Heja Sverige, friskt humör!

Ja ... Klockan är 08.22 och jag vaknade för ca 22 minuter sedan alltså. Jag har en ganska lång dag (och natt) framför mig, och det kanske inte var så smart att gå och lägga sig halv 2 om man redan vet att man är morgonpigg och lär vakna vid 8-9-hugget. Speciellt inte om man inte vill somna klockan 1 i natt heller. Men aja, nu ska jag sluta mesa mig och klaga. Eftersom jag har "slarvat" ska jag sticka ut och jogga.

Grattis Vickan (i efterskott) och Sverige!


Skulle bara visa att Google firar Sverige. ^^ Vilket ni säkert upptäcker senare under dagen, eller ni kanske redan gjort det ...? Nu ska jag i alla fall krypa ned med levande ljus och "Pojken i randig pyjamas" och "Sjutton".

Två genier i oskärpa

Jag har nu slagit in Alles och Vickans paket, tömt kameran och rensat bilder. Jag hittade många fina som jag kan tänka mig att lägga upp här, fattas bara att jag måste installerna Photoshop på datorn. Någorlunda onödigt, eftersom jag knappt använder det, men det kan ju vara trevligt att kunna justera färgtonen eller skärpan något, sisådär ibland.
Jag har även kommit 5½ sidor in i berättelsen.




Att vakna med skägg

Jag impulsskriver. Inte bara här, utan en ny historia är påbörjad. Jag tappade inte direkt intresset för den andra ... eller jo, litet, men det var mer att jag inte har skrivit på den på hur länge som helst och att jag endast har kopian av berättelsen på min lilla, externa hårddisk. Den "riktiga" som fanns på min förra dator var 43-44 sidor lång, och även om det låter överdrivet så är "kopian" bara 41 sidor lång, att skriva om känns inte som ett godtagbart alternativ.
Nej, nu påbörjar jag något enklare. Början av historian påminner om någon fantasy-relaterad skit som vi har läst mycket av på svenskan, (exempelvis Björn! och Kyrkdjävulen) men tanken är ju att den inte ska bli så. Den är dessutom enklare eftersom den utspelar sig i svensk miljö och huvudpersonen befinner sig i min egen ålder.
Dessutom älskar jag min "nya" dator, vidareskickad av min lillebror, som har avverkat den. Så mycket större hårddisk än min förra dator och denna är dessutom inte full av bilder. :D Men jag ska snart tömma min kamera, så ...

Jag har inte direkt koll på mina tidigare uppladdade bilder. ^^

RSS 2.0