Vilse i skogen vandrar man omkring ...

JAG KOM TILLBAKA! :D
På en och tio också, jag är nästan lite stolt över mig själv.
Dock vill jag spotta en viss person i ansiktet för att han lurade mig och Alle iväg, när vi var cirka fem meter från stämpeln ... men that's life. Dessutom, man får väl skylla sig själv lite också. Man ska ju faktiskt inte ta hjälp av andra, men hur ska man kunna veta att personen jävlas med en? Åh, det lilla äcklet.
Men huvudsaken är ju: JAG KOM TILLBAKA!

Seeeeg, men till mesta del franska. Ett lååååångt inlägg iaf

Jag är så himla seg. Somnade halv ett igår efter att ha pluggat SO i typ två timmar i streck. Dock kan jag påpeka att det faktiskt lönade sig under provet. Jag är inte nöjd, men jag kan inte sitta och klaga över hur dåligt det gick heller.

Snart ska jag krypa ned och lägga mig, annars somnar jag snart i min datafåtölj. Hmmm ... skumt namn, men det är typ en mix av datorstol och fåtölj - asnajs.

Jag var dessutom så jävla seg på franskan idag. Förutom en massa flum med Märta så hade jag ett samtal med Eva på franska om att jag inte jobbade. Ifarsej var den hon som pratade franska, och vi fick inte så mycket sagt:
Eva: Che chu che pourqui nånting nånting ...
Jag: Ehhhh ... ja?
Eva: Che chu che pourqui nånting nånting ...
Jag: Va? Alltså ... aa?
Eva: Che chu che pourqui nånting nånting ...
Jag: Pssss ... Märta! Vad betyder det?
Märta slår upp i boken.
Märta: Pourqui är varför.
Jag: Ehhhhhh, jaaaaahaaaaaa ... Då så, nae ..
Eva: Alltså, varför jobbar du inte?
Jag: För att jag inte kan?
Eva: Nånting nånting på franska ...
Jag: Va?
Eva: Nånting nånting igen på franska ...
Jag: Va?!
Eva: Suck ... Jag tror visst att du kan.
Jag: Ja sååå.

Jag kände inte att det var någon vidare intressant konversation, men det visar ju verkligen min kompetens inom franska. Dessutom, "Märta, vad betyder det?" ställer jag varje lektion typ sju gånger.

Märta och jag hade kul på franskan i alla fall. Vi gjorde en maktlista med start hos mig tror jag. Min "undersåte" (det fnissade vi också åt ett tag, men jag kom inte på något bättre) var Märta. Övriga listan var allt från Märtas superhjältelönnmördarpenna Calle till typ solen eller Vintergatan.
Och på något håll blev det att Märta vände på lista så att "Solen födde rymdstationen och rymdstationen födde EU och EU födde regeringen osv ..."
Jag: Märta, stop!
Märta: Va?
Jag: Snälla, fortsätt inte läsa. Då leder det till att Mårten (vår rektor) föder Eva och att Eva föder mig och jag föder dig.
Därefter blev det mer fniss. Speciellt när Märta byggde vidare på det hela.
Men, ska inte Mårten ha fler under sig än Eva?

Innan franskan hade vi också kul:
Elsa, tror du att du får MVG i franska om du kör tungbrottning med Eva?
Rättelse: Elsa, tror du att du får MVG i franska om du kör tumbrottning med Eva - och låter henne vinna?
Jag var så uppe i tunggrejen att jag inte hörde den andra delen.

Senare hittade Märta en kul grej i boken.
"Låtsas att du är den nakna mannen i texten. Berätta vad du gjorde i Madame Lapierres hus och vad som hände när hon hittade dig naken." Hahahaha.

Och om ni inte förstår vår urkassa humor så ber jag om ursäkt för detta urkassa inlägg, man måste vara in the moment  - vilket gör det ganska onödigt att jag berättar om det.



Och morgondagen suuuuuuuuuuger

Dinner and a show



Jag är typ klar med engelskan, äntligen! Nu är det SO:n som återstår ... och bilden. Men om det går enligt planerna så börjar jag med bilden nästa helg istället, då vi inte ska ha några svårare läxor, respektive prov att plugga till.
Nu ska jag i alla fall krypa ned, äta min frukost och se på "How I met your mother".

One look back

Åhhhhhhhhh ... så dåligt det går. Ingen SO har jag pluggat och för att ha suttit halva dagen med att ha "skrivit engelska" har jag inte kommit särskilt långt. Jävla satans piss.
Jag har också lärt mig att man inte ska ha med "fucking" i något sökord när man googlar, för då kommer det bara upp en massa sex-grejer. "NATURE FUCKING HELVETET I INDIA" fick jag ingen respons på.

Jag börjar känna mig riktigt stressad. Och vill ha Ben & Jerry's, ångrar som fan att jag inte köpte det igår.
Men mamma kommer i alla fall hem med typ vinigum till mig istället. Det är ju också gott, men inte mycket toppar B&J's.

Mer Omegle, tydligen.

Tydligen populär bland mina vänner just nu. Skumt folk träffar man i alla fall.





Vet ej om texten syns på den sista. Men det är ungefär fortsättningen på mittenbilden ... och slutet. Vi nämnde också indianer någonstans i mellan.

Bakom lås och bom

God morgon!
Vårt TV-rum är helt igenombommat. Och eftersom jag vanligtvis inte skriver "igenbommat" så skrev jag säkert inte rätt heller, men med ett "M" såg det skumt ut.
Förhoppningsvis kommer jag härifrån och slipper någon installationsgubbe, men jag vet fortfarande inte hur jag ska komma in till stan. Kanske tar jag 11.22-bussen i alla fall, fast jag inte vill ringa.

Problems ...

Åh, jag har problem.
För att komma in till centrum imorgon måste jag antingen ...
... åka in 09.22.
... åka in 11.22, men för att ta den bussen måste man ringa två timmar innan.
... åka bussen som kommer 13.02, men vi ska träffas 12.00, typ.
... eller cykla till Linghem och åka tåg, också jobbigt.

Och ...

... jag kände att det var nödvändigt att skriva en mening i mitt förra inlägg. ^^
För tillfället städar jag mitt rum med Paramores senaste album på hög nivå (taaaack Josse!<3) och om typ två timmar kommer släkten, suck ...
En bra skoldag, dock en dålig början. Och mitten ...

Jag bröt ihop två gånger idag. En gång på kemin och en gång på matten. Klyftigt att båda lektionerna var i kemi-salen, dålig luft kanske?
Kemin fattade jag inte, och matten var bara ... stressig. Fick 4 minuter på oss att räkna tabelltal mellan 1-12 och självklart fick jag det svårare pappret (ja, det fanns två olika multiplikationspapper, fruktansvärt orättvist) med en massa tal från tolvans tabell, som dessutom tar längre tid att tänka ut. Dessutom är åttan min svagpunkt. Och hur många fucking tal som helst, baaaaaaaaaajs.

Men Märta blev min räddning efter kemin. På vår rast innan matsalen öppnade förklarade hon för mig så att jag nu förstår bättre, så skönt. Lättnad alltså.

Och Alle och jag skolkade från konsten, jävla fucking konsten med jävla fucking hippie-pedant-lärare, vars sida min mamma står på. Alltså inte Gunnar, som däremot är härligt skoj.
Vi stack till Ica och satte oss därefter i en klätterställning och snackade om allmänt. Den sista halvtimmen tror jag att vi satt och sjöng, eller något.

Därefter gick vi tillbaka till skolan för att hämta våra grejer och ta bussarna hem. Vickan hade gjort en spegel i slöjden som de satt och lekte med när vi kom tillbaka. Vickans spegel. <3
Vi satt också och lekte med den på bussen, trevlig buss = trevligt folk.
En utav typerna från 7C som vi aldrig tidigare snackat med bara om (alltså inte skit, utan random) hade en tjeck denna vecka som alla pekade på och massa. Vi snackade med 7C:aren som var jättetrevlig, fett najs. Också upptäckte jag att Sofia i 8 ... någonting var schyrre. :D Fett najs.

Om fem minuter börjar Buffy, och jag är iiiiinte klar, så hurry, hurry!

Hej!

Jag lever och mår bra, bara så att ni vet. ^^

Tihi

Satt och kollade på Dead Like Me förut, då namnet dök upp. Hihi ...
Tänk vad mobbad hon måste ha varit i skolan, stackars lilla fröken Gayheart.

Röd om näsan

Jag är lite nervös.
Vi har skolfoto imorgon - igen - fast det individuella den här gången och alla vet väl att det inte är så jättekul precis efter en förkylning. Alltså på grund utav den där lilla, irriterande irriterade fläcken under näsan som alltid blir röd. Inte så jättefint - och jag har en sådan som inte kommer att hinna försvinna till imorgon!
Men får hoppas på det bästa, som t.ex. att det är en dålig ljussättare som har satt dit ett visst ljus som ger skugga under näsan. :D


Rubriker borde inte vara obligatoriska.


Det är så fint när vi är i köket, jag vet. Och väääääldigt bra bild också.
Ifrån i går i alla fall. Väldigt många "I".

Och varför jag gör allt som jag gör?

Jag tror att jag skulle ångra mig om jag inte gjorde allt konstigt som jag ibland får för mig. Nu har jag i alla fall provat. Och jag vill tillägga att det inte var en traffikerad väg som jag låg på!

Ibland måste man ha råd att vara lite konstig, men det skulle vara skönt att få vara lite normal någon gång också ...

Eh ja?
Jag är mysko. Självklart den konstigaste grannen som bor i den här området.
Och min promenad? Eh ja ...
Till en början fick jag för mig att jag ville börja memorera hur saker kändes .. Om man fick någon mer känsla utav att dra sin hand över en skrovlig sten ... så jag ställde mig och strök med händerna över grannarnas gäststugas grund, som påminner om kullersten.
Därefter beslutade jag mig för att fortsätta, upp på den lilla halvt asfalterade grusvägen - vilket inte förklarar någonting, men det är en asfaltsväg som senare går över till grus.
Någonstans där i slutet av asfaltsdelen fick jag för mig att jag ville sätta mig ned på marken. Bara sitta där.
Och lyckligen så är jag inte såååå skum att jag gjorde det på direkten, utan jag fick stå där i någon minut och överväga hur pass mycket man skulle se mig från vägen och slog mig ned mitt i allt.
Men jag satte mig där, tänkte lite. Därefter ville jag lägga mig ned. Så jag gjorde det, fortfarande lite orolig över om någon skulle se mig ifrån vägen och därefter komma och fråga om hur jag mådde (men ingen kom).
Jag låg där ett tag, men inte så länge. Jag tror faktiskt inte att jag var ute längre i en kvart eller så, max en halvtimme. Men alltså: jag är helt och hållet knäpp. Snälla, ring psyk (eller inte, snälla ring inte psyk)!

En störd nörd, tack jag vet

Jag vet att Alicia mobbar mig, men jag står för vad jag tycker om som sysselsättning ... eller så kan jag skylla på att det tog tio sekunder att skissa upp skiten också, så ...
Och jag tror inte att jag kan stava till trågikt ... trågigt ... tråkikt ... tråkgit ... tråkigt!

I alla fall så hade jag tråkigt och satt och grämde mig över hur ful min farm var och hur mycket jag störde mig på ... allt med den. Så jag tog fram blocket och skissade upp en ful snabb på hur den ser ut nu, samt en liten fantasi om hur den skulle kunna se ut. ^^ Får se hur det går. ;)
 

Och jaaaa ... efter det fick jag lust att signera och kopiera "Barbie"-loggan - om ni undrar alltså.


Alone in the house, bro!

Jaha, nu är det tyst i kåken ... o:

Jag funderar på att gå ut och gå, eftersom mamma inte uppmuntrade mig till att jogga. Jag funderar också på att packa en väska med min kamera, ett block och en penna. Också antagligen en reservpenna för säkerhets skull.
Jag funderar på att gå så långt jag orkar till det att jag hittar en plats som jag inte brukar vara vid så ofta, eller inte alls. Problemet är att det är ganska svårt här. Och dessutom lär min väska vara tung.

Sedan är jag bekymrad över mina läxor. Jag borde också plugga massor, men jag kommer bara att skjuta upp det och med ett matteprov på måndag och ett SO-prov veckan därefter skulle jag verkligen behöva plugga. Speciellt efter min frånvaro i skolan. Lite SO kommer det att bli i alla fall, känns lättare än matten ...


I've had the time of my life

Jag älskar verkligen Dirty Dancing!
Jag älskar karaktärerna.
Jag älskar kläderna (ibland).
Jag älskar musiken.
Jag älskar miljöerna.
Jag älskar Baby.
Jag älskar Jennifer Grey.
Jag älskar saknaden utav perfektionism i allt som de gör.
Jag älskar allt med den, så jävla underbar.
Dessutom tycker jag att Jennifer Grey var söt as hell.

"Nobody puts Baby in the corner!"


I'm moving up-up-up! (Eko, eko, eko)

Bara om ni undrade över rubriken, så har det något med att Märta och jag typ skojade om att jag aldrig skulle passa som att arbeta med ekon (hur man nu gör det?).

Jag har inte fått några kommentarer om bra namn - vilket jag absolut förstår er är svårt. Märta och jag satt ungefär hela håltimman och klurade, utan resultat. Jo, vi kom fram till att Shelly var ett tantnamn, att Ocean var ett fult namn och att ... ja, nu tog det stopp.
Dessutom listade vi ut att det inte går att upprepa "swirl" fort utan att det blir "chgrh" och att om man säger "ache" (ursprungligen "ake") så blir det "kake". :)


Pleeeeeeeeeeeeeeease

Aok. Nytt "vardagligt" problem. Går och tänker på lite disträ-grejer ... Finns det några fler tänkbara, engelska flicknamn som liksom förknippas med vatten, hav och floder etc? Alltså mer än ex. Lake, River eller Macken

Bihåla, eller skithåla?

Asch(berg), vad mina bihålor krånglar. Morsan har börjat hota med vårdcentralen om det inte är bättre efter helgen, halvete.
Dessutom, min lillebrors drömlunch - nu när vi har en föräldrafri helg - är: pyttipanna med fiskpinnar! Tänk om man fick välja släkt. Dessutom frågade han mamma om det var ok att bara lägga pinnarna på plattan.

Snart sticker vi iväg och köper massa mat och gott till helgen, samt ost (åh, hå, hå - jag är en finsmakare) och wienerbröd. :D Kurr, kurr, kurr.

Matte = deg

Nu känns det som att jag har nördat Buffy alldeles för länge idag. Egentligen skulle jag vilja plugga, men allting liksom bara smälter ihop inne i huvudet, så jag kommer ingenvart.
Visste ni förresten att man får ett extremt äckligt lager med fett i munnen när man har hällt i sig myyyycket popcorn? Det är i alla fall vad jag lärde mig idag. ^^
Och jag jobbar fortfarande med teckensnitten, får se vart jag kommer. Inte bara har min datamus blivit asseg också, vilket inte förbättrar läget.


Lite hjälp, tack!

Hej!
Nu är sitter jag här och pillar med datorn igen, aj, aj ...
Men jag behöver hjälp, om det nu är någon utav er som är kunnig inom hur man för in egna teckensnitt i Word.
Jag liksom laddar ned från en gratissida, väljer "Spara" (det ska väl inte vara "Öppna"?) och lägger den komprimerade mappen i en annan mapp. Sedan liksom drar jag över den komprimerade mappen till "Teckensnitt", men då kommer det upp: "Det gick inte att installerna teckensnittet. Filen C:\journal.zip är antingen felaktig eller skadad." Hjälp!


Återigen en hemmadag

Idag mår jag faktiskt inte så dåligt, men mamma tyckte inte att jag skulle gå om jag hade ont i halsen - vilket jag har. Jag kan inte svälja och mitt huvud är tungt. Bara för att jag gick upp i morse för att försäkra mig om hur jag mådde kunde jag inte somna om heller när jag gick och lade mig igen. Oj, vilka problem jag har!

Somliga går i trasiga skor - jag å andra sidan behöver inga skor, för jag klarar mig barfota

Jag tror att jag snart kommer ikapp mina ledighetsdagar som skolan är skyldig mig, urk ...
Vid det här laget är jag ganska trött på att gå hemma, att näsan ständigt rinner och att varje gång jag reser mig upp så känns det som att någon har smällt till mig med en planka i huvudet.
Det är mina bihålor som krånglar, förutom att förkylning tar all ork. Det är egentligen också mitt eget fel, jag vägrar nässpray. Och om jag ska ha nässpray, så måste den antingen vara ny eller oanvänd - det är kraven.
Morsan går däremot inte med på mina krav, men nu så har vi köpt bihåleavsvällningspiller - som jag istället måste äta tre om dagen. Och hjälper gör de inte heller, inte Ipren heller för den delen.
Kan ingen ringa den lilla Ipren-mannen så blir jag glad?

Dessutom längtar jag tillbaka till skolan, till mina kompisar. Dock så har jag bara gjort två tal på matteläxan till imorgon och musikläxan (som ändå var jättelätt), vilket inte är något bra.


Förskräcklig bil med skum reklam



Sjukledig x2

Bläk ... Jag som ville gå till skolan idag, typ.
Jag kände mig faktiskt inte så illa imorse när jag blev väckt halv sju, men nu typ två timmar senare mår jag desto värre. Dessutom har jag vaknat under ständiga mellanrum i natt, vilket inte talar för mig heller.

De två B:na och Jerry


Buffy the Vampire Slayer och Ben & Jerry's är fasen en underbar kombination. <3

En orolig själv

För tillfället sitter jag och fortsätter med att knåpa ihop min dansvänliga låtlista. Någon gång lär den väl komma till bruk, men annars gör jag den mest för skojs skull - jag borde inte ha så mycket fritid, så går det när man låter läxorna ligga kvar i skolväskan. Jag tar gärna emot tips! :)

Just nu är jag orolig över om min pappa kommer hem i tid eller inte. Han är varken särskilt pålitlig när det gäller tider eller annat minne, och jag vill verkligen inte ta emot den där värmepump-snubben själv. Vi ska antagligen sätta in typ något sådant i vårt hus, och idag (klockan 3) skulle det komma någon och ta en titt på vårt hus för att se vart den skulle passa. Det är alltså inte den bästa utav dagar att vara sjuk, men jag fick inte valet.

Och alltså ska min pappa vara hemma vid det ... Nu ringde det på dörren!

Ok ... Farsan kom till undsättning i sista stund. När jag öppnade dörren kom vår Volvo ned i en rasande fart. Puh ...

11.42

Hmm ... Jag hade tänkt att försöka mig på lite bloggförändringar medan mina naglar torkar. Dessutom har jag upptäckt en jättebra hemsida där man får se på avsnitt från "sina favorit-serier" gratis, fett najs.

Min så kallade "fotodokumentation" från gårdagen.

Heh .. Det blev ju bara gympan, men ändå ... ^^

Ensam i omklädningsrummet:




Gymnastiken:


Min station (alltså kolla övertramp osv):

Watch her go:



Och lätt-fett dagens höjdare:


Sjukledig

Prrr ... Blä, shit, fan, äckelförkylning/-influensa. Jag vill bara lägga mig ned på min mysiga (som säkert inte är så mysig, eftersom jag inte vet exakt när mitt rum dammsögs senast) ryamatta och tuppa av för ett par timmar.

Min nacke ömmar, på grund utav äckelkudden som jag tog upp till min säng igår för att få upp huvudet och jag tror att jag kräks snart på grund utav allt slem.
Dock har jag inte feber, vilket är en positiv grej, men jag brukar inte ha feber så ofta heller.

Jag ska släpa ned mitt täcke och Flickan som lekte med elden till TV-soffan och glo på How I met your mother, somt tydligen visas nu.

Åh fan, jag hatar att vara sjuk ...

*Snörvel, snörvel* Fan, vad jag avskyr att vara förkyld.
Mitt huvud känns som mossa, jag slutar aldrig att snörvla och min hals bara svider. Dessutom verkar det som att någon elak liten tomte har suttit under nattens gång och tryckt in bomull i mina öron.
Jag har varit helsnurrig idag: tackade för maten när jag bara bytte plats vid bordet i matsalen, blandade ihop namn och verb titt som tätt och reagerade segt. Allt som vanligtvis är ganska skoj finner jag nu super-roande.

Ärligt talat tror jag inte att jag orkar med morgondagen. ._.


1 minut till avgång

Hej och hej då!
Nu ska jag kila ned och fixa det sista, jag har en minut på mig ... eller oj, inte längre. ^^
See ya later, alligator!

Mina naglar


Målade mina naglar igår. Såhär blev det i alla fall. ^^ Tjockis-fingrar. .__.

Krax, krax

Good morning!

Jag känner att min kropp inte riktigt samarbetar med mig, dumma förkylning.
Men jag ska gå till skolan idag, heh ... smitta ned alla andra.
Nae, men så får det bli ... Och de "andra" kan allt skaffa sig en förkylning från något annat håll, jag är inte den enda på vårt stora, blå klot som lider av förkylning.

Jag slipper i alla fall gympan, kast med liten boll kan jag ju göra utan kläder ... alltså, gymnastikkläder.
Dessutom funderar jag på att bära runt på min kamera hela dagen för att fotodokumentera, bara för att jag känner att det kan vara skoj och för att jag ändå inte har något bättre för mig. ^^ Ciao bellas!

(Någon kunnig spanjor/spanjorska som vet vad "bellas" betyder?)

Party, party, party! Pics, pics, pics!

Nu kommer bilderna från Annas B-day. :D

Först lite "mingel":


Gåva (från Alle och Elin) som satt på mångas huvuden under kvällen:
Pirrrrate!

Födelsedags barnet Anna <3:


Och kamerans tillfällige innehavare under kvällen:

En till hemlis :D



Just some dancing, mostly headbanging:


Yr ... :



Vår fina böghög (med Elin på hörnet):


Märta fick inte vara med:


Avrundning utomhus:


Tack för en underbar lördag, bruttor!


A sneak-peek on what's coming ... or not.


Haha, ok. En liten grej bara ...

När jag satt och rensade bilder och kom fram till den här var min första impuls att radera den utan att blinka.
Men i ögonvrån (av bilden) fångade jag något mystiskt. (Bilden är för övrigt - antagligen - en testbild av Vickan.)
Först hade jag bara satt att det var Annas fönster, därefter upptäckte jag Märta, efter det upptäckte jag de röda "eldflammorna" framför Märta! Dum, dum, dum, duuuuum!!!
Är Märta gestaltad utav djävulen?! Är det inte lite konstigt annars att jag-vet-inte-vad uppenbarar sig i bilden (som inte är så konstigt egentligen, eftersom skumma effekter dyker upp hela tiden när man leker med slutartid) - men framför Märta?

Orginalbilden:


Close-up. Mina paint-skills duger faktiskt också. :D


Dessutom, har inte alla djävular Hitler-mustasch?

Planer

Hmm ... Jag hade ju tänkt att ladda upp en massa bilder från Annas fest, men min kamera dog av batteribrist halvvägs ... så det får bli imorgon eller övermorgon - beroende på om jag hinner med datorn imorgon.
Det märks i alla fall att det oftast var Alle som hade händerna på kameran, eftersom jag har typ 48 egobilder av henne och hon finns med på de restrerande bilderna, nästan hela tiden.

Jag finner också återkommande bevis på att jag inte kan dansa, i alla fall inte framför en kamera. Antingen har jag armarna i någon skum vinkel, eller så gör jag världens skummaste min. Det är den absolut bästa summeringen utav bilderna som jag kan komma på. Det enda dåliga med det hela (det bra är att jag sitter och garvar ihjäl mig när jag ser hur dum jag ser ut) är att bilderna blir ganska oanvändbara, för hur roande jag än tycker att bilderna är så är jag inte redo att dela med mig utav mina tokigheter med världen.

Hmm ... Det börjar bli kallt på mitt rum. Jag ska nog stänga och krypa till korgs. Och ja, jag är en sjöman.

Söndag

Hej!
Äh ... Vart tog dagen vägen?
Jag har spenderat ett större antal timmar framför Ts3 idag. Ganska skönt, i alla fall när man känner att man ändå inte har något annat bättre för sig att göra.
Och jag har ångest. Det känns som att det sitter små, små gnomer och sandpapprar insidan utav min hals, vilket gör att jag inte kan jogga. Och jag vill verkligen inte gå tillbaka till att vara den där lata säckpotatisen som inte motionerade som jag var förut. Hoppas att förkylningen går över snart.
Och äckliga halstabletter har pappa köpt också. Dåliga med citronsmak. Uähh, jag hatar halstabletter. Vad man än köper så fungerar de ju inte i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter äta revbenspjäll och se på Män som hatar kvinnor (men familjen, den här gången). Sen blir det Top Model! ;)

Sista förberedelsen är ...

?
Ja, jag är klar och sitter i väntan på Elin här hemma.
Jag känner mig ju inte direkt som Askungen innan balen, men det duger.
Däremot funderar jag på att borsta tänderna en gång till, inte så mysigt att lukta apa i munnen - i vilket sällskap man än befinner sig i.

Haha, oj. Nu fick jag ett lite lustigt SMS från Elin, det måste vara meningen att det skulle till Alle, tihi.
"Har du åkt? Annars kan du åka med Elsa och mig, åker och hämtar henne nu."
Blev smärre förbryllad innan jag kom på att det antagligen var ett misstag att skicka det till mig. Haha, knasiga Elin. :) Hon verkar inte riktigt heller förstå att det var ett felskick.

Hmm ... *Rulla tummarna* ... Haha, nej. Jag kollar upp mitt Farmville och sticker nog sedan ned, parfymerar mig och borstar tänderna. ^^ Natti, natti!


:D :D :D


._________.

Jag blev smartare, men de kallade mig för den felande länken.


Intelligenstest, alltså på skoj



Jag kör intelligensspel på Facebook. Jag är ganska nöjd, jag visade ju i alla fall inte tecken på att visa samma intelligens som en jordnöt i alla fall (som inte har en hjärna, men om den skulle).
Nu ska jag köra om för att förbättra mig. ^^


Do you, do you, do you?

God mellanmiddag!
Jag har egentligen inget av värde som jag känner för att skriva just nu. Kanske ska jag bara skriva att jag antagligen måste ha jeans på mig när jag ska åka moppe med Elin och att jag nu går ner för att spela trummor.
Eller det är meningen att jag ska komma iväg nu och gå ned och öva i gäststugan. Hoppas bara inte att lillebror och hans kompis är där, då måste jag ju schasa ut dem.
Jag kanske skulle behöva måla om mina tånaglar också. De är inte så fina eftersom jag brukar testa färger på dem. :o
Aja, något ska bli gjort i alla fall. Hej, hej!

Ps: Jag tror att det är omöjligt för mig att skriva korta inlägg, Ds.

In the juuungle, the miiiiighty jungle, the liiiions sleeeps toniiiiiiiiiiiight!

Hej - igen!
Jag känner att jag börjar få lite saker gjorda här hemma.

Jag har hunnit:
-
Jogga (det gick jättebra!)
- Kolla på ett avsnitt Simpsons.
- Kolla på ett avsnitt Scrubs.
- Duscha.
- Hitta kläder till ikväll.

Rena, rama allsången bröt ut inne i duschen förut. Jag bara får sådana där konstiga infall ibland, som i julas stod jag och dansade loss och sjöng "X-mas Time" i duschen också. Så himla najs!
Idag fick jag istället influenser från Scrubs där de spelade The Frays "How to save a life", och plötsligt fick jag knäppen och började sjunga "The lions sleeps tonight" i vääääldigt höga tonarter (-som det finns ett namn för, som jag irriterande nog inte kommer ihåg vad det heter).

Meeeen, så finns det ju lite saker som jag inte är klar med:
-
Öva trummor, mest för att det var ett tag sedan och för att det nu har gått så långt att jag börjar lufttrumma till musiken samtidigt som jag joggar. De förbipasserande bilarna undrade nog om jag fått fnatt - vilket jag säkert fick också.
- Äta - morsan tjatar.
- Fixa Farmville-gården.
- Städa mitt rum som har sett ut som ett bombnedslag i två-tre veckor nu, aj, aj.
- Hoppas att mitt hår torkar fort och så ska jag sminka mig. :)

Jag blir alltid så himla glad när jag hör den här:


Hur uttjatad som helst, men så fin ändå:

En till sjukt bra låt från The Fray:


Haha, och såklart den här:

Lite random bilder, för vanlighetens skulle

Lite tråk-bilder utan redigering eftersom jag är för lat. :D


Visste inte riktigt vilken som var bäst. o:




Åh, jag älskar Gotland - och tack för att ni hade orken till att kolla igenom bilderna! XD


Män som hatar kvinnor

Jag gick och lade mig och såg på Män som hatar kvinnor, och jag måste säga att jag är besviken. Jag totaldissar den filmen, tycker att den är jättedålig i jämförelse med boken (som är jättebra).
Allt var komplett ihoptryckt, de hade ändrat på en massa smådetaljer som jag hela tiden hakade mig upp på (- som att Lisbeth Salanders dator går sönder när hon hamnar i fight med ett fyllogäng, hon kör väl över datorn med motorcykeln eller liknande? -) och allting gick jättefort. Jag har alltid full förståelse för hur svårt det måste vara att få ihop en 500-600-sidors bok i en film, men ändå: filmen är 2 timmar och 24 minuter lång, och då förväntar man ju sig knappast att varje scen ska vara som en ihoptryckt smet.
Dessutom var väl inte Harriet Vanger blond som ung? Och gahh ... Jag kan inte göra någonting annat än att störa mig på filmen. >_<
Efter att ha sett en halvtimme av filmen var jag redo att stänga av utav tristess, den andra halvan av filmen sov jag mig igenom.



Och jag tycker inte att Michael Nyqvist passar som Kalle Blomkvist, i alla fall inte om det är meningen att man ska fortsätta se honom som attraktiv - alltså Mikael Blomkvist. Se på Nyqvist, han ser ju ut som en blandning mellan ett gatufyllo och en säck potatis!

Med morgonen kommer solen

Godmorgon!
Jag blir sur på internet hos mig, eftersom det vägrar att fungera korrekt vilket leder till att jag blir orolig över Farmville, känner att jag får starka behov av att skriva blogginlägg och att läsa andras blogginlägg. Dessutom verkar Bloggkoll vilja bråka med mig också.

Igår spenderade jag en timme på att kolla på Kändisdjungeln, åh, vilken flopp! Så himla dåligt. Bara en massa "rövkändisar" (om man så vackert ska kopiera tidningen) och tråkigt. Den enda som var skoj var ju Karl Petter, men efter att morsan satt och kommenterade hur skön han var, så fort Karl Petter öppnade munnen och sade något lustigt med sina breda värmländska, nja ... då var inte Karl Petter så skoj längre.

Och tanken slog mig, ödlor, insekter och ormar är verkligen en drabbad grupp inom TV-underhållning. Det är ju knappast något folk sitter och tänker på när de kollar på TV, men jag verkligen led med ödlorna och resten av djuren när de mosade ned allihopa i en huvudbonad på "stackars" Bengt Frithiofsson.
Om man skulle trycka ned ett stort antal andra, högre prioriterade djur i en liten, liten tank, ja, då hade det varit annat ... men smådjur som ödlor, småkryp och ormar, de kan man trycka ned i vad som helst utan att någon funderar på det. Usch, vet ni vad.

Nu dissar jag repriserna utav American Idol, men aja .. Strax ska jag sticka ut och jogga. ^^

???

Den andra grejen som kom upp var det här:

Jag skulle kolla upp en grej till den tidigare listan och gick därför in på Wikipedia. Det som jag tänkte skriva (jag kommer knappt ihåg) hade någonting med böcker att göra, och jag vet inte riktigt hur jag tänkte, men plötsligt så hade jag sökt på Twilight.
Mest för att jag var nyfiken på om det fanns en sida om Twilight - korkat nog - men en del av mig sade att det inte fanns något underhållningsliknande på Wikipedia, utan mest annat "viktigt".
Hur som helst så ögnade jag knappt igenom sidan, men mest musikdelen, då det här kom upp:

Och ni som är lite mer insatta än jag (som har sett filmen ett antal gånger och aldrig, aldrig, aldrig hörde låten spelas någon gång) när spelas "Thriller"?! För den låten känns ju inte alls som att den ska höra till meritlistan till Twilight i alla fall, wtf?

Depend on Depend

Tankar:
- Jag verkligen älskar mitt nya blå Depend-nagellack, så himla fin färg.
- Däremot blir inte mina naglar lika fina. Jag är urkass på att måla detaljer och mina prickar blir inte alls runda. ._. - Allting går så segt på Farmville.
- Den här skoldagen var helt okej att genomlida, frånsett Annette såklart: den subban.
- Subba är ett väldigt fult ord. Ungefär som klubba, väldigt klumpigt.
- Jag känner att jag inte har något intressantare att skriva, men det kommer säkert snart.
- Jag tycker att jag måste ha fler bilder i mina blogginlägg, men jag är för lat.
- Jag gillar att titta på andras bilder (och ibland mina egna), gör inte ni? :)
- Jag måste variera lite och sluta skriva "jag" i början.
- Synd att jag inte tog med mig min bok som jag läser i svenskan med mig hem.
- Elin är fortfarande dum för att kastade sig över "I taket lyser stjärnorna", mitt framför näsan på mig.
- Istället fick jag ta "Det saknas en tärning", eller vad den nu heter. Lite förvirrande i början, men den verkar med bra.
- Jag lämnade ifrån mig "Korpens sång" (="Correns säng"), eftersom den var seg.
- Nu kom det upp en annan grej, så nu måste jag avsluta. ^^


Fjortisdunk i mitt huvud

Ajaj, mitt huvud. Okej, fjortisdunk var lite överdrivet - men ont gör det. Dumma Annette, jag hatar kärringjäveln. Hoppas att hon dör en smärtsam död tillsammans med Lennart, Örjan och resten i vår fina lilla dödsansamling.
Allt hon gör är ju att gnabba på mig, vad jag än gör. Om jag sätter mig ned i en kvarts sekund för att plocka upp ett mönster ur min mapp är hon snabbt som attan där och gapar på mig om att jag bara gör saker (av betydelse) om hon först är där och gnäller på mig. Jag vet inte hur många gånger jag har flyttat runt på min mall på syslöjden idag. Lämnad ifred blir jag aldrig, hon hämnas säkert på grund utav att jag undvek henne genom onödiga promenader i en timme förrförra lektionen. Tvi.
Aldrig blir jag lämnad ifred. Om jag säger någonting så är hon snabbt bakom mig och kommenterar. Som när jag gnällde över att mitt linne aldrig kommer att ha på sig: "Men du är ju inte här för att skapa kläder som du kan ha på dig! Du är här för att lära dig saker!". Visst ... Som att jag skulle välja syslöjd för att lära mig någonting som jag inte har ett minsta intresse för. Och vad spelar det då för roll vilken trådlinje jag väljer, om jag ändå inte ska använda det? För om jag ska använda det, finns det ju inget behov till att ens försöka få på sig linnet - och vad är då grejen med att tyget ska töja sig åt rätt håll, om det inte behöver töjas alls?
Nej, nu ska jag skörda pumpor och kanske spela Ts3. :)

zZz

Åh, så trött. Jag vill bara krypa tillbaka ned i min säng och somna om. Vi har dessutom syslöjd idag - woho, yey eller vad man nu vill utbrista i ironi. Jag hatar syslöjd, och jag är inte ens säker på vad det är jag ska göra. >.<
Jo, just det, jag klipper ju ut mitt tyg till linnet. Fast jag har ingen aning om hur man ska göra, dumma mallar som man inte förstår någonting av.
Aja, trött i alla fall. Nu måste jag öka om jag ska hinna med bussen och se skaplig ut. :o

Äntligen hemma

Puh ... Nu är jag hemma efter en dags skola och stadsbesök. Jag kom nyss ut från duschen och ska nu uppdatera mig genom lite bloggar, kontrollera min gård på Farmville och därefter släpa ned mitt täcke ned till soffan och krypa ned framför TV:n med en halv chokladkaka, mums!
Jag är så himla trött, och min hals värker ... Men framför allt är jag trött, har till och med svårt att hålla ögonen öppna. På tekniken somnade jag nästan ståendes, orkade ingenting.
Men jag fick i alla fall lite saker gjorda på stan. Present, ett djupblå nagellack och ett lite ljusare lila nagellack. Jag skulle kunna se mig själv som nöjd, det enda som saknas nu är ett par jeans.
Det får bli någon annan dag, nu ska jag läsa blogginlägg och skörda bönor!

Barn är inte alltid så smarta

Okej, en till lista ... på morgonen ... när jag egentligen inte alls har någon tid att lägga undan ... men jag gör det i alla fall. :)

Saker som jag dumt nog trodde på när jag var liten:
- När jag var yngre (10-11) vågade jag inte byta om med internet-sidor (som s.s, neopets osv) uppe eftersom jag trodde att folk kunde se mig när jag bytte om ... eller i alla fall att det fanns en risk.
- När jag yngre (vet ej hur länge) vågade inte jag tänka på vad som helst (t.ex. skit om folk) när jag satt t.ex. på bussen eller i ett klassrum eftersom jag var rädd för att det fanns en risk till att någon i mängden kunde läsa mina tankar.
- När jag fick tinnitus funderade jag först på om jag hade fått superkrafter - alltså att mina "sinnen" reagerade när något elektroniskt i min närhet - t.ex. TV eller radio - var på.
- För en massa år sedan bestämde jag mig för att lurpassa på jultomten, så troende var jag.
- När jag var liten var jag också väldigt korkad, en utav mina kompisar lurade mig till att om man klickade på "Logga in" direkt på MSN-rutan så kostade det pengar, alltså skulle man klicka på alternativen i vänstra hörnet och välja "Logga in som ..." så var det gratis. Det var den allra första MSN:en, så det var ett antal år sedan också. När jag var 10 typ. - Och jag höll på med "Logga in som ..." jättelänge.
- När jag var yngre trodde jag på att gosedjur hade känslor, med sina stora, svarta, blänkande knappögon.

Kom inte på något mer. Nu måste jag rusa, hejdå!

En god natts sömn, eller ... ?

Åh, morning, morning!
Jag älskar Farmville, så himla hemtrevligt och mysigt! Jag kanske ska bli bonde i alla fall, haha ... Nä, nät-bonde, med enbart virtuella djur och fält. Jag tror faktiskt att jag skulle bli ganska tjock, en tjock bondmora.

Inatt drömde jag något mysko om att jag befann mig på stranden och - vad jag tror - kidnappade (random) personer som jag sjösatte ut till havs på små flottar. Därefter befann jag mig plötsligt ute i vattnet på något djupt område, bredvid någon gubbe som stod på en luftmadrass bredvid mig och skulle dressera mig.
Omgivningen i scen nr. 2 påminner mig mycket om ett TV-spel, men i alla fall ... Min dressering gick ut på att jag kanske hade en rektangulär ruta på 2x3 att röra mig på, plus vattnet under (jag var i vattnet). Någonstans där nere fanns det en rockring som jag skulle simma igenom. Mitt problem var att man såg noll och utanför rutan (man kunde fortfarande simma utanför, men då dog man) fanns det hajar. Sådana där fula hajar med plastiga fenor, precis som i dåliga spel. Usch ...

Mina naglar blev i alla fall lite bättre igår, min matte läxa är halvt om halvt färdig eftersom jag hoppade över ganska många tal utan att ens tänka och jag har pluggat lite kemi. Men annars är jag trött som fan, jag hatar verkligen det här. En dags ledighet skulle inte skada ...

I eftermiddag blir det i alla fall stan. Det ska bli jättekul, men jag är redan nu jättestressad. Det är ju liksom inte lätt att samsas på stan med sex personer. Om vi nu inte delar upp oss, blir det kanske så att jag skenar iväg.
Det finns ju liksom lite saker som jag ska ha. Men hej då, klockan är halv nu och jag är inte ens påklädd - ha en bra dag!


Dålig lista


Saker som talar emot mig för tillfället:
- Att min självkänsla verkligen nuddar botten.
- Att jag plötsligt har funnit mig själv barnslig och töntig.
- Att jag nu måste granska varje ord och tanke som strövar genom mitt medvetna.
- Känslan av att mina vänner växer ifrån mig.
- Att däremot ingenting växer på Farmville.
- Mina betyg sjunker.
- Att jag har minst ett långt gräl med båda mina föräldrar varje dag.
- Att allt mina föräldrar tjatar om är skolan och läxor, jag får snart inte någon luft i det här huset.
- Att mina föräldrar tror att de är guds gåva till oss eftersom "de alltid ställer upp för oss" - att kväva mig genom att pressa mig med skolan är inte vad jag kallar för att ställa upp för oss.
- Att denna vecka verkar vara min "bad nail-week" (istället för "bad hair-day", huh, för er sega)
- Att min bok på svenskan suger.
- Att skolan verkligen snurrar i mitt huvud just nu, utan stopp. Panik, panik.
- Att tiden går så fort. Ifarsej skönt med skoldagar som svischar förbi, men ledigheten och helgerna följer dessvärre med.
- Att jag måste gå för många år till i skolan.
- Mina läxor blir aldrig färdiga, antagligen på grund utav att jag sitter här.
- Att vara utanför.
- Är jag den framtida Emil? Någon som lider av Emil-syndromet? Blir det jag?

Saker som talar för mig för tillfället:
- Jag kommer äntligen ut ur det här huset imorgon, men jag tror inte att en stresstur på stan kommer att hjälpa.
- Att jag antagligen kommer att skita i Idol ikväll och istället krypa ned och se på Män som hatar kvinnor på datorn ikväll.
- Jag är i alla fall bra på att spela trummor.
- Jag är fortfarande smart, fast lite korkad.
- Jag fick i alla fall ett VG på min "Plastic Surgery"-grej, och blev nämnd under lektionens gång som exempel - alltid en bra grej.
- Att datorn i alla fall finns för ett sysselsätta en och få en på andra tankar.
- Trots att vännerna växer ifrån mig så är de fortfarande skapligt bra på att få mig på gott humör.
- Jag tror inte att jag får Emil-syndromet, jag överlever.
- Farmville gick bättre! :D

50 minutes to go

Hej!
Japp, nu är det femtio minuter kvar till att bussen står där uppe vid vägen. Jag har ganska mycket kvar att göra, men just nu rensar jag min Mp3 och fyller på med lite nytt. Det är tydligen väldigt lätt att samla på sig en massa skit.

Jag vill verkligen inte ha idrott, även om det bara är bollsport + joggning idag. Som sagt, 1000 meter gick ju inte så bra och om jag vägrar på måndag har jag också kommit på att det kan bli en IG-varning. Och ett IG på höstterminen av nian är ju inte så jättebra, speciellt om jag känner att jag inte kommer att klara av franskan heller.
Men vad är poängen med att jag ska dröna efter alla andra något varv för att sedan ändå komma tillbaka med en tid som sträcker sig över godkänt-gränsen? Att man försökte, fnys ... Jag tycker att mina två försök tidigare räcker, det är ju pinsamt att vara så dålig.

Jag funderar på att sätta mig och kolla runt på gymnasieskolor på internet någon dag. Till en början ska jag kika lite närmare på musikskolorna, och därefter får jag väl se. Jag vet faktiskt inte om jag hellre vill gå på en kommunal skola eller en privat. Det är ju svårare att komma in på privat också.

Och jävlar vad hektiskt det kommer bli på torsdag, då en grupp på sex tokiga tjejer ska driva runt på stan och leta födelsedagspresenter och annat. Jag funderar även på att kolla efter ett par neutrala tygskor, köpa ett grönt och/eller blått nagellack och ett par jeans - jag behöver verkligen ett par jeans.
Jag har även kommit på att jag egentligen skulle behöva minst två olika nyanser utav blått, vilket låter ganska sinnessjukt.

Nu måste jag fortsätta med att överföra musik, sedan packa gympapåsen, sminka mig och allmänt fixa med annat. Åh, jag hatar skolan!

Med 49 minuter prick till att bussen kommer ...

... sitter jag och lyssnar på musik och läser bloggar.
Ganska slappt och najs, men sedan blir det ju lite stressigt eftersom jag är osminkad, min acne-kräm gör så att mitt ansikte ser ut som att den fjällar (vilket jag måste tvätta bort) och min frisyr står åt alla håll, men jag hittar ingen kam som jag kan blötlägga min lugg med. .__.
Jag kanske bara tar lite mascara till skolan, orkar nog inte mer smink.

I min vardag har det plötsligt börjat bli vanligt med träningsvärk. Ifarsej får jag nog skylla mig själv lite, eftersom jag slarvar med stretchingen, men jag stretchar faktiskt vaderna efter att jag har joggat.
Men idag har jag värk i låren ifrån gårdagens idrott - vilket måste vara en bra sak, det betyder ju att jag anstränger mig på lektionerna. Heh ... eller inte? Jag menar, jag gav ju upp 1000 meter och var sååååå nära att inte peka finger till Örjan när han började bjäbba om att jag skulle fortsätta.
Hur jävla kul är det att ensam jogga runt fotbollsplanen med alla andra som sitter och glor på en, som redan har gått om en och är klar? Inte roligt, och dessutom hade jag inte ätit frukost och trodde att jag skulle spy när som.
Men jag har bestämt mig för att inte vara med på 1000 meter nästa måndag heller. Jag är för arg, på Örjan, på mig själv. Dessutom antar jag att jag hittar någon bra undanflykt tills dess också, omedvetet. Förra gången fick jag ont i knät - äkta smärta, men ändå - och igår mådde jag illa - vilket kunde vara fantom-illamående.

Är det bara jag som är förundrad över fantomsmärtor? Över den mänskliga hjärnan och hur otroligt mycket man kan lura sig själv? Tänk egentligen att man kan skapa smärta, genom att överdriva något riktigt minimalt.
Jag tror nästan att känslor är ett utav hjärnans påhitt också. I alla fall de djupare känslorna ... eller hur många olika hormoner finns det att frigöra till den mänskliga kroppen? Jag tvivlar starkt på att det finns en för varje känsla .. Så då måste ju alltså en del känslor vara påhittade fantomkänslor och utvikelser från de andra känslorna, eller hormonerna - vad man nu vill säga. Hormoner låter så ... kroppsligt.

Uh, jag ska nog inte skriva mer, utan leta fram en USB-sladd till min Mp3 och föra över lite musik från Josse (tack! <3). Jag vet att du läser det här innan skolan, så då får du också reda på att jag klippte över mapparna - så slipper du radera och hålla på senare ... om det blev bra?

When world gone wild - he's loose!

Min fästing är försvunnen! I papperskorgen finns han inte kvar i alla fall ...

Såg på Top Model förut, är det bara jag som tycker att Allison är söt som fan? Exakt som en porslinsdocka, som de påpekade. Jag tyckte även om London. :) Fast jag tycker inte om deras make-over utav London. ._.


Och jag stack ut och joggade förut, *klapp på axeln*.
Men det blev inget pluggande. Faktiskt har jag inte slagit upp biologiboken över huvudtaget - vilket är ganska olikt mig. Nu ska jag istället krypa ned och läsa vidare i Flickan som lekte med elden. Godnatt!


Fästingfarmen

Hej!
Nu känner jag att halva dagen rann iväg framför datorn. ._. Så nu ska jag byta om och sticka ut och jogga. Egentligen skulle jag vilja ha lite miljö-ombyte och cykla iväg till spåret, men då måste jag antingen övertyga morsan att skjutsa dit mig eller så får jag cykla. Och om jag cyklar är jag slut redan när jag kommer fram, och dessutom är cykelturen tillräckligt lång för att vara en dags motionsrunda. Suck, det blir fram och tillbaka vid gamla E4:an igen.

Jag måste ju plugga lite biologi också, annars skäms jag. I alla fall läsa igenom sidorna ett par gånger.
Och jag stör mig som fan på farsans lilla Icy Box som ligger och morrar bredvid mig, håller käften gör den aldrig heller. Och om den ska vara tyst måste man slå den, men den blir bara tyst i två sekunder. Därefter sätter den igång igen.
Och ett USB-minne ska jag rota fram också. :) Ligger säkert ett i min byrålåda, men då måste jag rensa den. Det ligger antagligen någon gammal, ofärdig Word-historia däri. Dessutom måste jag ta reda på hur mycket USB-minnet rymmer, för säkerhets skull.

Tror ni att en fästing överlever i en papperskorg? I alla fall så dumpade jag en utav kattens sällskapare däri och funderar på att ta upp den och spola ned den i toaletten. Å andra sidan så kanske den dör i papperskorgen om jag lämnar kvar den, vilket dock inte är säkert. Jag är heller inte säker på att jag hittar den i papperskorgen, vilket oclså kan bli ett problem.
Annars kanske jag får en fästingfarm i papperskorgen. Låter inte det mysigt? :s Massor utav fästingar som krälar upp över kanterna. Haha, nej. Jag tror att jag överdriver. Nog för att fästingar är bra klättrare, men kan de verkligen klättra på plast?
Nu ska jag leta reda på stackaren och leda denne till en säker död, därefter byta om.

Släkten - bäst eller värst?

Hej!
Gårdagen spenderades med större delen av morsans släkt, plus lite folk till från morbrors sambos sida och hennes vänner. Mina kära kusiner var också där, eller kära och kära. En utav dem pratar inte, en utav dem pratar för mycket och den tredje pratar utan att ens veta vad det är han säger. Trevlig skara, det där, men jag är kunnig i kusinkunskap.
Dessutom startade ynglingen (den tredje) upp ett bärkrig, jag kom på att det inte var så smart att ha på sig en delvis vit klänning. Å andra sidan träffade han inte så många, medan jag, ja alltså jag träffade honom i huvudet där han fick en fin ceris-färgad fläck. Och om ni undrar över varför jag är så förundrad över att jag träffade är det eftersom jag verkligen har en urkass känsla för att pricka.
Den större halvan utav kvällen satt jag och försökte lösa Rubriks kub utan några större framgångar. Det är inte särskilt lätt att växa upp med 4/5 kusiner som är pojkar. Den enda tjejen (förutom jag) är tjugo, och vi verkar inte ha särskilt mycket gemensamt. Och om vi nu har det, så har vi då inte gett varandra tiden till att ta reda på det.
Jag verkar inte ha särskilt mycket gemensamt med någon, mer än mina vänner. Alla familjers flickbarn som min egen familj umgås med, kommer inte jag bra överens med. Gemenskap är alltså inte min grej.
Såklart, Alva och Lovisa och dem är ju undantaget. Men de är såklart yngre än mig också, det är svårare att umgås med någon i ens egen ålder.

Idag har jag hunnit med att vakna (eh .. uh?), måla naglarna och glo på American Idol. Jag har även planerat att hinna plugga lite biologi - och kanske något mer - jogga en tur, nu när min Mp3 är laddad och öva trummor. Inte för att jag exakt vet vad jag ska öva på, vi tränade mest på fotarbete förra lektionen. Hoppas att ni får en bra dag!

Åhhh, mat ... ! .__.

Hej!
Jag är hungrig. Men jag är inte hungrig. Jag är inte mätt, jag mår illa. Min mage är fortfarande helt upp-och-nedvänd och jag känner att jag behöver borsta tänderna.
Lillebrors jobbiga kompis är här, så jag är inlåst på mitt rum. Vid tre-tiden ska tre fjärdedelar av min familj iväg till min morbror och hans familj för att fira lite födelsedagar. Det är alltså jag, bror och mamma. Pappa ska ut och spela med sin trubadur. Igår föreslog mina föräldrar massor utav saker vid lunchen inför nästa sommar. En turné med farsans trubadur och massor av konserter. Mamma vill att familjen ska gå på Lars Winnerbäck som födelsedagspresent, men det blir bara pappa och hon. Jag har ingenting emot Winnerbäck, men jag har ingen lust till att stå och lyssna på en hel konsert med honom.

Är det någon mer som irriterar sig på Heidi Klum i vinjetten till Project Runway (i alla fall s. 2). Seriöst, hon ser kort ut och har världens jobbigaste röst. "Six-teen de-sign-ers!" med jättepipig stämma som låter alltför redigerad. :o

Nu ska jag spela Höstryttaren och sedan äta pannkakor! :D Dessutom vill jag stoltsera om att jag faktiskt kom ut och joggade, men eftersom batteriet i min Mp3 gav upp efter halva turen, gjorde även jag det. Det suger att jogga utan musik. När jag väl gjorde det låtsades jag istället att blåsten som ven genom mina öron var musiken, bara för att koncentrera på någonting annat. Det var då jag upptäckte att om man lyssnar på vinden om man joggar så låter det som ett stort antal marscherande varelser. Värsta Sagan om Ringen-feeling!

Jag tror att Google behöver en uppdatering ...

Okej, ingen sömn än. För tillfället ägnar jag min tid åt Google Translate och Josse över MSN.

Ursprungliga meningen:
Skolan är klockmakarens mardröm. Tänk att behöva skapa en klocka som är så seg att bevakaren tuppar av!
Och på vitryska:
Школьны званок з'яўляецца кашмарам жонкі. Ўявіце, што для стварэння глядзець, што з'яўляецца настолькі жорсткім, каб паглядзець пеўні!
Och återigen översatt från vitryska till svenska:
Skolan Bell är en mardröm av sin hustru. Föreställ dig att en look som är så svårt att se kukar!


Åh, Millenium två, du är så på. Åhhhh, vi alla längtar så!

Eh-he. Marcoolio-text. Men nu är i alla fall Män som hatar kvinnor utläst. Då är det Flickan som lekte med elden som väntar. Ehhhh ... ja? Det verkade inte finnas så mycket mer att skriva. Jag kan skriva om att klockan är 23.48 och att jag inte är trött, eller att jag har suttit och spelat datorspel hela kvällen. Eller att jag ska gå upp och (förhoppningsvis, men knappast) jogga imorgon.
Godnatt i alla fall, hoppas att ni sussar sött!

Ett grått moln har hängt över himlen alltför länge

Jag har en klump i magen. Det är inte någon "TV-klump" som har förföljt mig sedan gårdagen, denna klump dök upp ... Jag vet inte när. Kanske imorse, eller när jag inte var beredd.
Det är jobbigt att gå med en tyngd på axlarna. Det känns väldigt arrogant att säga något sådant, men vanligtvis är jag en ganska lyckligt lottad person. Jag behöver inte gå runt och oroa mig över särskilt mycket. Det är inte ofta som jag är ledsen, och om jag är arg så går det i omgående perioder över. Alltså betyder det att jag inte ofta hamnar i "stora" gräl.
Jag vill inte på något sätt säga att det är jobbigare för mig än för någon annan att må dåligt, men för tillfället är det någonting som gräver en stor svart gruva i mitt mellangärde.
Mitt problem är att jag faktiskt inte vet vad det är som tynger mig. Och om jag vet vad det är så vet jag också att det inte finns någon åtgärd. Att sitta och vänta på att en sorg, en ångest eller ett liknande ting ska gå över är fan det värsta jag gör. Det är nog vad jag gör nu.
Jag vet, utav erfarenhet, att det lär gå över om en vecka. Som maximum. Det låter konstigt, men jag är ganska van vid att vänta ut känslor. Känslor som lycka och ilska går inte att härda ut. De bara händer, och man får liksom ta dem i akt.
Jag satt och grät floder när Michael Jackson dog. Det fanns ingen anledning, han betydde inte någonting speciellt för mig. Hans låtar är helt gudomliga, och man kan inte göra något annat än bejaka hans livsverk.
Det är till och med larvigt, men på något håll "begravde" jag Michael Jackson i ån. Jag beslutade mig för att sitta och dra av frökapslar ifrån sådana där långa vildväxter i mängder och därefter släppa ned dem i ån.
Jag tar dessutom förälskelser hårt också. I alla fall när de liksom "faller", svalnar. Det är en liknande ångest som jag känner. Sorg, ångest, vad jag nu vill kalla det.
Ont gör det. Mat är det sista som jag får ned. Blir det fel om jag blandar in någon flamsig mening om att jag faktiskt skulle kunna få ned chips ikväll? I alla fall var inte kräftorna som vi åt, kvällen till ära, äckliga. Så jag åt inte i alla fall. Förresten finns det inget rätt eller fel. Jag hatar att man skriver saker, och säger för all del, utan att riktigt tänka igenom dem. Å andra sidan hade det väl tagit fem timmar att tänka ut en mening om man skulle behöva gå igenom varje liten pedant-detalj varje gång man skulle säga något. Lång mening.


En komplicerad art

Hej!
Människan är en skruvad art. Känslor och intelligens är nog det som förvirrar. Innerst inne är vi nog ganska lättlurade, eftersom vi går igång på allt som vi ser runt omkring oss. Alltså TV och andra mediagrenar. Om inte lättlurade, lättroade. Någonting med "lätt" i, i alla fall.
Jag kom hem för typ 40 minuter sedan, och har sedan dess kollat på Vänner och käkat ryttarkakor.
Jag hade en tyst överrenskommelse med mig själv om att jag skulle jogga idag, men det känns som att turen skjuts upp till imorgon istället. Innan vi åker till min morbror, vill säga.
Nu ska jag spela datorspel ett tag innan jag sticker ned till TV:n igen för att nörda Project Runway. Dessutom har jag 30 sidor kvar i Män som hatar kvinnor att avverka också.

:'(

Hej!
Nyligen slutade Project Runway. Tänk att man kan bli så påverkad av TV, just nu har jag en stor klump i magen.
Mitt in i programmet slog det slint i mitt huvud. Min absoluta favorit-person genom hela säsongen (trots att jag redan vet vinnaren) som jag absolut ville skulle vinna, önskade jag plötsligt ut. Mitt från ingenstans, fick jag för mig att jag ville slippa se honom. Och för det hatar jag mig själv, för personen är ju underbar och jättebra.
Självhat, finns det ett egentligt ord som heter så? I sådana fall är det vad jag lider av.
Dessutom älskar jag Santinos imitationer utav Tim, åh, de är underbara!

Nu ska jag egentligen plugga franska, men istället blir det datorspel. Min mamma är besviken på mig som ger upp franskan "utan att ens försöka". Det hon inte ser är att jag kämpade och försökte mig igenom hela jävla åttan och fick ett knappt G.

Åh, vad jag hatar mig själv.

Vad gör en narkoman när drogen tar slut?

Hej!
En utav mina mardrömmar slog in idag. Jag var nära på att få seriösa panikattacker hela tiden.
TV:N GICK SÖNDER!
Ni har säkert förstått min kärlek till min TV, kan ni då förstå min sorg när TV:n dog framför mina ögon?
Den fungerade inte i morse heller, men då tänkte jag inte så mycket på det. Tänkte istället att det skulle vara bra när jag kom hem. Men icke ... Jag kunde känna stressen krypa upp på axel.
Jag sprang upp till den lilla TV:n och kollade. Inget, nada, zero ...
Klockan tickade, jag gick runt och gnydde för mig själv. En hemsk, bitande känsla gnagde i min mage. Dumma TV.
Jag vill ju inte missa Project Runway, igen! Jag missade det igår när jag var med Vickan, och dagen innan hade jag trumlektion. Aj, aj ...
Istället ställde jag mig med en smet ryttarkakor och påbörjade att måla om mina naglar.
Då kom pappa hem och "lagade" TV:n, som visade sig att aldrig vara trasig. Utan det var något kontakt eller annan teknik-grej som hade lossnat. Project Runway börjar klockan fem. Klockan var prick fem!
Snacka om att jag tjöt och tjoade, till och med dansade. Så lycklig var jag - över att min TV överlevde!
Jag satte på TV:n. I det ögonblicket kände jag mig överdrivet nervös. Fick upp någon läbbig fantasi där alla deltagarna som jag höll på att åkt ut. Ohh ...
Men ingen som jag till minnes tyckte om hade åkt ut, så jag var lycklig, satt och spann och log framför TV:n. Min knarkleverantör var på plats igen. Dessutom åkte en person som jag inte gillar (Zulema) ut.

Om jag hade tid, skulle "ni" få den. :)

Hej!
Som rubriken lyder: Om jag hade tid, skulle ni få den. Jag ska upp till bussen om drygt en kvart, och jag brukar behöva längre tid på mig än en kvart för att få ihop ett hyfsat bra inlägg. I alla fall kunskapen om att jag har längre tid än en kvart på mig att sitta och fundera och ändra.
Jag är nästan klar med engelskan, SO:n sitter lite bättre än i söndags och matteläxan är också färdig, förutom ett tal eller sisådär.


RSS 2.0