Att vara annorlunda, men ändå likadan.

Reklam har länge byggt upp perfektion. Hur man ska klä sig, hur man ska sminka sig, hur ens hår ska se ut eller vara stylat. Men att kolla på reklamer om anti-acne-produkter är ändå hemskt. När ungdomar får finnar någon dag innan en fest, och så plötsligt rasar deras värld samman. Clearasils nya reklam tar ändå droppen ( jag är säker på att resten utav reklamerna om anti-acne är lika illa, men denna är i alla fall avskyvärd), inte bara är den väldigt dålig, utan bygger också på att bilden av att ha finnar är fel. Att du plötsligt blir ful och äcklig med finnar. Nog för att det kanske inte är uppiggande, eller vackert... men det är inte fel, och finnar är ändå liksom naturligt. Alla ungdomar får finnar förr eller senare, även om vissa kanske är bättre med att behandla sina ansikten än andra. Men det är inte fel, som de för fram det i reklamfilmen, när han gömmer finnen för tjejen som kommer, eftersom hon lika gärna kunde haft en stor kvissla på näsan eller något liknande. Nej, fy vad dåligt.

Förresten så hade jag fel om det där Avatar-tjolahejsan.. det är antagligen första volymen, eller kanske alla volymerna i en, men ändå.. den tecknade serien i dramatisering? Haha, alltså löjligt och allting. Och så blev jag ju besviken när Jackson Rathbone antagligen skulle vara med, det låter ju så oseriöst och töntigt att spela i den filmen..?
Men vad vet man, den kanske är jätteseriös och mycket mer vuxen? Eller alltså, jag har ju faktiskt kollat rätt mycket på serien, och den är egentligen rätt vuxen.. inte alls så dålig, men ja.. Att göra film av den? Nej, det känns som att gå över gränsen. Det går tydligen ett rykte om att Jesse McCartney ska spela en roll också, men jo.. Får väl se, det kanske blir något bra?
Puss och kram, er Nea. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0