Huge city construct only for us

Salut! Igår var jag inne i staden med Johanna, Ellen och Alle. Jag köpte, äntligen, ett par gula strumpbyxor, som dock var en 20:a dyrare än vad jag trodde och en lila T-shirt från JC till brorsan. Den är kanske för stor, men jag lånade Alicias argument då jag visade den för mamma: "Han är ju liksom rund!..". Haha. För man tänker ju nästan att hans midja ska gå ut i kanterna till tröjan, och sedan så får man svänga ut sinnet lite, för så är det ju inte riktigt. ^_^
När jag kom hem åt jag nötkött, potatisklyftor och mammas tzatziki, mmhm... Vi kollade på IDOL, och fan, vad vi tjöt när Johan Palm böjde sig ned och den där tjejen blev helt hysterisk. Oh my god..
Sedan när Jihde bjöd upp henne på scenen hotade pappa med att jag skulle få flytta hemifrån om jag gjorde samma sak. Tvi, inte för Johan Palm i så fall - var mitt svar.
Jag satt i hemlighet och höll tummarna för Robin, ytterst i hemlighet. Han sjunger så mycket bättre än Johan Palm, men är ju stel som en pinne på scenen och går inte riktigt igenom rutan.
Urk.. Katrin Zytomierska är så jäkla puckad och irriterande. Jag hade egentligen inget emot henne tills jag såg henne i IDOL - eftersnack, och ja.. >.< Konstiga, fjoll-människa.

Jag är ledsen för att det inte kommer några bilder, men det lär väl göra det.
Puss och kram, er Nea. ♥


 


A box of chocolates..

Åh.. Vad jag är sugen på att se Forest Gump.. Den är ju sjukt bra, och det som är ännu sjukare är att jag såg den när jag var 10-11, senaste gången. :(
Min katt har förresten byggt ett bo under min matta - efter att hon hade rivit sönder alla mina papper som låg på golvet... >.< Tur att varken min matte- eller franskabok låg på golvet. :c
Jag är nervös inför matten, jag har pluggat lite. Men det är knepigt att plugga till matteprov..
Och eftersom jag fick reda på igår ifrån Svampen att jag ligger på gränsen till IG i franskan har jag i hemlighet gjort upp en deal med Mebb om att hon ska gå igenom alla uppgifter som vi får under franskalektionerna, så att jag lär mig.
Det var ju en aning frustrerande när alla kom in och sade att de antingen låg på gränsen till VG, eller hade VG, surt.
Men nu måste jag plugga på våra franska-glosor.
Puss och kram, er Nea. ♥

I've got my eyes on you

¡Hola! :) Haha. Ännu en morgon, och idag är det skola. :/ Resten av folket blir väl glada i alla fall, enligt källor har det varit väldigt tyst utan mig.. Och jag är lite nervös över att Sam kommer att krama ihjäl mig. Haha, nej. Så bra kompisar är vi inte. Och Christoffer och Emil kommer att mobba sönder mig. Och ytterligare ett haha, bara för att jag skriver det så kommer de att ignorera mig hela dagen.. Men vi får väl se.
Igår kväll låg jag och försökte att sova, men det blev att jag låg och tänkte på bloggen istället. Det blev mycket tänkande på heathern, men så tänkte jag förstås lite på vad jag ska göra med den också..
Så nu har jag bestämt mig för att byta ut "Dagens.." emot "Fest- och flopp-lördag" ( Namnet lär väl bytas eftersom jag ändrar mig hela tiden, dessutom har ju inte något med fester att göra heller.. ^_^), där jag ska hylla en artist och sörja en annan.. Men ibland kan det ju komma sig att jag hyllar två artister, eller tvärtom. Så på lördag är det premiär, och jag ligger och funderar på de två artister som jag har valt. Men nu ska jag nog göra mig i ordning.
Puss och kram, er Nea. ♥

Hiss- och dissdagen..

Hej och godmorgon! Även idag blev jag hemma, inte nog med att jag vaknade med jämna mellanrum under natten på grund av min hals, utan jag låter också liksom att jag har en visselpipa nerkörd i halsen - aaj.
Jag har inte orkat att göra något fram tills nu mer än att spela mobilspel och lyssna på ZTV, vilket fick mig att vilja hissa och dissa massvis av låtar. Dessvärre kommer jag inte ihåg så många av låtarna, men en stark diss gick till
Walking away - Sibel, eller något sådant hette den. Dels så tycker jag inte att Sibel är en superduper sångerska, och när hon kom med den här låten fick jag lust att stänga av TV:n. Urk, det var en sådan där pop-låt som nästan alla sångerskor gör, jättetrist.
Paramores nya låt Decode vill jag både hissa och dissa. Dissen för att den låter precis som alla andra låtar som de har gjort, men hissen för att de vet vad de gör och att Hayley har ett sådant enormt vackert hår. :( Haha, nej. Så det blev nog en diss i alla fall på den låten med. Men ni som är fan utav Paramore lär digga den, eftersom låten i helhet är bra, och vad jag har förstått så ska den vara med i filmen Twilight..? Snuttar ifrån filmen är i alla fall med i musikvideon.. :)
Och så har jag lust att dissa The Rasmus bara för att sångaren ser jättelustig ut, urk... ._.

Fem sanningar om mig som ni ( förhoppningsvis) inte visste om:
• Ibland när jag fantiserar, fantiserar jag tecknat utan att veta om det.
• Jag blir lätt förälskad och har en väldigt flirtig personlighet.
• En utav mina stora drömmar är att vara fotogenisk och bli modell.
Hrrm hrrrrm.
När jag var liten trodde jag att jag hade superkrafter.
• Jag ska ofta göra raka motsatsen till vad de andra vill, trots att jag ibland egentligen vill samma som dem.


Även om jag levde i ett godisland så skulle det sötaste i världen ändå vara du...

God morgon! Fy på förkylningar.. :( Mitt huvudvärker, jag kan inte svälja och jag tror att jag kräks av allt slem. Jag är lite deprimerad eftersom jag sviker både Johanna och Mebb genom att inte komma. Mebb och jag skulle ha syslöjd, vilket jag helst skulle slippa, men jag halkar antagligen efter, och missar en oftast sjukt rolig konversation med Christoffer, Emil och Mebb, men, men.. Många komma-tecken. :(
Och sedan var jag osäker, om Johanna kommer till skolan idag blir jag slaktad imorgon.. Om hon inte kommer är läget coolt. Men aj, aj. Jag är osäker, förhoppningsvis kommer hon inte till skolan. SO-häftet ska nämligen lämnas in idag och jag är rätt så säker på att jag har häftets papper i mitt skåp, och eftersom min bror också är sjuk så har jag ingen som kan lämna över nyckeln/papper. Oj..
Jag drömde en helskum dröm inatt. Dels så flirtade jag massor med en kille, och mitt i drömmen så dog Mebb, blev överkörd utav tåget. Och sedan kunde jag inte sluta gråta. Haha, det spelar ingen roll om jag beskriver killen, för ingen utav er känner honom egentligen, inte jag heller.. Haha.

Puss och kram, er Nea. ♥


* Zapp *

Hej ni som läser detta! :) "Fy vale på er som tömde skolan på olja, tack vare er fick vi små sitta och frysa en hel skoldag, ajja bajja. ._. ", är vad jag skulle säga till de som gjorde denna handling.. Haha nej, om jag skulle ta mod till mig och säga något alls så skulle det nog vara något lite grövre, det där lät mer som något man skrev till dagens ris, vilket jag mycket gärna vill göra!
Ja, och så var det. Någon har varit och stulit skolans olja under helgen, så att det var runt 14-16ºC i klassrummen ( för de som hade tur vill säga, höhö) och kanske 9-10ºC i korridorerna, eller något snäppet över. Kallt var det i alla fall.
Usch och tvi, och när man dessutom går runt med något som är lite bättre än feber, rinnande näsa och en hals som värker liksom att man åt piggsvin till frukost. Men nu tänker jag dock inte ägna heela mitt inlägg åt att skriva om hur jobbig min dag har varit med den bitande kylan, utan kanske ägna en tanke åt något annat.
Till vad vet jag ju egentligen inte, kom jag på nu när jag började med en ny mening.. Eller jo! Chokladglass ifrån Lidl är som pricken över i - alltså något som man är i stort behov av.
Det och sedan 90210, och kanske lite Livet i Fagervik, som också är bra. :) Helst skulle jag vilja kolla på båda, men jag tror att de går samma tid.. ._. Dumma TV.
Men nej, så elak är inte televisionen, men rätt så dryg är den. Men hur som haver, jag skulle nyss kolla vilka det var som hade namnsdag i min praktiska, hrm hrrrm, kalender som sitter på min vägg och upptäcker; Augusti!
Tydligen har någon i min familj, hrm hrrrm, inte orkat att byta månad, så i mitt rum var det fortfarande augusti... varmt och skönt i alla fall, nu när jag tänker efter.
Ha det gott!




Dagens låt: Hej, mitt vinterland, bara för att det var den låt som kom upp i mitt huvud när jag klev ut på vår nersnöade skolgård.
Dagens önskan: Att ipren hjälper emot min huvudvärk...
Dagens maträtt: Chili con carne :)
Dagens tankeställare: Om det kommer att snöa på julafton, eller kanske ännu hellre på nyår..? ( Det är liksom igår, väldigt välkommet med förslag eller kommentarer, vilket punkten kanske egentligen är till för! ;) )
Dagens namnsdag: Grattis Gudrun och Rune, och ha en trevlig namnsdag till er som heter dessa namn! :D

Puss och kram, er Nea. ♥

Rise and shine, sleepy.

God morgon! ;) Ännu en dag är kommen och dagen råkar vara en måndag... trist, inte sant..? :)
Jag mår inget vidare, men för att i alla fall få ett G i idrott så går jag till skolan i alla fall, till skillnad ifrån bror min.
Jag har börjat planera vad jag ska göra, och är rätt osäker, trots att jag ägnade hela förra lektionen till att bara träna.
Men strunt samma, ni vill inte läsa om det här.
Ikväll blir det att dunka på burkarna, att skriva ett till inlägg och att spana in den nya serien "90210" om den nu stavades så, rätt många nollor.
Jag tvekar på att den kommer att slå gamla, goda Bevvan, men den kanske är sevärd i alla fall.
Vad har ni planerat att göra idag, skicka en kommentar och skänk mig lite läsarglädje!
Men nu måste jag kila..

Puss och kram, er Nea. ♥

Vad är dagens, tack..?

Dagens låt: Hit the road, Jack - Percy Mayfield , bara för att min lillebror lärde mig den på gitarr.
Dagens önskan: Att helgen varade längre
Dagens maträtt: En maträtt med; vitt bröd, ost och skinka.
Dagens tankeställare: Vem som kommer stå emot Kevin i finalen utav IDOL..? ( Ge förslag!)

Puss och kram, er Nea. ♥


La vie à la Nea!

God dag, god middag eller god kväll, ta det som passar in på din vardag! ;)
Välkommen till min blogg, som jag enkelt har döpt till "La vie à la Nea" - "Neas liv", på något knepigt ungefär, det är så svårt att översätta "à la", men jag är såklart den enda som tycker det... Eller tja.. Förutom er som inte kan något franska alls ungefär... Vilket du säkert har förstått heter jag Nea, eller kallas i alla fall, och jag är egentligen ingen bloggare.. Startar knappast min dator mer än två, max tre gånger per vecka. Men om jag ska ge mig ut i den stora, farliga bloggarvärlden så är det bäst att jag anpassar mig. I alla fall nu i början.
Jag har inte riktigt bestämt inom vilket "forum" min blogg ska tillhöra, om den nu ska finnas i något "forum" alls.
Ingen modeblogg i alla fall, finns redan så många, på både gott och ont. Dessutom vet jag så lite om mode, så jag skulle bara förvirra er med mitt snack om strumpbyxor och röda klackskor. Inte för att jag ens äger ett par röda klackskor, men det är något med röda klackskor och mig. De är så chiqa, men så fort jag ser ett par i en skobutik, jag bara måste prova dem, även om min mamma skulle banga ur om jag kom hem med ett par, hehe. Nej, det skulle hon inte. Men hon skulle ju knappast bli nöjd. ^_^
Utseendet på min blogg kommer att förbli tråkigt ett lååångt tag nu, delvis för att jag har en idé på hur det ska se ut, men det dröjer ett tag innan jag kan fixa ihop bilderna till heathern, och delvis eftersom jag är som en eskimå vid ekvatorn när det gäller allt som har med photoshop och internet att göra.

Puss och kram, er Nea. ♥




 

RSS 2.0