Lena fötter

Jag är inaktiv, väldigt dessutom, skäms över att jag inte skrivit sedan i söndags - alltså för nästan en vecka sedan.
Anledningen är väl den att jag både har mått dåligt, haft rätt så mycket i skolan och tänkt rätt mycket - ett väldigt dåligt argument eftersom jag tänker hela tiden, men denna vecka var speciell.

Jag ska sitta och skriva över min berättelse i blocket till Word, och sedan ska jag spela The Sims som jag inte har gjort på 1-2 månader, det lär bli kul. ^_^
Mogge var här förut och fixade så nu har jag min tapet i taket. :)

Flottigt gott!

Ska alldeles strax bege mig iväg för första trumkursen denna termin. Morsan skänkte mig lite hopp om att få spela i samma grupp som Louise igen när hon sade att Louise kanske hade anmält sig på samma tid igen, så att vi kom i samma grupp i alla fall. ^_^ För hon var kul, den lilla Tokio Hotel-nörden...
För tillfället sitter jag och letar recept på munkar på nätet, svårt, svårt. Vill utmana mig själv, och dessutom är det ju ruggigt gott. ;P Puss och kram!

Huvudet på spiken

Hehe. Morsan kom förbi nyss när jag satt och skrev. Hatar när föräldrar ska lägga sig i och har därför inte skrivit så mycket i deras närhet (blir ett stort problem nu när jag har datorn i hallen >_<)  men råkade att dra upp word-sidan när hon kom förbi i alla fall.
Hon frågar såklart vad jag gör, jag svarar som vanligt "inget särskilt" - men till min lättnad fortsätter hon att gå, påväg nedför trappan.
Och då kläcker hon ur sig, halvvägs i trappan: "Ska det bli en bok?".
Svar: "Uäöhhhmmm...?"
Ja, smartass här. Ska plugga biologi, glömde matteboken och nu tjatar såklart farsan på mig, jävla golfidiot.
Dröm sött!

Lockar...

Första gången som jag lockade mitt hår sedan jag klippte det ännu kortare... som då var för några månader sedan.
Har varit livrädd för att håret skulle stå som en boll omkring mig, men det blev väl okej. I början var det ju väldigt... "stort", men nu ser det okej ut. ^_^


 Där var den, dålig/ful bild. Men jag kände inte för att bjuda er på något vackrare. :) Är förresten första "egobilden" på min blogg.

"En bit av evigheten"

Sv, Josse: Förstod det. ^_^ Funderade med på det ett tag och liksom promenera till skolan, men nja.. Får se. ^_^
Sv, Anna: Det är hur dumt som helst, hela B-laget ska tydligen åka till simhallen, men er klass har inte fått reda på det.

God morgon, eller snarare god förmiddag! Igår skrev jag två sidor till i word och jag är också nöjd (haha), eller i alla fall glad över det.

Jag sitter jätteofta och klinkar på vårat/mitt piano, det är fett najs och jag älskar att kompanera ihop eget innehåll varje gång jag sitter där - vare sig jag bara lägger till ett annat komp med högerhanden till ett annat komp, eller bara låter fingrarna attackera tangenterna vilt. Men nu har jag i alla fall dragit ihop något till en liten gullig melodi. Om jag kunde spela den för er så skulle jag göra det, men dessvärre är jag inte tillräckligt teknisk för att fixa. xD
Den är egentligen rätt enkel, men blir på något sätt gulligt elegant och jag kommer inte kunna sluta att fila på den än på ett tag. Putsar på slutet och lite sådant, men jag tror att jag är klar med den snart. Eftersom jag spelar två olika takter i en del så blir det ett tvärstopp också i en del, men jag har övat in det snart också.

Jag tycker dessutom att indiernas lilla förklaring av diamanter var poetisk, söt.

Dåsig.

Det blev mest att man satt vid tv:n och glodde idag - alltså en vanlig lördag.
Skrev lite, är nu på min öhmm... 19:e sida, och ska snart börja med den allra första meningen på det bladet. ^_^
Jag hatar när man är trött, sådär så att man bara vill gå och lägga sig i soffan med en filt över sig. Man tjänar ju ingenting på det!
Jag totalvägrar att bada på onsdag. Dessvärre så vill jag ju inte sitta i någon kafeteria i Simhallen helt själv, men det är ju brutalt själviskt att försöka övertyga någon av sina kompisar att det är bäst att strunta i att bada. Men idag kom jag i alla fall fram till vad jag ska göra medan alla de andra badar, ska nästan bli rätt najs att sitta däruppe med mitt block och fortsätta på min berättelse. Ett hyfsat intelligent tidsfördriv, något som jag verkligen tjänar något på och därför inte slösar någon tid. Tid är som pengar, på något poetiskt, komiskt sätt. Det gäller att man gör det bästa utav det man får, den stora skillnaden är att du måste förtjäna pengarna, tiden får du, men den går inte att spara.
Så jag har plötsligt fått ett stort kontrollbehov av vad jag gör med min tid, fast så mycket kommer inte att förändras. Den stora skillnaden här är att jag kommer ha så stor ångest över den tid då jag går runt och inte kan tänka klart på grund utav att man är trött eller att jag sover.


Spilld tid.

Åh, jag hatar det. Igår så gick jag runt och gjorde ingenting i typ en timma. Sedan när klockan var halv 3 eller något satte jag mig vid datorn för att fixa lite, blev så att jag inte fick någonting gjort. Jag sprang in i mammas rum där katten och hon låg och sov och satt på golvet och kelade lite med katten.
Jag hade varit jättetrött under hela dagen och kunde inte låta bli att somna där på sängkanten. Sov dock inte länge, men när jag vaknade kom jag på hur skönt det var att sova och gick därför in och kröp ned i min säng och somnade.
Vaknade seda klockan 6 ( korkat nog trodde jag att det var nästa morgon och fick nästan panik när jag insåg att jag hade sovit från klockan tre till klockan sex 15 timmar senare.. men kom sedan på att det omöjligt kunde vara så.) och blev sittandes bakom tv:n hela kvällen. Frustrerande.

Så idag sitter jag och surfar runt på internet, ska fixa lite med överflödiga papper som jag har på mitt skrivbord och antagligen åker vi iväg till Mantorp senare.. fast jag vill inte, jag hatar när familjen ska släpa iväg en till en massa platser.

Med huvudet på skaft, trots oskärpa.

Outside, she knew, the sky was speckled with stars. How could anyone number them one by one, like the psalm said?
There were too many. The sky was too big.
Ellen said that her mother was firghtened of the ocean, that it was too cold and too big.
The sky was, too, thought Annemarie. The whole world was: too cold, too big. And too cruel.

Vickan ringde för en stund sedan. Hon kommer i alla fall, och jag skulle nästan kunna vara säker på att Alicia hittar ett sätt att komma hit också. Förhoppningsvis kan alla komma, men man skulle ju bli lättad om de ringde och talade om hur det blev. ^_^

Har suttit och ägnat min tid åt att dela in mina tidigare inlägg i kategorier. Totalt onödigt, känns det som.
Vaknade halv 8 och har sedan legat och läst till klockan 9. Sedan satte jag mig vid datorn och trixade.
Nu ska jag ladda över bilder från kameran till datorn, för att se vad jag har däri. Och så ska jag nog skriva vidare.. :)

Hackelihack, lagg, lagg.

Åh, jag hatar bilddagboken.se. Inte nog med att det är så tråkigt så att det inte är sant, så laggar det som fan. Jag vet inte hur många gånger man får logga ut och logga in för att kolla på någon bild.. Jävla skit. :c

Jag önskar ibland att jag var supermusikalisk. Eller nej, jag önskar det alltid såklart. Dessvärre önskar jag mig massor av saker och om alla mina drömmar och fantasier skulle slå in skulle världen absolut inte fungera som den skulle.
Kraschpangbom och så ah.. Inget bra, men man kan ju alltid drömma vidare. ^_^ (AA)
Men att kunna lira bas eller gitarr, åh, vad man blir avis. Jag älskar att spela trummor, men om man hör någon som är riktigt duktig på att spela gitarr... det går inte att jämföra, inte alls samma sak.
Eller piano också, allting. Helst gitarr och piano. Och så ska man vara värsta underbarnet, med en ljuvlig sångröst.
Dessvärre äger jag inga utav de där talangerna, så som sagt; dröm vidare.


Klappa på lilla pålle-hästen!

Varför envisas alla med att klappa mig på huvud?! Jag kan inte förstå det. >_< Ända sedan måndagen den 12:e, då vi satt och peta på varandras benor hela tiden och Josse klappade mig på huvudet, så har det liksom blivit flera.
Ett par dagar var det lugnt, men plötsligt har P.K. börjat envisas med att klappa mig på huvudet som någon jycke, och så har Märta hakat på... japp, vad kul. :|

Alle och jag har fått drama, jag är fortfarande supernervös över gruppen. Jag lovar att det kommer att bli massa "coola" killar eller tjejer, som verkligen tror att de är något och tycker att man är jättetöntig som försöker vara så.. ja, sig själv?
Men jag antar att jag har fel om detta också, så att det istället blir en jättebra grupp. Men jag håller tummarna för att Anna, Märta och Vicky har dramatisering också.

Jag hade fullkomligt rätt. Annette överraskade mig totalt, som jag var säker på. Jag fick ingen utskällning, nej jag frågade vänligt att provlappen inte blev så bra och frågade om jag skulle kunna få börja om och fick svaret:
"Ja, det där ser ju inte så bra ut så börja om du.", eller något sådant där. Jag var lycklig, men samtidigt totalchockad eftersom jag suger på att sticka och dessutom måste börja om.
Så tja, Märta visade mig hur man gjorde första maskan ( oj, stora framsteg) och sedan fick Emil visa mig hur man gjorde resten av maskorna. Sedan tog det liksom tvärstopp när jag hade gjort de där tio maskorna, försökte mig på nästan steg men det blev fel hela tiden så jag fick börja om ( vet ej hur många maskor jag gjorde - många i alla fall). Och så typ lyckades jag, men så tappade jag hela skiten och skulle börja om. Hann att göra den där allra första maskan, och sedan slutade vi. Och nästa gång ska vi som inte är klara med provlappen sitta vid ett separat bord, snacka om pinsamt om jag är precis vid början av provlappen. >_<

Puss och kram. ( Min mamma tyckte att det var jätteroligt att Elis skulle ha dans.)

Öhm, var det min tur nu?

Hopp-o-hej! :) Klockan är 19:18 och ikväll är det 90210 och SLAT ( eller om ni nu vill SLUT.). Det blir väl najs, med lite dålig tv-underhållning. Haha, nej. 90210 är faktiskt rätt bra, men resten är skit. ^_^
Alle och jag har buggat ( Örjan tyckte att vi var jätteduktiga :]) och ja, vi kom inte överrens. Dessutom sög hans musik, man fick dansa liksom man satt fast i deg, när man bara ville ha skoj och köra öhm.. ja, jättefort?

Vi redovisade idag på svenskan. Hahaha, så dåliga var vi. Först läste Oscar ( och jag stod i min egna värld och snappade absolut inte upp någonting av vad de andra läste om. De kunde lika gärna haft en redovisning om Alfons Åberg, vad vet jag? Vi  hade trots allt inte snackat något med varandra mer än allra första lektionen och sedan någon gång då Jacob kom fram till oss för att fråga om vi var klara. Ingen utav oss ägnade något större intresse eller engagemang i arbetet och överraskande nog var Jacob den utav oss som agerade springpojke och skulle fixa.
Stackarn fick dock aldrig igenom något förslag, hur mycket han än försökte. Så vi låtsades att stå där framme och låta organiserade. Jag blurrade igenom mitt med sluddriga uttal och läspning utan att bry mig om hur fort jag pratade, oj, inte bra. Och så blandade Jacob ihop vilken text han hade och så blev det lite fel.

Och innan gymnastiken ( I think) var jag jättenära på att springa in i Åsa och så utbrast hon något på skoj om hur oförsiktig och snabb jag var, och om vad som skulle hända om jag var en bil?! Haha, ni som förstår ironin gör det och ni som inte gör det gör inte det. xD
Puss och kram, er Nea. ♥

20:01

Jag har fortfarande inte pluggat! Jävla skit! Läst igenom lite och så, men skulle vi inte ha skriftligt på örat? o_o
Har i alla fall varit och gått min vanliga söndag-runda, skäms över hur jag såg ut, men morsan vägrade att släppa ut mig om jag inte hade på mig väst. Visst, väst är bra men kul det är när vem som helst kan komma och känna igen en när man ser ut som en michelin-gubbe. -_- Spelade lite mer GH och råkade skapa en gubbe som var minst 2 meter lång eller något. xD Dessutom hade hon värsta pumpsen som inte gjorde henne kortare. :) Men hon har ett snyggt trumset. Fast inte så att jag vill ha, eller jo... ^_^ Nu ska jag sitta och ignorera min lillebror och sedan plugga vidare ( det kommer aldrig hända.) Dröm sött!


Sleepy sunday.

Tjosan. Slapp söndag detta, men den borde egentligen inte vara det. Vid det här laget borde jag kunna alla örats ben och saker utantill och kunna berätta om magneten. Helst ska jag kunna klara av SO-provet också. Dessvärre kan jag ingenting utav de sakerna av den anledningen att jag inte har ägnat någon tid till att läsa på.
Istället har jag spelat Guitar Hero: World tour och varit allmänt lat.
Men nu ska jag nog läsa på lite, skriva på berättelsen och sedan ta en promenad. :)
Puss och kram, er Nea. ♥

Sv. till Andrea: Synd, det var en sevärd film så ja, den var bra. ;)

Random rubriker

Jag planerade att skriva något om att rubriker är dåliga, svikare eller meningslösa, men det är några som redan har gjort det, så jag känner inte för att vara tjatig.
Såg nyss på "Flickan med pärlörhängena.", fin film. Scarlett Johansen är vacker, speciell med ett naturligt ansikte med "lite" smink. :)
Min mage vänder sig ut-och-in varje gång jag tänker på tisdagen, syslöjd och faktumet kvarstår att Annette fortfarande kommer att bli förbannad. Jag är verkligen inte hennes favoritelev, och jag vet fortfarande inte om jag ska vara kaxig och strida emot henne eller vara en ynklig vekling som bara står och nickar. Dessvärre så blir det som att visa upp en svag sida om jag ska stå och agera klenis och jag tror inte att det blir bättre om jag ger henne attityd. Tyvärr finns inget mellanting, jag tror inte att jag har något "mellanting-läge" i någonting, antingen är det upp till max och överdrivet eller så är det uttryckslöst och tråkigt. :/ Men åh.. Jag borde nog ta första bästa chans, mörda henne och sedan dumpa hennes kropp vid sexornas lekplats där marken fortfarande är uppriven - det perfekta brottet!
Jag tror inte att någon skulle sakna henne, möjligtvis hennes masochist-familj, men de får väl överleva..? c:
Nu ska jag nog skriva vidare lite på min berättelse och sedan ska jag nog gå och lägga mig. Dröm sött!


Are you never, ever bored?

Hejhopp! Eller antagligen godmorgon. ^_^ Det blev inget inlägg igår, eller i torsdags.. I torsdags var jag sjukt trött och pluggade dessutom till franskan, kemin och SO:n. Jag är fortfarande oerhört lättad över att jag gjorde matteläxan i tisdags eller onsdags..?
Ironiskt nog hade vi inget SO-prov. Istället något tjatade tal ifrån våran rektor Maria och någon polis om hur farligt det var att skjuta smällare. ( Oj, oj. Jag rör ihop orden ibland så nu var det nära att några elever på vår skola tyckte att det var roligt att agera taxi åt smällare.) Helt meningslöst, det hjälper ju inte! Snarare provocerar det eleverna mer nu när det är "förbjudet". Och dessutom upprepade hon att killarna gjorde det för att imponera på tjejerna - wrong! Och så skulle de tydligen vara mer fantasifulla, som vadå? Måla hjärtan och pryda skolan med? o_o Ah, vår skola är dålig.

Franskan gick väl bra. Kunde alla orden men glömde ett par gånger åt vilket håll apostrofen skulle vara åt. Även om jag fortfarande suger på våra "test/prov" och är riktigt oseriös så kanske jag kommer att ligga på ett säkert G i år i alla fall.. räcker upp handen rätt mycket ( säger mycket fel, hahaha. Men det är ju tanken som räknas. ^_^) och har vanligtvis alla rätt på orden på våra läxförhör.
Det blev inget i kemin, gubben glömde. Frustrerande när man har pluggat och är redo med att räcka upp handen och svara massa. >_<

Det blev kul med Davve, Ludde och Elis igår. Spelade väl inte så mycket först, umgicks mest medan de spelade men fick prova ibland. Seriöst, ungarna kör hard/expert på allting ju! Själv sitter man och spelar på easy jämt. x'D Fast Ludde valde ju beginner en gång och t.o.m. det var svårt! Men när Davve åkte så satt jag och sjöng ( bra det går när man aldrig har hört de flesta låtarna, kände typ till 2-3 max.) och det var kul. Det roliga är att man inte känner sig pressad, sjung i facett, sjung skitfånigt, sjung som vanligt - ingen bryr sig. Och nu har Vicky också bjudit in sig själv hem till mig då hon var och hämtade lillbrorsan sin. xD Men det bli'la kul.
 
Puss och kram, er Nea. ♥

'Vakna nypressad!'

Halloj. Jag såg en liten reklam-ruta på baksidan av mjölkpaketet för typ Godmorgon-juice, eller vad den nu heter, och rubriken måste ju ändå vara sämst. "Vakna nypressad", vad är det för promotion? Nej, dåligt i alla fall.

Idag frös jag i alla fall inte i skolan, men så klädde jag ju på mig som jag vet inte vad. Strumpbyxor och tjockiströja och hela tjolahejsan. Men det var ju skönt att för en gångs skull inte frysa i alla fall. ^_^
Alle var frisk, Vicky var sjuk. Ungefär vår vanliga vardag, alltid någon sjuk eller borta. Jag gick faktiskt runt imorse och intervjuade mig själv och snackade engelska, tack för tipset Josse! xD Men det var väl kul, jag fjantade ju runt lite grann och skämdes sedan. Men såklart, det var ju ingen som såg mig. :) Jag pratar ju fortfarande engelska som någon dansk eller möjligtvis hawaiianska, men det är bara att öva. Jag tycker förresten att Anya i Top Model s. 10 är supergullig. Så ödmjuk och fin människa. c': Kan faktiskt inte förstå hur jag kunde ogilla henne första gången jag såg på säsongen.. men det hade väl något med hennes uttal att göra.

Jag har fett med ångest inför engelskan och syslöjden. Engelskan lär jag väl komma över, nu när jag har skaffat mig en bättre bok, men Annette kommer att sluka mig med hull och hår nästa tisdag. Att hon kommer mörda mig vid blotta åsynen utav min provstickning borde vara ett faktum. Jag kan nästan svära på att jag får ett IG i syslöjd i år. Att jag låg på gränsen förra terminen bådar väl inget gott, och att jag dessutom får en utskällning varje lektion förbättrar ju inte det hela. Jävla satkärring.
Puss och kram, er Nea. ♥

Great

Åh, så bra. :) Min lillebror har tvingat min mamma till att åka och köpa Guitar Hero: World Tour, efter sitt jobb och så ska vi dela på omkostnaderna. Jag var dock väldigt tveksam om delad betalning eftersom det alltid blir så att jag betalar en del som jag aldrig riktigt förbrukar.. Även morsan min förstod detta och därför fick han punda ut med 200 kr mer än mig. ^_^ Så det var ju bra. Ska äntligen sitta och öva och bli bra på det, sedan ska jag släpa med mig Elin hem någon dag som ville köra det. ( Antagligen trummorna eftersom hon redan äger en sådan där gitarr.)

Vill dessutom bara inflika att det är Top Model ikväll, och man kramar ju lätt fett tummarna för Isis. Och såklart så vill man ju att alla bitchar åker ut nu, och absolut att de måste vara jättedåliga för det är hur frustrerande som helst när de krystar fram bra bilder så att panelen gillar dem, och så åker de hem till huset och lever apa.

'En jävla bok'

Åh. Jag hatar att frysa. Den enda varma platsen som finns är min säng, men där kan man ju inte ligga hela dagen. ._.
Skolan var väl kanske lite varmare idag, men så hade jag strumpbyxor under jeansen och en lite tjockare tröja på mig också.. så jag vet inte. Hemma är det ju också svinkallt så man går ju runt som en eskimå med filten som ska vara något slags syntet-djurskinn omvirad runt mig.
Nu har jag i alla fall gjort min matteläxa, så jag kan stryka över den läxan tills på fredag. För tillfället memorerar jag franskaglosorna tills på fredag, men lyckligtvis är de bara 10 stycken. Kemin är väl inte värsta paniken med, men eftersom jag gärna vill jobba för bättre betyg så ska jag plugga på det i alla fall.
SO:n har jag bara läst på en gång, alla sidorna då. Jag hatar att det är så jävla stressigt. Egentligen skulle jag kunna planera att sitta i två timmar med klassen och ha SO i morgon bara för att hinna gå igenom allting. Men nej, Lennart som är hur seg som helst vill fortsätta att slösa tid på massa kryss och totalt onödiga korsord.

Och idag fick vi någon irriterande uppgift i engelskan ( eller arbete) om att vi ska läsa en bok på engelska, skriva en bokrecension om den och dessutom göra en muntlig redovisning, bajs.
Puss och kram, er Nea. ♥

Morgontrött och avundsjuka.

Mitt huvud bultar, jag är hungrig och vill helst av allt bara släpa med mig mitt varma duntäcke till skolan så att man slipper att frysa. Jag tycker att det är hemskt att man ska åka dit och få uthärda kylan, riktigt dåligt utav både skolledningen och företaget som de nu köper fjärrvärme av ( tjejen med koll). Skolverket har väl inte så mycket att göra åt det, men att vi inte kunde få vara hemma någon dag ens... nej, fy.

Jag vill inte ens gå i skolan längre. Skulle vara skönt att plötsligt vara någonting runt 20 och gå sista året, och så har man hela livet framför sig så att man kan hitta på saker. Såklart är ju inte allting gratis, men ett försök till att dra iväg utomlands skulle vara underbart. Åh, trött man är på att vara fjorton och skolbunden. :c

Alicia

För tillfället gillar jag inte den långa, smala flickan vid namn 'Alicia'. Hon är en svikare, som lämnade mig ensam kvar på avsittarbänken när alla andra buggade idag på gymnastiken. Förstår du inte hur hemskt det var för mig med mina energi-ryck, att bara sitta och kolla på när de andra drog varandra över plastgolvet?
Att jag glömde kläder idag hade kvittat om du hade varit där, jag hade buggat i alla fall. Och om du ser ut som en pungråtta i ansiktet skiter jag i, att dansa bugg har tydligen blivit viktigare.
Och stavas inte 'bugg' med ett 'g'? Jag är rätt så säker på det, men det är ju bara att tänka bort det där extra-'g':t  om det nu är så irriterande.
Nej, den där Alicia gillar jag inte.


Bjäbb på henne.

Mundiarré och rännfingrar.

Åh, jag är jobbig, vilket jag är mycket säker på att ni redan har märkt. Precis som Josse har sin mundiarré har jag någon läbbig form av rännskita i fingrarna - rännfingrar. Så fort jag börjar skriva i ett inlägg så kan jag inte sluta, därav en anledning till att mina inlägg vanligtvis blir långa. Dessutom så skriver jag rätt så kompakt också, vilket inte gör det lättare. Men nu har jag i alla fall gett er en förklaring till att mina inlägg ibland blir för långa.

Och ikväll är det 90210 och The Secret Life of an American Teenager. Jag har missat de senast två avsnitten utav SLAT ( lol på mina "påhittade" förkortning), vilket ifarsej är så dåligt att jag inte ångrar mig, men nu har jag hört att den där gravida tjejen Amy och Ben har förlovat sig eller något, och att allting har blivit jätteflummigt och knäppt, så jag bara känner för att kolla på det. Nog för att jag kommer att fatta noll, men det är ju värt ett skratt i alla fall. ^_^
Och jag har hjärnsläpp eftersom jag totalt har glömt bort vad som hände i 90210 förra gången. Eller jo, just det.. typ Silver och hennes bror gick på skoldansen ( nja), och Navid berättade ju för Adrianne att han tyckte om henne och nu ska ju Annie typ välja mellan Ethan och Naomi. Dessutom blev det ju lite knäppt med hon den där undercover-polisen och deras lärare. -_- :o

Puss och kram, er Nea. ♥

Knasiga dagdrömmar och pirr i magen.

Bonsoir! Jag är jättetrött, och har precis suttit och öst ut massa känslor i något klotter-inlägg till tidningen Okej. Det är egentligen inte min stil att skicka insändningar och sådant, men jag fick bara lust att göra något lite wacko. Så det så att jag beslöt mig för att motarbeta någon som tyckte att vegetarianer var konstiga, eller något. xD
Rätt kul faktiskt. :) Och jag svär på att tidningen kommer att få massa kommentarer om hur ilsken jag lät eftersom jag i samma inlägg kommenterade om hur irriterad jag blev på alla som satt och klagade över att det var för "mycket" om TH i tidningen. Aja, får se om det kommer med eller helt enkelt slopar.. Ska bli intressant att se. ^_^

Jag är extremt trött nu efter skolan, vi har redan hunnit att få ett prov och tre läxor tills på fredag, samt två läxor tills på måndagen också. Så veckan kommer antagligen att gå åt till att plugga, eller borde i alla fall göra det, men hittills går det väl inte vidare. Men nu ska jag sätta mig och; först skriva av det jag skrev igår innan jag släckte lampan ( om man var normal - som jag då inte är - så skulle man helt klart skriva att man somnade, men det vore en lögn, så jag gör inte det) och sedan ska jag fortsätta att skriva vidare för mig själv. Jag vet inte vad det är, men fantiserar alltid ihop allting och sätter ord på fantasin mycket bättre innan man ska gå och lägga sig, eller i alla fall min del. Men dessvärre blir det ju lite knäppt om jag ska sätta allt på papper i oordning, men jag är rädd för att det blir sämre om jag väntar. ._.

Dessutom är Ester lite jobbig och klängig, man skäms nästan lite när klasskamraterna står och kollar och så kommer hon framspringandes och ropar något om att man ska rädda henne och så hänger hon sig kvar runt ens midja liksom en förvuxen koala ( oj, huvudet på spiken där). -_- Men såklart vill jag inte vara otrevlig emot någon, så.. det för förbli så.
Dessutom blir det ju lite ihopmixade signaler om jag fortsätter att mobba Amanda och bara ignorerar Ester.

Puss och kram, er Nea. ♥


Ett lyckligt ögonblick.

Jag hann inte att ge er någon chans att svara på min fråga som jag ställde innan, men jag är säker på att någon av er svarade i alla fall eftersom ni antagligen läser det här efteråt. Men "att vicka" heter det i alla fall. xD
Frustrerande när man inte kommer på det man skulle. :)
Tror att detta är sista inlägget för ikväll ( men kan ju aldrig vara säker), så...
Dröm sött!

Ett ensamt pip.

Mitt huvud är tomt. Det enda som kan beskriva det hela är rubriken.. Ibland är det skönt att bara inte tänka, men sedan när man komma på att man inte tänker så är ju hela ögonblicket förstört. Men såklart, jag kan inte riktigt tro att det finns någon stund då man aldrig riktigt tänker, men jag tror dock att man alltid tänker, men ibland kanske inte lägger märke till det och därför tror att man inte tänker. Aja, jag menade i alla fall inte på det sättet att jag inte "tänkte", eller jo, kanske det med. xD Men i alla fall, både mitt huvud och min berättelse står still. Vad heter det då man typ sitter och vinkar med tårna? Eller typ "leker" genom att bara sitta och spreta med dem? Jag vet inte om någon utav de tidigare påståenden är det rätta, men det ringer dock inga klockor när jag tänker dem. Så, snälla.. Hjälp mig!
Det var sådär irriterande när man visste exakt vad man skulle skriva, och sedan när man väl skulle göra det så försvann allting. Liksom att klicka på det lilla krysset i hörnet på skärmen när man är ute och surfar på internet. xD Men aa..

Såg en film ( det dumma med när jag skriver att jag såg en film är att jag vanligtvis ljuger.. Jag såg ingen film, min familj såg en film medans jag bara såg den i några minuter..) där hon som spelar "Catherine" i "Desperate Housewives" var med, fast typ som 20-åring. Vet ej hur gammal hon är nu, men knappast 20. Och oj, vilken förändring. Kort ( nästan pojkfrisyr), svart-brunt hår och hel-slät hy. Ja, oj. :)

Puss och kram, er Nea. ♥


Tredje bilden


Detta är väl förhoppningsvis den sista gången som jag behöver ladda upp någon vidar-utveckling utav den här bilden, så här har ni det i alla fall. Bättre hår, smalare ansikte och något kurvigare.. Inget streck till mun heller. Hennes hållning är fortfarande jätteful, och ser ut som någon gammal sims-gumma, men det får duga. Och det faktum att en arm är dubbelt så tjock som den andra får kvarstå. Jag tycker dessutom synd om den människa som har hennes triangel-formade huvudform, eftersom den ser ut som en upp-och-ned-vänd kon. Nae, fy. xD

Sv. Josse: Tack så mycket för kommentaren och kritiken och allt vad det var.. Näsan är rätt lätt, om man kommer på hur man ska göra. ;) Ögonen får man ju dock kämpa lite med, men nja.. De blev väl inget vidare, liknar i alla fall inte varandra. xD Haha, jag kan förstå att du skrattade åt det, var faktiskt tvungen att flina åt hur roligt man kan ha åt den frasen.

Hemma

Är tillbaka. Har tänkt rätt mycket och lyssnat på diverse musik.

Att världen kan vara så kall, orättvis och brutal?
 Hur en drömmares tankar kan splittras,
 likt att se sig själv genom en spegels tusen skärvor.

Ska nog försöka forma flickans bowlingklot till ett normalt huvud. ^_^

Gå och gå.

Nu har man blivit utsläpad.. Eller inte än såklart, men snart. Är tvungen att gå någon promenad, sedan ska jag nog kila iväg och sätta mig och spela på trummorna. Jag och farsan lirade lite igårkväll, och fy fan vad jag sög. Tappade takten hela tiden och hade svårt att snappa upp vad jag skulle spela. Såklart fick jag improvisera och spela hur jag ville, precis som han gjorde, vilket kanske var problemet. Jag fick också reda på att Anders tydligen hade stämt om hela trumsetet, och jag är överlycklig.
Puss och kram, er Nea. ♥

Förbättring..?

Jag har nästan inte gjort så mycket med den, skuggade bara till den och tog bort några utav bristerna i den på någon minut, men tänkte ändå att ni kunde få den lite bättre. :)


Testar och ritar..

Gallopilopp.. Blö och blä.. Hållar på och trixar och provar hur man ska fixa dit headern.. Jag råkade göra en annan sak så att bloggen kanske ser lite konstigt och sned ut, men jag ska försöka fixa det sen.. Det var efter att jag hade gjort det som jag kom på att man kanske borde fixa en testblogg först. xD Så det håller jag på med nu, men har totalt fastnat, så får se hur jag gör..
Har målat lite också, och fy vad fult det blev.. Helt miffad, men jag laddar upp den i alla fall, eftersom skuggningen på kroppen inte blev såå illa. Men ansiktet ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig, och ojämnt och allt möjligt, men jag förvarnade ju er i alla fall.. Och ni får gärna föreställa er henne som skallig eller något, för min grej är inte att måla hår.



Obs. Har målat med dator-musen, så att ni inte tror att det målar så här dåligt med ritplatta eller något. xD
Och jag VET att hon har ett huvud som en boll, den enkla anledningen var att jag bara skulle måla en vanlig smiley när jag började, men så utvecklade jag målningen vidare.... Och nu ser jag att skuggningen är jätteslarvig, men om man bara sveper förbi med blick duger den. :c

Sv. Alicia: Aha, okej.. Nja, själv vill jag gärna studera klart så behöver jag inte oroa mig för att behöva åka hem och återuppta studierna när jag kommer hem igen. ^_^


Skydiving, from the blue.

Sv. Alicia (kommentar x1): Jo du, i skolan brukar vi ju kalla dig för 'Alle', om den tanken nu inte har slagit dig..?
Sv. Alicia (kommentar x2): Haha, okej. xD

Hejhopp! :) Jag har lust att flytta utomlands.. Inte nu kanske, men om några år. Typ USA, eller något annat "mysigt" land.. men helst ett där de snackar engelska, det blir ju liksom lättast så. ;P Problemet är att det aldrig kommer att bli så, jag är alldelles för förvirrad och oallmänbildad ( finns det ens ett uttryck som heter så? o_o) för att ens förstå hur man ska hantera allting själv i ett annat land.. höhö..? Men jag får se, det är liksom något som jag verkligen vill.. Skulle liksom kunna tänka mig att stanna där i något år eller så, försöka skaffa jobb.. Men aja, tjolahopptjolahej. :o

Jag är färdig med Edison-uppsatsen ( något som jag egentligen har varit sedan förra helgen..) med att få godkännande av föräldrarna och nu ska jag bara skriva till källförteckningen på baksidan.. Är verkligen inte nöjd med slutet eftersom jag bara slängde ihop lite skit, men med resten får ju duga rätt bra. Liksom det första är rätt bra, men faktan om glödlampan är kort och jättedålig, vilket jag tror kommer bli ett stort nederlag eftersom Edison ändå är mest känd för glödlampan. ._.

Puss och kram, er Nea. ♥


Ljudeffekter

Jag har märkt att jag ofta sätter "ljud på papper" i mina rubriker, kanske bara för att det är lättare, eller enkelt att komma på i alla fall.


Ibland hatar jag undertexter i filmer, som nyss kollade jag och pappa på någon film på Tv4 Film, med Hugh Grant och så sade han typ;
"I swallowed one in my honey, and felt funny in my tummy.", så att det liksom rimmade. Och såklart blev det översatt till;
"Jag svalde en i min honung, vilket inte fick mig att känna mig som en konung."
Åh, dåligt.. ( Han svalde någon fluga, eller brons eller vad det nu var.. om ni var nyfikna på vad han svalde. xD)

Sv. Josse:
Haha, okej. Men allt blir så dåligt, känns långsökt och skit.
Sv. Alle:
Åh ja, visst är han typ insiktsfull?

Förd bakom ljuset

Tack till Josses kommentar, att du hade koll på det visste jag inte, men tack i alla fall. ^_^

Ibland kan jag bara inte låta bli att känna mig som världens mest blonda människa. Inte så att jag inte hade någon vink eller så, och på den tiden då det var rubriker om dem var jag väl inte så uppmärksam, men ändå. Att Mark Levengood ( jag vet att det är stavfel på efternamnet, men jag har ingen lust att kolla upp det för tillfället) var homosexuell var verkligen inget som jag hade koll på, minst att han var ihop med Jonas Gardell av alla människor, till och med gift med honom. Ni får gärna skratta eller reta mig, jag är beredd på det, men jag retar mig själv, så korkad är jag.. :)

Såg slutet på någon film som morsan tittade på förut som hette "Joe Somebody", där Hayden Panettierre var med som liten, och gud vad gullig hon var. Det läskiga var att hon faktiskt påminde lite om lill-Amanda i 6:an, vilket jag bara ville anmärka.. Men inte riktigt, bara lite. :)

Inte världens bästa bild, men den duger. ;)

Och jag skäms över att jag fortfarande inte har fixat någon header, men jag ska nog släpa hit Alle någon dag. :)

Att vara annorlunda, men ändå likadan.

Reklam har länge byggt upp perfektion. Hur man ska klä sig, hur man ska sminka sig, hur ens hår ska se ut eller vara stylat. Men att kolla på reklamer om anti-acne-produkter är ändå hemskt. När ungdomar får finnar någon dag innan en fest, och så plötsligt rasar deras värld samman. Clearasils nya reklam tar ändå droppen ( jag är säker på att resten utav reklamerna om anti-acne är lika illa, men denna är i alla fall avskyvärd), inte bara är den väldigt dålig, utan bygger också på att bilden av att ha finnar är fel. Att du plötsligt blir ful och äcklig med finnar. Nog för att det kanske inte är uppiggande, eller vackert... men det är inte fel, och finnar är ändå liksom naturligt. Alla ungdomar får finnar förr eller senare, även om vissa kanske är bättre med att behandla sina ansikten än andra. Men det är inte fel, som de för fram det i reklamfilmen, när han gömmer finnen för tjejen som kommer, eftersom hon lika gärna kunde haft en stor kvissla på näsan eller något liknande. Nej, fy vad dåligt.

Förresten så hade jag fel om det där Avatar-tjolahejsan.. det är antagligen första volymen, eller kanske alla volymerna i en, men ändå.. den tecknade serien i dramatisering? Haha, alltså löjligt och allting. Och så blev jag ju besviken när Jackson Rathbone antagligen skulle vara med, det låter ju så oseriöst och töntigt att spela i den filmen..?
Men vad vet man, den kanske är jätteseriös och mycket mer vuxen? Eller alltså, jag har ju faktiskt kollat rätt mycket på serien, och den är egentligen rätt vuxen.. inte alls så dålig, men ja.. Att göra film av den? Nej, det känns som att gå över gränsen. Det går tydligen ett rykte om att Jesse McCartney ska spela en roll också, men jo.. Får väl se, det kanske blir något bra?
Puss och kram, er Nea. ♥

Bombank - bankbankbankbank!



Hejhej. Jag får inga kommentarer.. Nog för att jag inte kan kräva att alla kan kommentera lika flitigt (;o) som jag gör, men någon kommentar då och då skulle sitta fint. :) Jag suger på att uppdatera, men jag var medveten om att det skulle bli såhär när skolan börjar - jag orkar helt enkelt inte. Går upp tidigt på morgonen och lägger mig sent på kvällen. Idag har jag nästan bara suttit och sovit i soffan, kollat på lite tapeter och så, men har fortfarande inte hunnit att plugga något än.

Heh.. Öh.. Var med Vickan i torsdags, och vi pratade lite om Twilight ( hon har varken sett eller läst den, så det blev inget nördigt samtal..), och hennes kompis är typ fanatisk i boken, eller kanske böckerna.. och hon har tydligen sagt att Edward och Bella får ett barn? Och jag kan typ inte tro det, det låter så dumt så att det inte är sant. Det kan faktiskt inte vara sant, eller..? Händer detta i tredje boken då eller? Åh, frustrerad jag blev då hon sa det. Serien av böcker ( och filmer) låter mer och mer långsökt hela tiden. HAHAHA. Dessutom läste jag någonstans att Jackson Rathbone tydligen ska spela Socca i någon Avatar-film, men det kan ju inte vara säkert.. men det lät helfestligt i alla fall. x''D Gud, jag tjöt av skratt när jag läste det. Jag kan faktiskt inte tro det heller, för det ska tydligen vara den fjärde eller tredje volymen, och de spelar in den nu, men varför har man aldrig hört om någon Avatar-film tidigare? Ah.. Jag är förvirrad.

För tillfället ( .. skriver jag detta? :D) sitter jag och för över 13-14 anteckningsblock-sidor till word-dokument, vilket är något jag hatar. Har inget emot att skriva i anteckningsblock eftersom jag kan ta med mig det överallt, men att sitta och skriva av allting suger.. Skriver i alla fall något som jag hoppas ska bli bra, något som jag inte får tröttna på förräns den fungerar bra som bok. :( Det enda frustrerande är att jag skriver ( och vill skriva) alla dialoger på engelska, vilket är förvånansvärt svårt och förvirrande. Dessutom utspelar det sig i New York, som jag verkligen har noll koll på. Och eftersom det ska vara kändisskap med i bilden också, så är det redan dömt till att totalfloppa, men jag vägrar verkligen att släppa idén, hur tråkig den än är..

Puss och kram, er Nea. ♥


Ett desperat ögonblick

Nu blev jag oerhört besviken.. Är typ klar med uppsatsen, slutet blev jättedåligt, men det får duga.. och så upptäcker jag att skrivaren bara sviker.. Datorer har aldrig varit min grej, men att försöka lösa hur man byter tillbaka till den skrivare som min dator har varit ansluten till hela tiden tills jag var tvungen att skriva ut ett par bilder, var inte dirrekt något som jag kan hantera.. Men aja, det får ligga och skrota på datorn, jäkla skit. Jag är så trött, och besviken på allt och alla, allting bara sviker och förstör... !!

Hur snabbt kan ett huvud snurra?

Haha-hej. :) Jag kan verkligen inte sluta skriva, och denna gång har jag väl inte ens något riktigt att säga... Skulle kunna fortsätta med "Om jag kunde drömma"/"Twilight"-snacket, men jag är rädd för att jag tråkar ut er.

Jag har verkligen fastnat på Edison-saken, och komiskt nog hade jag tänkt att bli klar med den i måndags.. Men det får väl bli imorgon eller på fredag, har verkligen fastnat. Jag har tre stycken olika källor, alla är rätt starka. Men förresten, nu hittade jag det rätta svaret genom att av en slump kolla ned i boken. X'D Haha, men så kan det gå... Jag kanske blir klar ikväll.. Aja, ska väl skriva klart och sedan går jag ned och hoppar in i duschen.. Jag vill egentligen komma till skolan imorgon, men jag har stor ångest om klädseln, fan.

I ett försök att fly

Hejhallå. Jag kände inte för att förlänga förra inlägget med att skriva mer, så jag skriver i ett nytt istället.
Ju mer jag tänker på det, desto fler brister hittar jag. Men jag hittar ju såklart saker som jag tycker om också.
Jag tror ju ändå att de flesta som läser förstår vad jag pratar om, men jag säger det ändå - Twilight/ Om jag kunde drömma. Boken, då. Eller filmen kanske också.. Blandat antar jag.
Jag fullkomligt ogillar Edward i boken, han är på något sätt bara jobbig, känns lite påklistrad och inte alls äkta.
I filmen är han ju helt okej, rätt underbar faktisk, men i boken, no no..
Och heter det inte verbet "rysa" i imperfekt "rös"? Och vad heter det i sådana fall i tredje formen?
I boken står det i alla fall oavbrutet "ryste" ( hon ryser jämt och ständigt...!), vilket jag irriterar mig på.. Eller är det så det ska vara? "Jag ryste", liksom..? Det låter knäppt.
Och som Elin och jag pratade om, varför har skolan två "högtider"? Alltså, en skolbal och en fest vid skolavslutningen som påminner starkt om en bal? Jag menar, alla är uppklädda i fina klänningar och killarna har smoking, eller möjligtvis kostym - varför inte bara slå ihop allting? Jag menar, ( logiskt tänkande..) ingen tjej vill ha samma klänning på två olika tillställningar... men ska man då bli tvungen till ( om man nu inte använder den som man hade innan) att köpa en till dyr klänning? Eller alltså, jag fattar inte.
Dessutom är den där sista saken som både Edward och Bella är på ( alltså inte skolbalen, som jag bestämt vet att de missade) i en gymnastiksal, men de kan ju knappast inte vara i en gymnastiksal på tillställningen i filmen? Och det måste ju vara en väldigt exklusiv skola som har råd att hyra ett hus, och dessutom lägga ut alla de där pengarna på ljus, musik och liknande..? Det går verkligen inte ihop.. Och dessutom.. Nej.. jag vet inte riktigt. Det finns verkligen så mycket. >_< Och jag kan verkligen känna på mig att det säkert kommer att komma någon sådan där liten detalj i mina inlägg, men aja.

You gonna make me crazy

Oh aj. Hela min hand krampar, vilket jag konstigt nog aldrig har varit med om förut.. och jag måste säga att det är grymt läskigt.

Det är läskigt hur snabbt en situation kan förändras. För ungefär en timma sedan var jag någorlunda glad - inte på något sätt arg eller ledsen i alla fall - och hade en syn av vad jag skulle ha på mig imorgon.. kanske vilka skor också.
Jag provar det jag ska ha, snyggt, men såklart - de högklackade skorna var farliga enligt morsan, jävla kärring.
Jag blir alltför lätt påverkad av vad andra tänker, och trots att min mamma mest påpekade att det var för halt ute för att jag skulle kunna ha skorna så får jag ändå för mig att det blev fult med de skorna till.
Och de andra skorna totalvägrar jag, den ena med klumpklack som blir alltför massiva till, och de andra är som fula, korviga strumpor - och jag hatar de skorna... fattar inte ens att jag kunde köpa dem..
Jag blir ju förstås jättearg till en början, och började tjura på min mamma, som till slut ger med sig och säger att jag faktiskt får ha skorna, på egen risk. Såklart har ju jag redan fått för mig att de är jättefula, och totalvägrar. Så, var den outfiten förstörd. Aldrig använd, och lär aldrig att bli det. Jag ska hänga in tunikan i garderoben och aldrig plocka fram den, inte förräns jag hittat de skor som jag inte ens tänker bry mig om att leta efter.
Jag totalvägrar mat, och eftersom jag inte hade planerat att äta någon frukost eller lunch imorgon heller så överväger jag att gå och smygäta mig tjock inför morgondagen, men skoproblemet hänger fortfarande kvar.
Jag tilltalar knappt min mamma längre, och nu går hon runt och klagar över att jag borde ha köpt skor när jag hade chansen, som att det var mitt fel. Dessutom så vill jag väl inte gå runt med några lågklackskor till, vilket är vad jag hade köpt i alla fall. Sedan kommer hon med att vi skulle hinna till skobutiken innan de stänger, men jag vägrar det med - när man köper skor eller kläder över huvud taget ska man helst ha en idealbild i huvudet utav det som du vill ha, jag har ingen.. Inte ens till de bruna skor som jag faktiskt vill ha... så då är det ju liksom kört.
Dessutom vill jag inte åka någonstans när jag är arg, det slutar med att jag står och skriker ut mina tankar i butiken, och de brukar inte vara så vackra. I alla fall inte när jag blir ruskigt irriterad.
För tillfället totalvägrar ( jo, tack. Jag vet att jag säkert har använt det ordet många gånger..) jag även att gå till skolan imorgon, och i sådana fall iklädd pyjamas - något som jag aldrig skulle kunna göra. Så i mitt huvud står det still vad jag ska ha på mig för något imorgon. Jävla piss.

Da lajtbolb.

Haha, förlåt på överskriften. Helt meningslöst som de flesta rubrikerna vanligtvis blir.
Idag har jag läst klart "Om jag kunde drömma".. Det gick faktiskt ovanligt fort, även om man läser så snabbt som jag gör. Jag menar, 416 sidor - poff bank så hade jag läst klart den. Men eftersom jag var med Elin igår så blev det ju inte så mycket läsande då. :) Istället låg jag och läste hela kvällen/natten och totalt hela morgonen, i ett fast beslut om att jag var tvungen att bli klar med den idag. Trots är jag inte helt klar, eftersom jag skulle få låna Elins bok och läsa ett avsnitt om deras första möte ifrån Edwards synpunkt som inte finns med i pocket-utgåvan. Vi satt och pratade i säkert någon timma om brister och annat i filmen och boken, alltså jämförde och pratade om de påhittade folkets sätt att reagera och deras bakgrund och liknande.. Sedan spelade vi fotbolls-spel - och MOHA. Jag vann varje gång! :D Sedan tröttnade Elin på att förlora så vi gick upp och kollade på Greveholm.. eller började i alla fall.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om boken, om jag tycker att det är bra eller inte.. Liksom, den var spännande på sitt sätt och flöt fram väldigt lätt, men ändå.. ? Det var något som inte riktigt stämde. Jag gillar ju som sagt Jasper och Alice starkt i både boken och filmen, men jag tycker att det är fel att det saknas så många scener i filmen som finns med i boken. Dessutom nämns det inte någonstans i filmen att resten av deras "familj" har någon minikraft heller, eller i alla fall tycker jag att de kunde haft med Jaspers "kraft" eftersom den var minst lika exklusiv som Alices - och Edwards kraft. Resten av familjen hade lite mer bagateller.. Dessutom ville man ju höra mer i filmen om hur deras familj var uppbyggd - eller i alla fall hur alla hade kommit dit.
Och så var Edward mycket mer lekfull och inte alls lika allvarlig som han var i filmen. Den hotfulla scenen i filmen där han t.ex. gör en redovisning av hur "farlig" han är i skogen, är mycket mer busig i boken.. eller det var i alla fall på det sättet som jag tolkade det. Nej, det finns så många saker som jag skulle kunna påpeka, men jag har inte riktigt tid för det nu - eller ork heller. Men jag har faktiskt lust till det, eftersom man får en kick av att hitta brister och påpeka dem. xD
Men nu ska jag fortsätta med Edison-uppgiften. Tjingelingplingplong! ♥

Rätten att tiga är vanligtvis omtyckt, men knappast hållbar.

Urk.. Jag är trött. Min dag har varit rätt så händelserik, och jag har faktiskt hunnit med att göra rätt mycket.
Vaknade konstigt nog självmant kvart i 7 ( komiskt nog skulle jag gå upp en halvtimma senare.. ^_^) och beslutade mig för att gå upp. Det slutade med att jag följde efter min mamma som en zombie tills hon åkte till jobbet. Då satt jag och väntade på att mitt ugnsbröd skulle bli klart, åt det och gick sedan och lade mig igen. Jag fann det så att jag aldrig skulle orka göra något av betydelse under dagen om jag inte fick sova lite till. När jag sedan vaknade utav att någon ringde ( jag slapp i alla fall att svara, eftersom min bror var snabbare att komma upp ur sin säng) var klockan halv 11.
Jag glodde lite på tv och sedan åt jag mat. Fast inte så mycket, uppvärmd hasselbackspotatis och lax är inte så gott dagen efter. Så katterna fick laxen ihopmixat med lite vatten så att det inte skulle bli så torrt, jag skrev av och förbättrade det som jag redan hade skrivit på min uppsats om Thomas Edison och började sedan att baka chokladmuffins.
Sedan skrev jag lite till på om uppfinnaren som jag nämnde i tidigare mening, men dock har jag fortfarande inte kommit längre en lite mindre än en tredjedel utav den anledning att hela familjen åkte till Norrköping.
Ironiskt nog skulle jag bara ha ett par jeans, och kom hem med ett linne, en T-tröja, en tunika och i alla fall ett par jeans - och blev den enda som faktiskt handlade något, trots att det var brorsan som var i störst nöd. Men det är det som är så dåligt med att handla kläder till min lillebror, han har så ful stil. Dessutom är han supersjaskig och byter säkert tröja varannan vecka eller något, snusk. Jag får bara hoppas på att han växer upp och lär sig att klä sig snyggt.
Sedan så köpte vi sushi, lite annat tilltugg och jag hittade "Om jag kunde drömma" på pocket, som jag då köpte.
Jag vet att jag till ett faktum faktiskt tjatat ut allting, speciellt deras förhållande och passion i filmen som jag nu kan jämföra med spänningen och riskerna i ett äktenskap mellan två 60-åringar, eller något liknande. Men jag vill veta mer detaljer, och bara för att jag har tjatat ut filmen behöver ju inte boken var dålig. Den flyter faktiskt på väldigt lätt och jag planerar att gå och lägga mig efter att jag har listat ut vart jag ska fortsätta med min skrift.
Hrm.. Vad var det nu? Jag skulle tydligen skriva något som bara försvann ur mitt huvud, om boken trooor jag.. ._.
Jo, en sak var att jag läste bara en snabbis på wiki-piki-pedia om den andra boken/filmen eller vad man nu ska kalla det - bok, låter bra eftersom det inte finns någon komplett film än - och det lät mycket sämre. Typ, man blev irriterad och frustrerad bara man läste lite utav det. Det kändes liksom överdrivet och långsökt allt ihop, och rätt smörigt också. I alla fall det där sista med att Bella var tvungen att resa iväg och hitta honom innan han gjorde något "dumt" - kan vi säga. ;c
Men nåja, hoppas att det blir bra i alla fall, på något sätt. Nu måste jag skriva och sedan ska jag krypa ned och återvända till boken. :*

Spelgalen helg...

Hajdihuhej! :D Nu har jag klarat DS: The Game, och måste säga att jag är djupt besviken på slutet. Dels så vill man ju fortsätta spela, och sedan så var slutet verkligen jättedåligt. Och så hatade jag att den hemmafru som man hade skulle lösa mordet på "Daniel Fox" själv, jag menar..? ô_o Men aja, så lägger man det spelet på hyllan då.. ._. Min familj är och köper Guitar Hero: World Tour, så min fokus landar väl där nere i gäststugan när de kommer hem.. men det blir ju trevligt. :) Och så får jag komma ifatt med trummandet eftersom jag verkligen sög hemma hos kusinerna... och gjorde bort mig totalt. Liks, alla tjatade för att man skulle spela och så när man sätter sig där - två misslyckanden så att hela spelet stannar och startas om, och sedan ger man upp. >_< Det positiva var ju i alla fall att de två andra ( glömt vilka, en var Olle i alla fall) som provade efter mig också misslyckades... men inte Hjalle. Mrhm..
Puss och kram, er Nea. ♥

För tillfället sitter jag och målar något konstigt fantasy-tjafs, som påminner om en pokèmon, utan någon anledning.. något frustrerande måste jag ju bara säga.. ._.                                                          

Uuhiåhuhiåh

Haha. Ursäkta rubriken, men jag försökte att härma en siren. ^_^ Jag bor från och med nu i brorsans sovrum, och vaknade med hans blå vägg framför ögonen. Självklart hade jag glömt bort vart jag var, och antog att jag fortfarande sov i mitt rum ( vi byter fönster och ska måla och lite sådant, så det är omöjligt att bo där) men att det var så fyllt med tjock rök så att jag inte kunde se något. Givetvis fick jag panik och blev klarvaken dirrekt, och det var då som jag kom på att det inte var mitt rum och att det inte brann någonstans i mitt hus. Och så vaknade morsan strax därpå, och rekomenderade mig till att kolla ut genom fönstret. Såklart gjorde jag så, och fick världens chock när driljoner tjocka snöflingor föll ifrån himlen. Mysigt...

Igår var jag och kollade i olika elektonikbutiker ( min lillebror ska prompt ha det nya Need for Speed - Undercover) så jag hittade jag en jättefin tapet, men morsan överväger. Den var inte så dyr, 308 :- rulle, men om jag ska ha på både mitt snedtak och i mitt riktiga så lär det att bli dyrt. Konstigt nog så sålde de massor utav spel på Sida för 99 :-. Jag stod och bläddrade igenom ( i brist på annat) och fann Desperate Housewives: The game.  Jag hade alltid varit lite nyfiken på spelet, men kände att jag kunde leta efter det på nätet och kontrollera lite, och så visste jag vart det fanns. Morsan höll inte med mig, så det blev att jag köpte det ( jag har inte förlorat några pengar på några utav mina köp, eftersom jag för tillfället bara har gått och shoppat med henne. xD) för en hundring. Det blev så att jag och min lillebror ( som är en social sak, som dessutom tycker att sådana spel är roliga, på ett eller annat sätt...) satt och spelade det - och det var roligt! ;)
Så nu ska jag dra och spela lite.                           Lattjo-Lajban, puss och kram, er Nea. ♥

RSS 2.0