var om mig på grund utav huvudvärk, hunger, en trög lillebror och en katt med förföljelsemani.
Okej ... Bara de första sakerna klagade jag på, de andra två - verklighetsbaserade - plågoandarna flög framför ögonen på mig nu.

Bara för att tycka lite mer synd om mig själv smällde jag i mig två kokostoppar (ajabaja), pizzabit och en tallrik ugnspannkaka. Den sista var inte frivillig ... om den hade varit det, hade ugnspannkakan aldrig blivit uppäten. 

Ett avsnitt Buffy och sedan var jag på fri fot igen, på väg emot trummorna. Vi var en aning tidigare än vanligt eftersom morsan skulle sticka till bibblan. Det vände dock och istället för att jag skulle få sitta utanför salen och vänta i en kvart fick jag istället spela en kvart extra, eftersom den lilla killen som spelar innan mig typ var sjuk eller något. 
Inte alltid en bra grej, men idag var det faktiskt det eftersom jag faktiskt kom någonstans. Inte bara ragglade runt på samma övning under hela lektionen, utan jag gjorde fram till övning sju ... är det fusk om man började på fyran? 

Eftersom mina inlägg blir så långa så kapar jag av dem och så får de istället bli fler ... i alla fall för idag. ;)

Later that day ...

God natt!
Nu är jag nästan klar med en halv punkt till, alltså SO:n. Dessvärre suger de där små böckerna som vi har fått av Lennart, dumma, dumma Lennart. Alla borde hata honom.

I alla fall så ska vi klaga på utvecklingssamtalet på både Eva och Lennart, men det lär ju sluta med att jag ska förklara varför de är dåliga och det kommer ju inte att låta så bra ...
"Eh jooo ... De är dåliga för att ... ingen lyssnar på Eva? För att Lennart är dum i huvudet?"
Haha, nej. Men Lennart har man ju faktiskt ett par bra exempel som jag kan dra upp, nemas problemas, nemo problemo?

Natti natti i alla fall, nu ska jag bli klar med den andra halvan utav punkten! ^^

Emotion in frame

Godkväll!
Det blev inte så mycket mer gjort efter förra inlägget. Det hade ju haglat och regnat så det blev ingen jogging, en halv matteläxa är gjord och en dusch har jag tagit. SO:n bör jag börja med efter Top Modell.

När jag hinner kommer bilder från i fredags och på torsdag blir det spökvandring. ;)

My day in pics


A okej, jag började dagen med att sätta upp håret i en fräsig knut.

Och jag brukar ju klaga på att min katt tar upp halva mitt skrivbord ... tadaaa!
Fast där tar han ifarsej inte så stor plats, han brukar breda ut sig mer efter ett tag och putta ut allting och lägga sig på musen så att den får fnatt osv ...

Min garderob innan.

Min garderob efter.

Nagellack :D

Jag hittade en uglish halsbuk-scarf-sak ...

... som jag senare lekte med och förvandlade till en ännu värre top.

Och så hittade jag en gay-scarf. Jag tycker att alla borde ha en gay-scarf ... troligen för att den är så gay.

Det blir nog ingen jogg ikväll, det är för blött och hagligt ute. Jag känner att jag bara hittar på en massa ord hela tiden, men skoj är det. Filmen borde jag se, men jag tror inte att jag hinner. Nu ska jag i alla fall göra matteläxa, så so long!


The wardrobe's open

Amen gosh, shit. Jag kommer aldrig att hinna med allt, klockan är om ett par minuter halv fyra och jag har bara hunnit städa (inte plocka i ordning bara, utan städa också *good job*) och är nu igång med halva garderoben. ¨

Efter garderoben tar jag matteläxan som aldrig brukar ta särskilt lång tid.
Därefter en joggtur, sedan Dirty Dancing och ... vad var det mer? SO var det ja, men det löser jag efter allt det där. Eller ikväll, vilket det antagligen lär vara efter allt det där.

We'll take it deeper

Jag känner att jag inte kommer på några smarta rubriker, antagligen eftersom inlägget också är ganska onödigt, men det får bli låtrader.

Nu är jag i alla fall igång med städningen, all smutstvätt ligger i en fet hög på golvet, jag har bäddat min säng och alla min smycken ligger i mitt plastiga smyckeskrin.

En sak jag tänkte på när jag bäddade sängen, jag vill gärna att det ska bli perfekt när jag väl bäddar min säng och så kom jag med tanken: en-sådan-där-ångstrykare-som-modearbetare-har-grej. Och sängarna på hotell är ju alltid perfekta utan någon skrynkla över hela täcket, använder städaren en sådan?
Skulle jag ha en sådan på mitt rum, vid sängen? Hmmmm ...

Yes, my thought indeed.

Och så sitter man fast i fällan

Det är så typiskt, när man har slagit sig ned i min bekväma datastol så äter den upp en.
När jag flyttar hemifrån ska jag nog inte skaffa någon fåtölj eller soffa, bara pallar. En pall är ju inte så bekväm, så då skulle jag ju aldrig behöva oroa mig för att fastna på den. I en pall lät konstigt. 
 
Antagligen skulle jag inte kunna ha en säng heller och i sådana fall skulle det bli en sådan där jättetunn bäddmadrass som jag aldrig skulle vilja ligga kvar på. Dyrt skulle det väl inte heller bli, så istället skulle jag kunna ägna min fritid till de mest extrema sakerna som fanns. Det låter väl najs?


Bungyjump varje torsdagkväll.

Äta hummer varje söndagkväll. 
Det var omöjligt att hitta en bild på hummer så jag målade istället.
Under, är vad jag hittade när man sökte på "Hummer Thermidor" (Om jag söker på "hummer" kommer det bara upp bilen), liksom vad har Carl Bildt med en hummer att göra?!
 




Need to speed it up

God morgon, glad söndag!

Nu har jag äntligen börjat med min "lista", dagen igår spenderades ju i sängen halvsovandes. Skönt, men man hann ju inte direkt med något.

Idag ska jag:
- Göra matteläxan
- Plocka ordning i rummet (jag gör det samtidigt som jag skriver ... typ)
- Leta reda på alla min nagellack som ligger slängda överallt över huset.
- Jogga
- Spela trummor
- Skriva minst två punkter om Ryssland i SO:n
- Se "Dirty Dancing" och anteckna
- Städa min garderob

Hur fan ska jag hinna med allt?

Sjukt trött

Det blev så att vi stannade över hos Elin istället = fem timmars sömn. Frukosten var hur najs som helst.
Jag har gjort en lista med en massa saker som jag tänkte göra i helgen, men jag har fortfarande inte kryssat i en enda punkt.
Jag hade dessutom planerat att sticka ut och jogga, men i planerna ingick ju inte någon brist på sömn. Så nu ska jag istället hoppa in i duschen och krypa ned i min säng och se på tv. :)

Snart drar jag

Det blir film ikväll med ett tjejgäng. Najs, kanske ska jag ta med mig kameran? Tänkte inte på det förrän nu. :o
Men först ska jag tvätta av mig sminket tror jag, orkar inte med det. Och väcka pappa måste jag också, han har säkert somnat. Och så ska vi hämta Josse.
Men det blir najs. :)

Vad gårdagen ägnades åt.

Ur ingenting får man ut ingenting

Hej!
Morgonen spenderades i aulan i församlingsgården där 5-6 gymnasieskolors representanter har stått och babblat ... Hmm, tanken var väl att det skulle vara upplysande, men det verkade mest vara vår fisk-SYV Britt-Louise (hur jävla festligt är inte namnet? ._.) som satt/stod och log för sig själv. Stolthet lyser igenom.

Det gick mest ut på att eleverna stod där framme och: "Ja, jag valde det här för att andra sa att det var bra och jag håller med." Ehhhh, ja? Det säger ju mig mycket. En bra anledning till att välja deras gymnasie - tumme upp!

Josse räknade dessutom ut att virrig liten nolla överanvände "jätte" hela tiden. Kul, så alltså förstod jag att deras skolas nollning var jääätteskoj. Jaha ...

I alla fall franska med Märta, svårt alltså. Vi + Andreas översatte den återstående meningen utav vårt grupparbete med översättning och därefter satt jag och skrev Märtas egen "Här är ditt liv".

Det bästa utav dagen måste väl ändå vara att Victoria, Märta och jag lurade Koffa till att tro att Vickan är föräldralös - seriöst, han gick på det!
Sedan vidareförde Koffa till Emil på syslöjden - som också gick på det!

Dock så är jag osäker på om de fortfarande tror det eftersom jag höll på att dö av skratt. Så jävla korkade ..
"Åh, va?! Nae ... vad hemskt. Jag som har varit hemma hos henne och allt och .. nae, fy!"
Haha, gosh. Det gick inte att motstå ett urgarv (och från och med ska jag byta ut "as" emot "ur").
Jag försökte med bortförklaringar som "Jag såg ett fett skoj videoklipp i morse" och blev därefter pressad på detaljer om klippet.

Fast ifarsej så kanske jag kan skylla allting på en möjlig tumör som ska sitta och trycka på något logiskt område i hjärnan eftersom jag därefter satt och garvade åt allt möjligt. Jag kom t.ex. på att det var skoj att Koffa fick sprätta upp sin hatt förra året om och om och om igen, lite sent kanske. Fast jag kan nog också skylla det på frustration eftersom det enda jag gjorde var att sprätta på mitt linne idag, så ...

:D

Buuuu

Fy vilken trist dag. Om det inte hade varit för min höft hade jag nästan hellre gjort Märta sällskap och gått istället.
För här hemma sög det i alla fall, händelselöst och urtråkigt. Som det brukar vara alltså.
Svårt att sätta ord på dagen, fast underlig var den i alla fall.

Buuuu

Fy vilken trist dag. Om det inte hade varit för min höft hade jag nästan hellre gjort Märta sällskap och gått istället.
För här hemma sög det i alla fall, händelselöst och urtråkigt. Som det brukar vara alltså.
Svårt att sätta ord på dagen, fast underlig var den i alla fall.

Eyeyeyeyha! :D

Jag slipper!
Att gå 7 kilometer till Vidingsjö alltså. Åh, så glad jag är. Och pigg, trots att jag har sådär ont i huvudet som man har när man har sovit för lite - trots att jag inte har sovit för lite. Eller alltså, 10 timmar, är det för lite?

Än så länge så är jag bara klar med en nagel, mönstret alltså, men det verkar bli bra denna gång. Jag verkligen bara använder mina nya (Viva la Diva) nagellack urmycket nu, mest för att jag passar på nu när de är jättebra och "färska".

En seg onsdagkväll, ganska lik alla andra

Ååååh, vad segt. Tv, dator, glass, tv, glass och senare ... Scrubs! :D Åh, vad jag längtar.
Nu mår jag illa i alla fall och sitter fortfarande och är irriterad över att min lillebror har lärt sig hur man hackar mobiltelefoner via Bluetooth, inte så himla skoj om han får tag på den och startar.

Men trots det så mår jag bra (förutom huvudvärk, men det är inget befintligt) och jag är allmänt glad, mest över att jag slipper gå sju kilometer till Vidingsjö imorgon.
Jag trodde faktiskt att mamma skulle tvinga ut mig, trots att det är kallt och mina höfter har ryck.

Men jag fortsatte i alla fall att klaga på hur trist det skulle bli och att jag vägrade göra det. När vi kom hem fick hon även reda på hur långt det var och då övervägde hon och beslutade att det skulle bli för mycket för mina höfter (som är rubbade/gör ont och massa annat), så jag slipper.

Så det blir en välbehövd sovmorgon + värme från huset + god hemlagad mat + ledigt schema + inga värkande höfter + inga ömmande fötter + att äntligen fortsätta med bilden, vilket jag ska. Dock så glömde jag SO:n i skolan, mamma ville åka tillbaka och hämta men jag vägrade.

Något som jag aldrig, aldrig skulle göra är att komma tillbakarusandes till skolan för att hämta något. Ingenting med det egentligen, men det bara känns förnedrande. Fast jag vet verkligen inte varför. Psykologi, ni vet.


Massor ikväll alltså

Ja, alltså på TV:n. :D
Och en del läxor ifarsej. :(
Och jag kände att det var nödigvändigt med smileysar. :)

Men i alla fall. Det är ganska många premiärer ikväll, både på gott och ont. Det är jobbigt när de kommer samtidigt. Ikväll är det både start för Desperate Housewives, Ugly Betty och Scrubs. Desperate Housewives är ju den enda som går 21.00, medan både Ugly Betty och Scrubs går 20.00. Alltså, dels är jag lite förvirrad över vilket avsnitt som går av Ugly Betty - eftersom Kanal 5 har visat ett äldre avsnitt innan de nya för att man ska komma in, eller något - men jag tror ändå att Scrubs går före. Scrubs är ju liksom ... Scrubs. Obeskrivligt bra.

Men dessvärre har jag också fysik och engelska, kul.

I'm the world's greatest ...

... because I'm going to get tubby, lazy and fat, but I'm also going to be tubby, lazy and fat. Mostly fat or maybe mostly lazy. A bit tubby too, I think. But I'm still the world's greatest, I'm great at bargaining with my mother. I should get a prize for that. Prize with a Z, you know.

An other good thing is that Chuck is starting this night at 20.00, I'll be down stairs in my couch with my brother, I hope. After that, I'm going to bed to continue watching "How I met your mother", god, I really love that show. It's just so sad, now, when Lily left Marshall. Ow, sad face.
Besides, it's just so ... genuine (I think I've used that word too many times today). Like when Ted dances a raindance on the roof to stop Robin from going camping with her work. Aw, sweet face.

Hihi, It's kind of fun to write in English. Mostly 'cause I'm good at it. So ... it's fun. :D Gosh, happy face.

And I know, I know: I just can't write short little messages, or what so ever, I just need to do it in a looooong way. But you're my dear readers, so I know that you'll stand it. Just because you are my readers. Hope you'll have a good Monday night, patient readers! :]

Hemma från skolan

Hejsan, hejsan!
Dumma Farmville som dampar och så måste man göra om allt som tar hundra år. Fuck. Och dessutom har jag bara en kort, kort reklampaus på mig eftersom det är ett ruskigt spännande avsnitt av Buffy. Peace and love, guys! <3

And so on, the end of the Sunday

Nu ska jag krypa ned till How I met your mother. Ett skapligt slut på en skaplig dag.
Jag har inte läst någon biologi alls, men såklart, jag tycker inte att det är jättesvårt heller. Och i krisfall får jag läsa på imorgon, nu är jag för lat för att springa iväg och hämta den. Jag är upprymd i alla fall.
God natt och dröm söta drömmar!

Happy thoughts, happy times, happy people

Åh så härliga bilder! Jag vill bara rota mig in i dem och aldrig komma ut för att möta verkligheten. Det är väl drömmen?




















Så fördriver man tiden när man inte har något att göra

Eftersom klockan nu är 20.12 och jag inte har något att göra så vet jag inte vad jag ska göra. Logik, eller hur?
Jag har fått ont i nacken utav timmen framför datorn och eftersom jag inte har något liv sitter jag och bläddrar igenom massor av gamla bilder samt sitter och lyssnar på "Sweet Child O' Mine" om och om igen, jag blir så himla pepp utav låten.
Jag älskar att bli pepp utav toner, rytmer och annat. Samma kick som man får efter att ha övat trummor - lyckat alltså, då man verkligen kommer igång och armarna liksom flyter över trumsetet. Så jävla najs.

En anledning till att jag rotar igenom mina gamla bilder är att jag är på jakt efter en ny header. Jag har redan en fixad bakgrund, men jag kan inte "sätta" in den utan att ha fixat allt annat. Bajs. Dessutom är jag nollad när det rör sig om PS, så jag vet inte hur man sätter ihop bilder.

Ja, sedan blev det ju ett test på "Emo-Lisas" intelligens

Fasen, jag missade Top Model. Högt IQ, ni vet - blev lite problem med fjärren, visste inte vad som var knapparna. Fniss ...
Haha, nej, vad tråkig jag är. Aja, får se vad som händer nu då, nu när mitt schema rubbades lite. Men jag sörjer inte, timmen skulle ju passeras med tandgnissel över Tyra Banks i alla fall, så.

Hej Emo-Lisa!


A sunday evening

God afton!
Jag känner att det blev mycket gjort av allt som jag känner för att göra. Jag satte mig framför Ts3 och lite DH förut, så heh ja ... Jag är inte förvånad, det kändes som den punkt (förutom naglarna) som skulle besannas.

Ett set kletiga chokladrutor är inne i ugnen och jag kom nyss ut från duschen. Word är på ingång. Jag önskar att det var bilden som ska påbyggas, men nej, det blir min berättelse, förhoppningsvis. Ofta blir det så att jag bara öppnar dokumentet men inte gör något i det ... onödigt, alltså.

Ikväll är det i alla fall Top Model, najs. Och efter det blir det att krypa till korgs och förhoppningsvis se klart s. 1 av How I met your mother, fast det är inte säkert. Det beror på hur många avsnitt som återstår.

Och lite biologi såklart. Nu ska jag nog överföra lite musik till Mp3:n eller något. Också najs. Också onödigt, eftersom jag typ inte lyssnar på Mp3 mer än när jag åker buss, vilket jag knappt gör numera.
Borde lyssna oftare, ny punkt på ny lista.

Och vitt lack in my dreams. Jag älskar vitt nagellack, ser så himla najs och stilrent ut. Dessutom är det roligt att mönstra med vitt underlack också, är ju inte så svårt att hitta på något.

Och är det någon som kan förklara varför gruppen "Vi som hatar Farmville" har han-den-där-skumma-bonden-Fredrik?-från-Bonde söker fru-killen som bild? Jag bara undrar, han känns lite missanpassad.

A sunday morning

Åh, jag hatar söndagar. Ångest inför en skolvecka och stress. Ganska mycket stress faktiskt. Jag skjuter alltid upp saker, även sådant som anses vara skoj. Så söndagar brukar bli den där dagen när man går runt och bara "Men ska jag inte göra det där nu? Och om jag får tid över så kan jag ju göra det där sedan? Och efter det så kan jag ju sticka ut?" osv.
Grejen är bara att det aldrig blir av. Mestadels drar jag ut på tiden framför datorn och TV:n, skoj eller hur?

Idag skulle jag vilja:
- bli klar med uppgift två - vilket jag inte kommer att bli eftersom jag inte ens har börjat
- nörda Ts3 i någon timme eller så
- måla klart mina naglar (det kommer att hända, men resultatet kanske inte blir bra)
- sticka ut och springa
- se klart s. 1 av How I met your mother
- baka
- läsa liiiite biologi
- skriva på min berättelse
- städa mitt rum
- läsa - men jag har aldrig tålamod till att faktiskt sätta mig i soffan och idiotläsa, the TV takes over.
- slakta min katt och göra köttfärslimpa av honom eftersom han just nu är det mest irriterande filur jag känner. Han sträcker ut sig över mitt skrivbord och trycker sig emot datamusen och raderar och ändrar på en massa. Hmm ... kul? Dessutom vill han verkligen att man ska klappa honom. Men det tänker jag inte göra!
- ha mer tid. Allt det övre tar väl 23 timmar sammanlagt? Har jag 23 timmar - nej!




Jag är också för lat

Ehhhhhh ... jobbigt värre.
Jag började med att öppna ett dokument, gjorde den första punkten ("1. Överskriften till ditt arbete är filmens namn och regissörens namn") och sedan kom jag till den andra ... "2. Börja med att berätta filmens handling från anslaget till avtoning. Berättelsen ska vara utförlig och minst en A4-sida. För VG och MVG krävs att berättelsen är lättläst och skriven på dator. Berättelsen måste också vara lätt att följa." Jaaaaaaaaahaaaaaaaaa ... Hmmm, alltså inte så lätt som jag trodde. Bara skriva ihop en liten förklaring (men hallå? Alla vet väl vad Dirty Dancing handlar om, eller?) men icke, en massa jävla detaljer som jag behöver lusläsa filmen för att få med. Åh, suck.

Jag är aktiv när jag känner för det, och fram tills nu har jag bara inte gjort det ...

... men efter att ha rusat runt i ett smockat Ikano och hittat grejer så kan väl inte ett blogginlägg skada?

I alla fall så har morsan ett presentkort på KappAhl med 1000 kr, plus att det just nu är 25 % där, så hon har tjatat hela veckan om att vi ska åka dit. Så idag gjorde vi det.
Jag var motvillig, hade legat i sängen och glott på serier hela morgonen och var alltså inte så kry på att rusa runt som en dåre och shoppa.

Dagen resulterade i en tajtblusgrej, ett par örhängen, armband och två par nagellack. Det låter ju mysko att det var min mamma som övertalade mig till att köpa lacken när det hon som är som mest kritisk över mina utlägg till nagellack, men så var det. Dessutom är hon inte så glad över en gul fläck i soffan, samt en röd-rosa fläck på mitt lakan - som faktiskt tillkom i morse. Panik fick jag, haha. Alltså om imorse.


Och efter all ångest från i fredags och tjat om det i veckan blev jag jätteförtjust över att få syn på dessa cylindrar i glassdisken. Jo, jag nästan skuttade lite plats. Så nu är jag i alla fall en stolt ägare utav en B&J's sorbet, Jamaican Me Crazy - lite mer exakt. Jag älskar namnen, trots att de är knöliga att komma ihåg.

Nu ska jag i alla fall försöka driva mig själv till att börja med bilden, och kanske skriva lite annat också. ^^

RSS 2.0