Big drama

Hejhej! Nu är det först dusch som gäller, sedan Ugly Betty, Desperate Housewives, matteboken kapitel 6, engelska prepositioner och överlevande godisbitar som gäller! :d

Hej blogg ... och hejdå!

Jag kom igår på hur jäkla omodernt det har blivit med bloggar nu, undrar när nästa fluga ska ta över?
Dessutom intygade de det på radion i morse, så ... bloggen har nu nått sitt slut! Hej då! <3
















Haha, hoppas att ni inte gick på det! (a)
Ska plugga och tjäka wok i alla fall, hejsvejs!

Solexem och rosa badrockar

Jag har fått solexem, min mamma glömmer bort dem hela tiden så jag lär väl få skutta runt med knottriga armar i ett par dagar till. ._.
Jag är dessutom nyhemkommen med tre par nya skor i inventering. När jag kom hem såg jag Phille och Elis skutta runt på stutsmattan. Phille hade en löjeväckande, rosa munkjacka på sig - som senare visade sig vara min badrock.
De spelade in någon film, Elis hade mina glasögon på sig och jag undrar nu om de inte spelade in något elakt om mig, som spelades av Philip, döpt som Arnold. Arnold är egentligen ett ganska fint namn, kom jag på nu. Bara för att en viss person hette det i förnamn behöver det inte vara fult. :) Jag vill döpa ett smådjur till Arnold.

1000G310X90

... så låter det ungefär på mitt rum när min lillebror är på besök. Han bara står och babblar om sina datorprylar - så är det alltid. Jag har tur som har en sådan korkad bror som inte ens märker när man slutar lyssna på honom, så att han gott kan få stå och diskutera livligt om superdatorns minne, grafik och övriga funktioner för sig själv de restrerande fem minutrarna innan han sticker ned för att upprepa det flödande talet för våra föräldrar.


To a daydream believer and a homecoming queen

Jag får alltid världens största chock när jag hör The Monkees i något TV-sammanhang. Samtidigt blir man hur glad som helst. För superduperlänge sedan hörde jag "Pleasant Valley Sunday" i "Family Guy" och i morse hörde jag faktiskt textraden i rubriken (som kommer från "Cheer up, Sleepy Jean/Jane"/"Daydream believer") i Svampbob Fyrkant, hahaha. Jag garvade. X'D (a)
Nu sitter jag och spanar in Xbox 360 - spel som faktiskt JAG skulle kunna tänka mig att spela. Oj, oj, oj - de är få.
Jag måste med stor depression säga att "Hannah Montana, the movie" - spelet ligger bäst till för tillfället, men jag har hittat lite annat. En till lite besvikande grej är att större delen av allt som jag kan tänka mig att spela, som faktiskt finns på Xbox 360 är barnspel, aj. ._.
Senare blir det "Australia" som gäller. ^^

Sol, soligare, soligast!

Åh hej. Solsting var det här! Under förmiddagen stutsade jag bara runt och var allmänt konstigt. Senare slog jag mig ned i solstolen där ute tillsammans med min bok och en tallrik med bacon och ägg som jag sölade ned mig med. Men gott var'e!
Så jag har på ett ungefär solat i tre timmar, jag vill verkligen inte bli röd men lite somrigt brun är väl fint?

Take my breath away

Blök, jag har den låten på hjärnan från TV-reklamen. *Sverige applåderar*
Jag vill bara nämna att jag fick VG på båda mina engelska-"uppsatser" OCH ETT G PÅ FYSIKPROVET!!!!


You keep playing, where you shouldn't be playing

Godeftermiddag! Imorgon är det seg dag, och jag känner att jag egentligen inte har något suuuuperintressant att skriva. Och då ska man ju egentligen inte skriva något alls, men jag har nog aldrig förstått mig på det.
Väldigt annorlunda lektioner idag, och jag känner mig som en helt annorlunda person i min lugg.
Annorlunda känns som dagens ord.

Burr-hurr-hurr-hurr

Ni som "känner" mig har säkert sett samma text på min MSN. Förklaring: It's fucking cold in here!
Och med det menar jag att det är freezkallt på mitt rum, det var det igår också. ._.
Jag gillar min egenstickade babyfilt. Den är snygg, grå, varm och fungerar dessutom som klänning. :D


Hej inaktivitet!

Tjena! Jag känner mig en aning lat och borta. Dels för att jag aldrig har tid att sitta vid datorn - jag känner mig inte skyldig till att skriva inlägg, men ett bevis på att jag lever är ju fint - och så tror jag inte att jag har skrivit eller gjort något för att få rätten till att skriva något i min träningsdagbok, fy. Jag hade ju planerat att jogga förra helgen, men sköt upp det tills den här vilket inte visade sig duga heller. Istället har jag spenderat min helg tillsammans med TV-spelet, haha - nörd. Allt som saknas nu är ett par glasögon (som jag kan ha på mig jämt) och ett par extra flottiga finnar i pannan, så kan jag sitta där nere i gäststugan och lira livet tillsammans med "Spiderman 3".

Metodism, Josse!

Jag mejlade även till kyrkan, och jag såg idag att jag hade fått svar tillsammans med ett nummer!
Jag får väl försöka sitta här framför datorn i väntan på att du ska logga in eller något, vi skulle höra av oss till henne i alla fall om tid och dag.

Kycklingspett

Hej! Nu är det mat som gäller. Kom nyss hem från flumm-Mebb, där jag var tillsammans med Vickan.
Min moster har tydligen köpt badshorts till mig, lääääääskiiiigt.
Och ikväll är det Ugly Betty! <333 :D Jag ogillar dock att det är dubbelavsnitt av Desperate Housewives - inte för att jag måste se, men jag känner för't.

Hmm ...

I dag har jag till den större delen suttit ute på verandan tillsammans med katten och avnjutit solen.
Min stickning är så gott som klar, ska bara fästa trådarna. Jag blev fett besviken när den inte gick kant och kant när man vek den, men det kanske går bra i alla fall sedan när man har på sig den.
Det blir ingen jogg, heh ... Inte för att jag inte orkar eller så, bara hinner inte. Fast jag är fett pepp på det, men naje .. ._.
Jag räknade ett halvt mattetal, bra. Och så fick jag panik också eftersom jag kom på att jag skulle renskriva lite SO?
Aja, den har jag inte med mig hem i alla fall ...


Den sista dagen på lovet.

Urk ... sorgligt. Det känns verkligen inte som skola i morgon.
Jag drömde en lustig dröm i natt, både Anna och Mebb bölade.
Och det är trist att det är kallt ute i dag, men förhoppningsvis blir det varmare ... klockan är bara 11.
Senare ska jag plugga matte, musik och dra ut och jogga. (;

En mil.

Hej! Jag är precis hemkommen från en cykeltur till Tallen. Glassen som jag köpte var inte värt det.
Jag frös här hemma så jag byltade på mig mina tjockaste tröja och skinnjackan, vi cyklade iväg, Elsa svettades.

Påskafton, som i en repris.

Japp. Vi kom dit vid fyra, morbror och hans familj (minus kusin i Amerika) var redan där innan oss. Vi pratade väl, Elle hade uppläsning om allt som stod i tidningen. Tydligen så tror hon på allt som står där i.
Sedan kom Alice med föräldrar, och så pratade vi lite till innan vi satte oss ned för att äta mat.
Vi pratade mest om den gemensamma nämnare TV, eftersom den större delen av oss kollade på samma TV-program ... lustigt nog. Jag var fett rastlös och satt och pillade på saker hela tiden efter maten, heh ...
Och då fixade min mormor stickningen, hiiii! :D

Flykten från Hönsgården

Glad påsk ... igen! Jag har suttit och kollat på "Flykten från hönsgården" som gick på Kanal 5, alldeles nyss. Den är så himla charmig, har sett den massor av gånger men tröttnar aldrig. Babs - världens mest blonda höna - är lika förtjusande och lockar fram lika mycket fniss varje gång man ser den.

Glad Påsk!!

Hej och godmorgon! :D Förutom det kritiska inlägget har morgonen ägnats åt frukost med familjen och äggsökning.
Förra årets letande tog en väldans tid, och det var riktigt kniviga gömställen. Självklart trodde jag att det skulle bli likadant i år också - gissa om jag blev förvånad när det bara dröjde några sekunder innan jag hittade ägget.
Vi fick en massa godis, Anthony Berg-choklad - mums. Till det; 300 kr (kaching!) och ytterligare 50 kr i Trisslotter. Jag funderar på om jag ska skaffa mig två lotter till, eller om jag ska ta en och behålla tjugofem spänn. XD

Tanken var att ni skulle få en annan bild, men eftersom bloggen och uppladdning av bilder verkar ha kommit i osämja med mig så får ni denna bild på Alles triumf när hon hittade en K(S)ex-choklad i sin väska. Haha. <3

New Moon

Jag har äntligen läst klar "När jag hör din röst" ( = New Moon), efter att ha tillägna den större delen av gårdagen åt att läsa.
Enorm tumme ner
Fy vilken besvikelse. Trovärdigheten försvann verkligen, jag satt och fnissade mig igenom kapitel 24, "Omröstningen".
I slutet satt jag och jämförde boken med någon av "Kill Bill" - volymerna.
Nej, denna bok var ett totalt failure, inte för att jag tyckte att den första boken var toppen heller - men den här var droppen som skulle få bägaren till att svämma över.
Jag har plötsligt fått väldigt svårt för att ta bokserien och alla dess karaktärer på allvar, inte bara "hjälten" och huvudkaraktären - utan alla. Verkligt fy.
Jag tycker att alla kärleksscener när de bara satt och bjäbbade om hur mycket de betydde för varandra var brutala, karaktärsslakt.
Ingenting som de gjorde i kapitel 24 föll sig naturligt, allt blev bara till en skruvad stämning där ingen av rollerna betedde sig som man ansåg att de skulle göra för att förbli samma personer.


Restaurangmat och shopping ...

... ska dagen spenderas på. Eller ja ... Vid 11 - 12 ska vi åka till Mjölby Köpcentrum - eftersom morsan så gärna vill det - och så får jag hoppas att det inte var helt i onödan. Därefter, vid fyra skulle vi möta min låtsasfarfar, min faster och hennes sambo på Sjögestad (?) för att äta. Nam, nam. Hoppas att ni får en trevlig långfredag!


"Jag har nått mitt mål."

God kväll! Jag vill bli klar med min stickning, men jag hoppas i alla fall att den lär bli det till nästa vecka - och att den går att använda, vill säga. Scarfen blir kanske totalt misslyckad, vad vet jag?
Vad finns det egentligen att se på TV? Inget, va? Nej, trodde väl det. Blir väl typ "Ghost Whisperer" ikväll också. Dessvärre vill säga, det är ju totalt urkasst. >_<

Kvitter, kvitter ... eller kanske krax, krax?

Morgonen var ganska lik gårdagen, först bok sedan TV och stickning. Jag tror att jag kanske hinner att bli klar med scarfen innan lovet slut, men bara kanske. ^^

Vi hade små påskkärringar och en påskgubbe på besök förut. Gulligt, fast de glodde skrämt på mig. :c
Dels för att jag var osminkad, trött och eftersom mina mjukiskläder är i nästan samma nyans av grått så ser det ut som att jag går runt i pyjamas. :( Aja, de fick godis i alla fall. Orättvist, jag får inte röra det men när de kommer så får de gotta.
Tänk att det är påsk snart. Jag ska redan ut och fira imorgon, ska äta på restaurang. Sedan så blir det mormor och morfar på lördag, som vanligt. ;P


From the moment I met you

Hey! :D Dagen har spenderats på stan med Alice. <3 :) Vi hittade inget speciellt på förmiddagen, jag köpte min örhängen från (det tillfälliga) Hléns - fast jag tror att de bytte ut den trasiga skylten idag - och två rullar garn.
Vi knökade in oss på ett ännu fullare McDonald's och satt där och åt tillsammans med en annan rar liten tant som inte sade någonting alls.
Vi träffade på en hel drös med folk; Hanna, Felicia, Sofie, Mathilda (jag tror även att jag såg Jackie bakifrån, men är inte heeelt säker) och även Axel och Adam (killen som gick i A i 6:an), tihi.
Axel såg jag komma ut från Gina... uhm? Aja, köpte lite kläder också - så att morsan blev glad. x)
En "oversize" t-tröja och en tajt, blå tröja. Nu när jag skrev det här kom jag på att det kanske är en likadan som Elin har, men aja. Det kan inte hjälpas. Även ett par svarta strumpbyxor och ett par i nät införskaffades.

Vi förstod oss inte på tidtabellerna nere på stationen så vi tog tåget, jag hoppade av i Linghem medan hon fortsatte till Norrköping. Men vi syns ju på lördag också, så ah.. Eftermiddagen spenderades i TV-soffan tillsammans med min stickning och Annies bok. ;) Godnatt! <3

Korvmacka.

Godmornix! Idag ska det köpas garn ... massor av garn.. ;Q  Hehe, eh ... ja.
Kom nyligen ut från duschen, har nollkoll på vad jag ska ha på mig men jag längtar efter att köpa kläder vilket jag verkligen måste göra idag. Och ett par svarta strumpbyxor också eftersom jag inte har en aning om när min mamma ska till Ullared nästa gång. :) Men nu ska jag ner och käka korvmacka, ha en trevlig dag! <3

Tisdagen, i efterhand.

Jag och Elis cyklade till Vårdsberg, skojskoj. Väl framme vid skolan fick vi vänta några minuter innan de kom.
När Vickan och Davve var där gick vi runt och utforskade vår gamla skola och dagis i typ en timme, samt kyrkogården.
Killarna stack hem till Davve och så cyklade Vix och jag och hittade en någorlunda picknickplats.
Vi skyddade vår utsökta kyckling från getingar, vilket var riktigt läskigt. Det var smarrigt i alla fall med kyckling, passionsfrukt och en dag gammalt "färskt" bröd. Inte allt på samma gång dock.

Och jag vet att alla påpekar hur dålig humor de/man har, men jag måste vara ärlig - Vickan och jag HAR verkligen dålig humor. Vi satt och skrattade under ett tidsbelopp på tjugo minuter.
Anledning? Jo, vi kastade en kiwi mellan oss. Han var döpt till Simeon, bandagerad i hushållspapper och vårt stora uppdrag var att hålla honom vid liv - undvika att han sprack. De enda undantagen då vi inte skrattade var när vi skrek av rädsla. <3 XD

Sedan cyklade vi hem till mig, spelade Guitar Hero: World Tour och ja...? Käkade kex? Vi gick i alla fall ut, trampade runt kring ån och gick sedan upp till vägen/bron. Där slog vi oss ned och satt och gjorde vågen åt förbipasserande bilar.
Resultat? Majoriteten gav oss ett glatt leende eller en skeptisk och förnedrande blick. Det var ungefär två bilar som ignorerade oss totalt, vi fick minst 4 "tutningar" och TVÅ VÅGOR TILLBAKS! :D Haha, lyckan för dagen!
Första gången det hände var det ett äldre par som gjorde det, snyggt var det. Nästa gång det hände var det bara en medelålders kvinna. Jag skulle vilja se våra miner när vi fick dem - åh hå hå, lycka.

Efter en halvtimme - trekvart kom en från byn utspringandes. Hon som bor i det lilla torpet. Vickan och jag trodde att hon var ilsken, men istället kom hon med världens största leende och undrade vad vi höll på med.
Hennes skäl? Hon ville varna oss om alla läskiga gubbar som kunde komma och plocka upp oss. Nu låter det fånigt, men hon var skapligt allvarlig.

Efteråt bjöd hon in oss, de friterade hemma hos henne. Vickan och jag tackade artigt nej, eller tänkte i alla fall så eftersom hon sedan försvann. Hon är typ hur gullig som helst, "grannen", men jag känner henne inte.
Därför vågar jag aldrig tacka ja till några av hennes erbjudanden, det skulle kännas för skumt.

På tyska, lol.

Vickan och jag söker på fjollvideos på Youtube och fan vad vi garvade / garvar. XD


Linnen

Jag fullkomligt hatar vita linnen. Nog är de väldigt snygga, och jag hade planerat att ha på mig ett idag - men går det att använda några av dem? Linne nr 1 har massor av spets och krimskrams på sig, jag vill ha ett naturellt. Linne nr 2 är kort, styvt och konstigt. Linne nr 3 är perfekt egentligen, men genomskinlig. Det är ju inte så att jag vill visa upp min BH för eh? Nu när jag tänker över det så är det ju mest kor och hästar som jag kommer att cykla förbi, men annars. Vem vill ha ett genomskinligt plagg? Så det blev ett grått istället, blä. Och så har jag på mig världens skummaste nylonstrumpor, de är fett bruna. -_-

Svar till Elin Å, Minnesvärda Helger: Det är du och Fia. Eller ja. Du och Fias händer. ;)

Tisdag...

... är det inte idag, så jag hoppas att jag inte lurade er. :D Imorgon å andra sidan, är det det. Då ska Vickan och jag dra iväg och cykla, och pickanicknicka. Det blir kycklingvingar och baugetter, samt bullar och kex. Nam, nam.
Mebb är säregen, jag vet om det. Hennes kusin har by the way superkrafter, så håll er undan när ni leker kurragömma!
Oh-ho-oj vilken knorr jag fick till det där.

Trååååkigt.

Jag är fett uttråkad. Jag ska nog ringa Vickan sedan och bestämma tid/datum/saker och sådant tills antagligen imorgon, med vår picknick. Människan är skum. Det är tydligen olagligt att ha picknick i rondeller, så hon ville i andra hand sitta på kyrkogården i Vårdsberg och fika istället...? Eh, ja. Intelligensnivå, intelligensnivå. Haha, nej. X'D
Men vi får väl hitta på något. Men nu vet jag inte alls vad jag ska göra?
Plugga känns ju rimligt, men absolut inte roligt. Jag skulle vilja bli tipsad om någon skojsig hemsida där man kan.. eh, ja? Hitta på saker, vara kreativ, spela roliga spel eller vad som?!

Skånska

Fick värsta chocken. Ringklockan gick, och jag gick för att öppna. Trodde typ att det var grannen eller någon som ville något. Det var inte grannen - det var Emil från klassen. Snacka om ja, chock? Fast tja.. Det var ju inte bara han, utan det var Lill-Martin, Philles (i C) lillebror också. De skulle fiska och undrade min brorsa om bra fiskeställen, men fan vilken chock. Osminkad och ofriserad var man ju också, heh.. kul?

Dessutom såg min lillebror på Camp Rock förut - killarna (i Jonas Brothers) var dubbade med skånsk dialekt! Haha, asgarv varje gång de öppnade munnen.


Minnesvärda helger

Här kommer lite oredigerade flumbilder (tagna av Elsa, the pro m.fl.) från v. 11 och v. 12, haha. (Y)
Det påfaller samtliga bevis på vår mognadsgrad. :D








Garn

Godmornix! Jag måste köpa nytt garn - igen. ._. Det grå som jag köpte på stan i fredags är alldeles strax slut och scarfen är långt ifrån klar, heh... Så på onsdag ska jag i alla fall köpa ett till garnnystan, men det känns säkrast att köpa två - trots att morsan vill mäta och hålla på för att se om det verkligen behövs innan. Mina funderingar sträcker sig även till att köpa något annat garn till ett litet "lager" tills nästa projekt som jag ska sticka, för det är så mysigt när man är hos folk och så ligger det garn i en korg. ^^ Jag blir dessutom galen på min lillebror som verkligen nördar Sum41 vilket leder till att jag har deras låtar på hjärnan 24/7.

Söndag, på-på-påsklov!! :D

Heyhey! Nu är jag hemma och har äntligen tid att skriva. ^^ Veckan gick väl rätt bra. Fick VG på biologin, G på franskan och fysiken vet jag inte. Jag fick VG på matteprovet också, men jag orkar inte tänka på alla prov och shit nu.
Det enda som väntar efter provet är typ SO:n och musiken, blääk.

Fredagen spenderades på stan med Elin och Alle, haha. Jag köpte garn så nu stickar jag en scarf på 108 maskor och massor annat. Typ glasögonfodral, present till Mebb, present till Josse. Jag hade med mig sony-kameran så lite kort blev det, men just nu orkar jag inte. XD Vi missade bussen precis och fick sitta i bussbåset och vänta i en timme på nästa, men det var skoj. Jag åkte hem till Alle och så lagade vi misslyckad (och typ äcklig) wok, men riset och kycklingen blev i alla fall bra. Ginon var med god. Fast vi var så jäkla trötta så vi typ somnade vid 12-halv 1.
Amelia is the sweetest!

Dagens som följde var underbar. Vi åt frukost på altanen och solen sken, man kunde sitta utomhus i bara linne.
Vi stack till Josse vid 1, där vi åt tårta och hon och Mebb fick öppna paket. Mebbs paket från mig var finast. (a)
Sedan vid 2 tog vi tåget in till stan där vi vandrade runt. Jag köpte doftljus med vaniljdoft och hittade världens gulligaste örhängen som jag antagligen köper på onsdag.
Vi såg på "En shopaholics bekännelser". Vickan och jag flummade i biosalen, men eftersom det bara var vi 6 + typ 5 till som såg filmen så förstörde vi ju inte upplevelsen för såååå många. (a) Jag tyckte inte att filmen var bra, men det är ju en smaksak.

Och när jag nu nämner onsdag så ska jag och Alice gå på stan då, gött. :)

RSS 2.0