M4

1. Agnes, "Love Love Love" - Trist Trist Trist (Till Globen/final)
2. Star Pilots, "Higher" - PLAGIAT! (Till Norrköping/andra chansen)
3. Susanne Alfvengren, "Älskad där du går" - Vacker, men också tråkig. Roligt med en 50-åring i programmet i alla fall. ^^
4. Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng, "Killing me Tenderly" - Refrängen förstörde, verserna var bättre.
5. Thorleifs, "Sweet kissin' in the moonlight" - Nja... Dansvänlig men absolut inte i melodifestivalssammanhang.
6. Sarah Dawn Finer, "Moving on" - Väldigt vacker röst (som vanligt) och även detta år har hon lyckats med koreografin, men kanske bästa låten i bunten? (Till Norrköping/andra chansen)
7. Next 3, "Esta Noche" - Åh, fy. Urkass. Och återigen inte så mycket svenska eller engelska, suck.. -.-
8. Malena Ernman, "Le voix" - Ehh...? Haha, vid första anblicken trodde jag att hon var en transvestit. XD Någon mer? Nej, men inget med melodifestivalssammanhanget heller. (Till Globen/final)

Apapajakakajagasagalamala

Hur många olika ord är det i rubriken? :D

Eh.. Vad ska jag skriva? :) Grattis till griskultingen, Josse! :D
Jag fick förövrigt en bok av mormor när jag var där under veckan. Varför är det alltid så? Ena stunden har man absolut inget att läsa fast man vill göra det och i nästa så finns det så mycket så att man inte vet vart man ska börja. -__-
"Exodus" hette den i alla fall och så får man hoppas att den också är bra.

Har suttit och kollat på "The Wedding Singer", den är totalt urkass. Jag hatar Sandler, han är så himla dålig.
Och så stör jag mig på att de alltid ska driva med annorlunda folk och det är ju inte ens roligt! o_o Amerikansk humor är verkligen botten, en del av det i alla fall. Men svensk kanske inte är bättre? Vad vet jag. -.-

Lite till...

Jag liksom skriver ett nytt inlägg istället. XD

Jag vet inte varför, men jag vill bara påpeka att Linda i min prao-klass är väldigt lik Vega (uhm... Det där var väl mer riktat till Alle, antar jag. Om ni nu inte vet vem Vega är. XD ) och herregud, jag vet inte vad det är som är så likt med honom - men Simon är liksom hur lik Algot som helst i mina ögon. Jag vet dock inte varför de är så lika varandra, något som jag verkligen irriterar mig på. Han är typ världens jobbigaste unge, vilket gör att han dock är som Alexander som person. (Gamla klasskompisar, för er som inte vet. Det var väl också mer riktat till er som gått i min förra klass. c: )

Hur mycket har ni hunnit att plugga nu under den första prao-veckan? Seriöst, jag har själv bara ögnat igenom några sidor i matteboken - utan att förstå någonting. Och på mornarna när barnen läser bok så har jag passat på att plugga SO, dock har jag ju bara läst utan att snappa upp någonting. Så nu kom jag på att jag alltså därför måste plugga allt som vi ska ha prov på efter prao:n den här veckan. ._.

Sista dagen i februari

Titt vad man lär sig i lågstadiet! :D

Jag är frustrerad. Dels för att jag verkligen vägrar att komma tillbaka till Linghemsskolan. Skit samma att jag är så himla trött jämt och har ont i huvudet, att jag går till skolan klockan halv 8. Jag slutar ändå klockan halv 2, som är helt underbart. Igår slutade jag halv 1. Nej, jag vill stanna där på min skola. Eleverna i klass 3 är helt underbara, och jag skulle kunna förfölja dem som deras skumma prao-elev i flera år. För jag insåg för någon dag sedan att jag aldrig kommer att få träffa några utav dem på säkert flera år efter det här. Dessutom är det hur mysigt som helst att ha sällskap av kusinen i princip varje dag, måla, spela spel och leka kurragömma. Och både att sitta inne och prata med de andra lärarna/lärarinnorna och att vara ute och leka med barnen är hur roligt och mysigt som helst. Linghemsskolan - släng dig i väggen! -.-

Fast den egentliga anledningen till den första meningen i den förra stycket är faktiskt att jag är frustrerad på en annan sak. Jag är så frustrerad över att jag har så mycket att skriva (händer saker hela tiden ) och aldrig någon tid till att sitta och skriva ner dem. Och då blir det att jag skriver världens längsta blogginlägg som säkert är jättejobbiga att läsa.

Är hemma nu i alla fall, har sovit en natt här nu. Mitt öra var läskigt imorse, det man hörde igenom det var ungefär så mycket som man hör när man har lock för öronen. Men det var bara på det ena örat, och det gick inte att få bort. Och när man tryckte på örat så klickade det. XD Aja, hemma som sagt.

25 februari

Hej! Dag 3 under prao-tiden. ^^ Ledsen att jag inte har hunnit skriva tidigare, men igår hade jag världens huvudvärk.
Min höft värker. Barnen tycker att det är jätteroligt att jag är ute och leker med dem, men såklart så ska det vara jaga annars får det vara. Så Josefine och Sofia vägrade, men jag fick med mig Simon och Svante för att leka Under Hökens vingar. De är såklart urkaxiga och tror att jag är en lätt match. För att motverka dem fjolljoggar jag inte efter dem som jag gör vanligtvis för att vara snäll. Nej, då var det språng och finter som gällde.
Och så, tar ett språng, swof! och så ligger Elsa på marken, känner blodsmak i munnen och vill lägga sig ned och jämra över hur ont det gjorde. Undrar om jag inte slog i huvudet också. Men nej, jag hade ingen lust att vara liten och svag som en såkallad förebild för barnen, så det blev att resa sig upp, konstatera att man mådde bra och sedan skratta åt det trots att man ville gå runt med hängläpp.
Tja... De hade ju roligt i alla fall, och gick och skrattade åt det i fem minuter efteråt. Men vad gör man inte för de lilla liven?

Vi fick semlor i lärarrummet igår, gott, gott! ^^ Svante följde med efter skolan och så åt vi semlor, pratade om skolan, målade med akvarellfärger och körde fia-med-knuff. Fast vi hann inte köra så mycket innan Svantes ditskickade kompis/granne Gabriel kom dit, men vi körde alla tre. Det är liksom någon grej med Svante och mig, vi kör alltid Fia med knuff. Och nu har vi börjat måla som trend också, skillnaden är att Svante hinner att måla 3-4 innan jag är klar med min första. Han kom idag efter skolan också, trevlans. Så gjorde vi läxor och körde Fia.

Imorgon ska jag hjälpa till Maria med rättningen, det blir också trevligt. Har skickat efter min svenskabok så att jag kan kolla närmare på prao-frågorna, passa på medan jag är där.


Hehe, orka redigering. Tog denna när det smälte tidigare, innan all ny snö kom. Men nu ska det ju förhoppningsvis smälta igen, så då kanske bilden passar. ^^

"Kolla! Jag har målat Elsa!"

Heh.. Ja, väldigt trevlig dag. Det är självklart kusinen som har målat av mig, både som en gubbe med ett tredubbelt så mycket större huvud än kropp och "Elsa som en apa" - liknade mer än kvinna med skägg.
Sedan målade Tim/Timmy/Tommy av mig också för att följa trenden, men där blev jag i alla fall nummer ett. Eller nåt, han sa det och visade stolt upp. Det här känns som att det kommer att bli mycket lattjo-lajban, en bra sak. ^^ :D

Jag fick på ungefär börja på dirrekten med att hjälpa de som räckte upp handen, kulkul. Bara att Benny var lite jobbig eftersom han vägrade lyssna och förstå och istället satt och räknade mellan 1-12 för att hitta ett tal då jag skulle säga att det var rätt. Det är verkligen inte lätt att förklara division.. -.-

På lunchen hade jag Timmy som guide, fick låna Marias plats i matsalen. Satt med Emma, Timmy och Benjamin, samt någon mer unge. Kanske Filip..
Jag har nästan lärt mig alla namnen. xD

Under lunchrasten lekte jag kull och Under hökens vingar med Josefine (-e ?), Benjamin, Svante, Edvin, Evelina, Sofia, en från klass 2 - Alice, och så någon mer. Kulkul det med förutom att jag skulle vara hela tiden.
Mia och jag kom bra överrens också, och jag tror att jag blev ganska populär.


Som om ni inte vore trötta på mina kattbilder än? :D

Sky is blue..

Morrn morrn! Nu skriver jag från mormors dator. ^^ Ska gå om tio minuter, men ville bara hinna med att skicka iväg ett inlägg innan. Var jätteseg med att vakna imorse, och kan bara tänka mig hur det blir imorgon då jag ska gå upp två timmar tidigare.


Baweodeweeee...

Haha, Elsa goes intro. XD Jag vet inte vad det är med mig, jag verkligen älskar att skriva maaaaaaaaassooor av vokaler. :D Jag skrev en refräng till Märtas bananlåt (jag är jätteflummig själv när jag chattar med folk och tycker på toppen av allt att jag är jätterolig samtidigt :D):

"Iiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaam
aaaaaaa banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaana treeeeeeeee,
sooo Iiiiiii caaaan dooooo whaat 
I waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaant.

Caaaaaaaauuuuuuuuuuseeeeeeeeeee
myyyyyyyyy kiiiiiiids areeeeeeeee
yeeeeeeeellooooooooow. :D"
Så gick den.. eller något. Sen efter det spårade det ur lite till. Märta och jag kom överrens om att jag älskade caps lock så nu är vårat samtal med bara stora bokstäver och massor av utropstecken. Vi delade ett sentimentalt ögonblick (tillsammans med caps) då vi satt och chattade om "Trazan och Banarne", "Olyckan" och de där andra två mupparna. Jag kan bara komma ihåg vad denna ena hette; "Pulver".


C.A. ?


Woho! Haha, nej. Men kollar igenom gamla egopics (och detta syns ju på håret att det var innan höstlovet!), och jäklar vilken bitch! :O Och är det bara jag (det låter väldigt dumt att säga något sånt om mig själv, men aja..) som tycker att jag liknar Christina Auguilera (svårstavat efternamn.. ._.), eller ser jag på något konstigt sett bara för att det är jag?!
Jag gillar luggen dock, hårfärgen är isch!

Don't hold me up now.

God förmiddag! :D Farsan har mässat lite om vad de pratade om på Dr Phil då det var en pojke som hade dött framför datorn.. eh. -.- Nu sitter jag och sitter och lyssnar på musik medans jag packar, Rise Againsts "Re-education" är en mysig pop/rocksång. :) <3 Jag har kommit fram till att jag är en poprockare. xD Allt jag lyssnar på har besläktats av den där jäkla popen. Och så tjatar jag på brorsan som sitter och lyssnar på sina pojkbandspoprock-musik. Suck vad jag fick när jag själv skulle lyssna på musik och det var minst lika popbesläktat som hans. xD
Han lyssnade massor på Fall Out Boy förut, så jag antar att hans musiksmak har blivit bättre i alla fall. ^^ (Förlåt Victoria, jag gillar dem inte. c:)
Och det större antalet rubriker är en mening är låtar, det stämmer nog in hos de flesta. :D

Weeeeee craaaaaaaaawl oon ooooouuur kneeeeeeees foooooooor yoooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

14 februari i en kort återblick


Alle does her "cool" face. :D

This is the only serious picture I got of Josse.

This is the only uh... sigh.. pic of me! :D Only 'cause I can't do the same facial expression with my face's two halves. And I'm a really good photografer 'cause I focussed on my scarf!

Josse fought for the chocolates.

And so, Guitar Hero: World tour meets cheese balls! :D

And the dessert! :P

Or is he blind?

Hej! Sista dagen hemma dådå, sedan efter att ha duschat, packat och allt så bär det av till mormor och morfar. Både bra och dåligt, kommer att sakna katterna här hemma, men mormor har också en katt. xd
Jag ska äntligen leta fram stativet och ta med mig det, men jag tror inte att jag vet vart det är. Aja, får väl leta.
Nu sitter jag och nördar "How soon is now?" och går igenom bilderna från 14 februari som kommer upp senare, chilla lugnt!

Del 3, melodifestivalen.

Nej. Jag var lite besviken på denna gren i tävlingen också. BWOs kläder var återigen jättefula, och VARFÖR hade Alexander Bard en RIDHJÄLM på huvudet? Inte ens på sig, PÅ huvudet. Farsan har tydligen jobbat med hans brorsa någon gång.. Och varför envisas alla med att skicka in bidrag och sjunga på andra språk än svenska om engelska? För att dömma sig själv till att inte komma längre? o_o Jag kom att tänka på det där bidraget för några år sedan då en kille sjöng på ett helt påhittat språk. Bara hittade på lite roliga ord och skrev ihop dem till en låt. Seriöst, varför ens sjunga en låt om den inte betyder något?


See Iiii've aaaalreeeaadyyyy waaaiiiited toooo looong



Jag flummar lite. (A) Haha, nej. Men ännu ett exempel på intelligens, jag tror inte att man kan heta

Daaaaaaaaaaaaaaannyyyyyyyyyyyylooooooooooooooooveeeeeeeeeeeeer94<333333333333333 på facebook, ett bra försök i alla fall. Inget emot dig, Josse. ^^

Det över dessutom var jag som sitter och brölar ut introlåten till "Charmed/Förhäxad", najs, najs.

Iiiiii am huuuumaaan aaand Iiiii neeeeed tooooooooo beeeee loooooooooveeeeeed. Juuust liiiiiike everybooooody elseee doooeeess. <3


Min intelligens i tre bilder och sätt att utrycka sig med hjälp av händer.

Hej, nu har jag varit hos våra grannar och käkat våfflor. Eller nåja, för en timma sedan. Tanken var att jag skulle skriva detta då, men icke. Under tiden har jag suttit och snackat med Anna om "Förhäxad", märklig slump hur det kom upp. Nu har jag och Elin det trevligt över MSN också. ^^ Katten är uttråkad och springer kring mina fötter, eller inte längre. Men förut, hon är uttråkad.
I alla fall; medans morsan och grannfrun satt och pratade om typ tyger eller något så satt jag och tänkte och snackade lite med Elis. Ja, min intelligens som sagt....

   
Mina händer är inte lika eleganta som era, förlåt.

J - Jag, E - Elis.
J: - Elis, är det så här Spindelmannen har sina händer när han skjuter spindelnät?! (Bild 1)
E: Eh... Nej.
J: Men, men.. Såhär då! (Bild 2)
E: Nehej. Såhär håller Spindelmannen! (Bild 3)
J: Uh.. Du är korkad, Elis. Spindelmannen hade inte sådär.
E: Joho!
J: Nej! Men såhär då?! (Bild 4)
Följt av att jag förstår vad jag precis har gjort och så börjar vi skratta.

Det luktar gott!

Ah... namnam. Hur smarrigt är det inte med omelett? Speciellt omelett som är lagad på äggen från Angela/Vickan. De är för snälla. <3 :D Men gott är det i alla fall.

Break it.

Martin Morning på er! :D Nej, men ett vanligt "godmorgon" känns så tråkigt. Liksom "hej". Man kanske borde införa "Martin Morning" som någon hälsningsfras.
Jag mår bättre idag, kan äntligen andas genom näsan. Dock är jag fortfarande hes och har ont i huvudet. Men huvudvärken är också bättre.
Nu när jag snackar om hälsa vill jag bara inflika att jag knäckte min käke/min käke kom ur led igår. Det låter väldigt brutalt, men jag tror att det var det som morsan påpekade att jag hade gjort. Och jäklar, vad ont det gjorde. I början var värst, haha. Fast det känns idag också. ._.


"Final"

Har precis sett på sista avsnittet på "På Spåret" för säsongen. Jätteskoj. De hade Johan Wester och lite fler där. (:
Man kunde inte låta bli att flina när de kläckte små skämt hela tiden. Och när Ingmar tackade och bad sig själv om att komma tillbaka nästa säsong, haha. <3 :D Aja, bra tv-underhållning som man faktiskt lär sig från.

Elgitarrer och pållar. (;

Hejhej! Jag igen.... Min bror har äntligen köpt sin elgitarr. Det blev en ny, som de dock lyckades pruta ner på grund av en liten, liten skada på gitarren. Den är jättesnygg, och jag tvivlar på att min bror kommer att kunna sluta spela på den.
Kanske kan jag dra ner honom så kan vi lira ihop. :) Haha, nej då.

Jag har kommit fram till att morganhästar är hur vackra som helst. Nu ser väl inte alla morganhästar ut som skönheten på bilden, men de är vackra i alla fall. (:


Reach out and touch me.

Helloooo! :D Fortfarande sjuk, svinkul och jag tror att dammsugaren slukade mina favoritörhängen. :( Alltså en väldigt bra dag, nej.
Jag hatar när tidigare flickidoler bara gör en extrem vändningar och kommer ut som värsta sexbomberna. Haha, nej. Överdrivet det lät, men typ. Alltså, Hilary Duff var ju typ jättegullig och go' sådär förut. Och nu med sin nya låt är det ju helt annorlunda, när hon ligger och åmar sig med en jävla stång över sig. Haha, överdrift igen känns det väl som... men, aja.
Hoppas er fredag blir mysig! Själv måste jag repa igenom mina trumnoter ett antal gånger, hehe. Hur segt som helst. x_x

Tv?

Hej!
Slapp dag, bara dator. Jag är trött på att det inte finns något att se på tv. Antikrundan finns det att välja på eller något som farsan kollar på. Igår var det i alla fall Grey's Anatomy. Jag älskade varje sekund av det, så bra. Man blev besviken när det tog slut, ville se mer, mer, mer. Snart ska jag nog hitta på något att se i alla fall, sedan krypa ned och försöka sova lite. Tänka sig att det bara är en helg kvar tills vi ska praoa, jag ska vara frisk då. Är frisk då.

...

Åh, rubriker är lika med total idébrist. Har suttit i tja... typ, en halvtimma bara för att försöka komma på någon bra. xD
Jag vet att jag bara klagar, men nu mår jag verkligen skitkasst. Jag tror att jag har feber (vår termometer ljuger, enligt den ska jag ha 34,2) och Ipren hjälper inte. Vaknade klockan fem i morse och låg och tyckte synd om mig själv i en timma innan jag somnade om, utan ork att gå ner och knapra i mig någon tablett. Senare vaknade jag med jämna mellanrum, och tillsist vid kvart i 10 gick jag upp, hoppade in i duschen och glodde på Top Model - jag hatar Tyra Banks.
Nu ska jag sticka ned och snyta mig, samt leta efter något ätbart i frysen, för hur illa jag än mår så är jag hungrig.

Degiodeg.

Ah, mysig dag. <3 Jag är fortfarande jätteseg och hur trött som helst - så nu ska jag krypa ned i soffan med täcke och imorgon ska jag ta ett bad. Det är ändå en positiv sak att det bryter ut såhär på lovet.
Vickan och jag har sjukaste humorn, om vi slår huvudet på spiken så kan vi skratta i typ en kvart åt nya saker hela tiden och sedan sluta för att kunna få luft. Det blev Grey's Anatomy och så bakade vi pizza. Sedan stack vi ut och lekte med elden, hihihi. Vickan snubblade och föll på magen, haha. <3 Därefter stack vi upp på höloftet och körde datten, snajs men jag var livrädd. Istället för att springa klättrade jag den större delen av tiden. Nu kan vi nog spendera mer tid däruppe, senaste gången var jag ju nära till gråten då jag skulle ned så tillsist blev jag tvungen att ta hjälp av Angela, pinsamt.


*snörvel*

Godmorgon! Om ungefär en och en halv timme bär det av till Vicky. Vi ska se på Grey's Anatomy s. 2 och allmänt mysa får jag hoppas, trots att Vickan säkert kommer att vara en aning butter över att jag väckte henne någon/några timmar tidigare än den tid som hon annars skulle vaknat självmant... Öhm... Konstigt mening.
Egentligen ska jag inte sitta här, utan vara nere i badrummet och sminka mig, något som egentligen också är helt onödigt. Men jag känner för att vara fin, och då får jag väl spendera lite tid på det.
Jag är fortfarande förkyld. Går runt och snörvlar och shit, ont i huvudet och halsen. Men det blir bättre om en kvart då jag har lovat mig själv att jag ska masa mig ner och ta en Ipren och Mucoangin.
Hoppas att er dag blir trevlig och att inga spöken hoppar ut genom garderoben! :D


Hear the sound of a heartbeat pounding away...

Sv, Josse och Anna: haha, tack och ja, allting är lite skevt och konstigt. Något som jag dock försöker återgällda utan någon vidare framgång för tillfället. Och ps till Josse; katten tackar för ostbollen som hon tidigare idag hittade under fåtöljen!

Jag har inte haft något emot att heta Elsa tidigare. Eller jo, ett tag, när jag skulle hitta på smeknamn hela tiden. Nu är jag rätt van vid mitt namn och snäpp efter snäpp börjar jag att tycka om det. Dessutom är det rätt så unikt än sålänge, speciellt på skolan och på alla andra platser där jag aldrig har träffat någon som heter Elsa. Nog för att jag redan kan mitt namns ursprung och lite sånt fick jag nyss för mig att gå ut på Svenskanamn.com, bara på skoj. Och blir man inte nedtryckt när man ser att mitt namn kom på en femteplats år 2008?! Åh.. Mitt namn är inte så unikt längre. Nu spelar det ju ingen roll, för tillfället är det bara massor av spädbarn och 2-3-åringar som heter det, men tänk om några år.. närmare bestämt 20-25 år (en bra bit kvar, men man måste ju tänka framåt) när alla 10-15 år yngre kvinnor kommer att drälla runt och heta det. :c Nej, blä.

Vad som väntar dig står i stjärnorna.

Åhåh. Barnslig man är då, men fick Sailor Moon-låten på hjärnan och blev med ens jättesugen på att se.
Jag vaknade vid 9 - någon gång och upptäckte att jag inte hade något täcke över mina tår och att katten låg som tyngd så att jag inte kunde dra upp det. ._. Jag har tydligen legat på min "onda" arm i natt så nu är jag hur öm som helst.
Dessutom har jag dragit på mig någon förkylning, mitt huvud bultar och min hals bränner och är fylld med slem så att jag knappt kan svälja. Självklart så finns det ju ingenting som hjälper heller.

Och i natt drömde jag något skitmysko; Jag blev inbjuden att ha spanska med Vickans spanskagrupp - fast det var bara 7-10 elever eller något - i fysiksalen tillsammans med Murveln! Bara för att alla andra spanska-elever skulle ha något test så fick jag också göra det (vart finns logiken i att en person som bara kan typ.. 5 ord på spanska ska ta ett prov på spanska?). Maxpoängen var 90 eller något liknande, och jag fick typ 12 eller 6. Och bara för att jag var så dålig på provet så var jag tvungen att ha massor av samtal med lärare? xD Aja, skumt..

Join the movement.

Aj. Min arm bultar, jag kan inte böja den hur mycket som helst och att trycka på den är ren tortyr. Haha, överdriv. Nej, men ont gör det i alla fall. Dessutom var jag hur nervös som helst innan, inte dirrekt för smärtan, utan för att jag skulle tänka på hur ont det gjorde förra gången, spänna mig och därför få ännu ondare. Lyckligtvis satt mamma och jag och pratade under tiden så det blev rätt så lätt att tänka på annat.
Nu sitter jag framför datorn och provsitter i min nya fåtölj/datorstol. Nu är det sista som jag behöver rullgardiner och vit tejp till garderoben.

Måndag och sportlov.

Tralalala. Gårdagen kändes absolut inte som en söndag, men såklart, det måste den heller inte göra.
Dagen har spenderats i sängen, i TV-soffan och nere vid TV-spelet. Senare ska jag även åka och ta den andra vaccinationssprutan, blä. Jag är inte pepp på det eftersom det spänner och smärtar i hela armen efteråt. :c

Gäsp.

Jag ska nog gå och lägga mig snart, trots att Beck-filmen på tv4 inte är slut än. Jag har försökt att hänga med i den tillsammans med mamma men är alldeles för trött och seg för att fatta någonting. Usch. Så snart ska jag krypa ned och bege mig till sömnens och drömmarnas land! Puss!

Tidsfördriv med Corren.

Hejhej. Jag sitter och försöker trixa med min blogg lite, samtidigt som jag sitter och bläddrar mellan Aftonbladet och Corren på nätet. För tillfället läser jag filmrecensioner och har nyss läst punkterna om några missar i den senaste Wallander-filmen. Men på den sista punkten kunde jag inte låta bli att tänka på Märta, hon vill definitivt ha en sådan där mössa, jag svär!

"4 . Jag är gammal nog att tänka nostalgiskt på den tid då polisfilmer av den här typen åtminstone delvis gick ut på att fundera över vem som var skyldig. I "Hämnden" gör mördaren entré med allt utom en blinkande mössa med texten "Hallå, det var jag!" Jag tror alla, inklusive min sköldpadda, skulle ha börjat famla efter handbojorna direkt. Alla utom Wallander och hans kollegor."


Godmorgon!

Oj, nu kan jag inte komma på något att skriva -_- Men melodifestivalen igår var i alla fall en rejäl besvikelse, en wannabe-Håkan Hellström som skuttade runt på scenen, Måns tillsammans med ett par lättklädda kvinnor som åmade sig och påminde mig om Pussy Cat Dolls och en tråkig trio som gjorde en kopia av Calaisas bidrag från fjolåret.
Men vi hade trevligt i alla fall. Elin, jag och Josse snackade lite om att vi saknade Petra Medes klädbyten, och liksom att hon hörde oss påpekade hon precis efter att vi hade sagt det att det säkert fanns några som saknade klädbytena.
Vi spelade Guitar Hero, och eftersom Josse ville se på "Bruce den allsmäktige" så såg vi på den sedan. Jag har den på DVD, men är medveten om att den gick på Tv4 också, men man slipper ju reklam och allt sånt. :)
Vi blev verkligen superflummiga när vi blev trötta, och ett antal citat från kvällen kommer att komma upp på Alles och Josses bloggar. Sedan vid 5-halv 6 somnade vi och vaknade tjugo i 11.
Min blogg är långt ifrån klar, jag sitter och knåpar i blindo och testar massor saker. Risken att jag kidnappar Allan igen någon dag är stor, men nu får jag sitta och försöka så gott som det går på egen hand.

Tick-tock, it sounds from the clock.

Haha, fy. Idébrist på överskriften. xD Klockan är 17.55, det mesta är fixat nere i gäststugan. Mitt rum är mysigt och jag tror att jag ska presentera det trots att det inte är färdigt än. Jag längtar tills de kommer och det känns plötsligt som en födelsedagsfest. Nu kommer det någon! (Jag tror det är Alle!) :D

14 februari - den hjärtformade lördagen.

Hej! Ikväll blir det mys får jag hoppas. Vi är hos mig istället, men det blir bra i alla fall. Åt som en vanlig alla-hjärtans-dag-tradition, choklad till frukost. Sedan har jag och bror hjälpts åt med att städa gäststugan så gott det gick. Nu är jag hos mormor och morfar och typ firar eller något..? Har ätit god mat och kom på att de har en ny dator, så jag beslutade mig för att spana in den. ;D Frustrerande tangentbord måste jag säga, shift och bokstäverna är flyttade till höger och allt är helknäppt. Min kusin har fått reda på att jag ska praoa hos dem nu. Morsan fick reda på det ifrån min moster Lena att Svante var jättechockad. Hans reaktion var helskön och tydligen var det en så viktig händelse att han var tvungen att ringa sin mamma/Lena trots att hon var i Finland. Jag hoppas på att vi kan vara tillbaka vid fyra någon gång, så att jag kan fixa det sista och kanske hinna med något annat också, men det kommer inte att bli så. ._. Aja, huvudsaken är ju att jag är hemma när de kommer i alla fall. Puss och ha en underbar alla hjärtans dag! ( Detta blir förhoppningsvis dock inte det sista inlägget från mig idag!) ♥

Fredagen den trettonde möter "Let's dance!"

Det är ju lite småroligt, när de spökar ut sig. Vilka minnen "Ghostbuster"-låten väckte, haha. Alle och jag lekte tillsammans med min lillebror med den låten spelandes på högsta volym. xD
Men vad är egentligen Elisabet utklädd till? En flamingo?! Och Carl Jans danspartner; En mask i en dräkt i spets?
Nej, fy vad fult. Speciellt när hon är så smal.


Underligt.

Så har ytterligare en vecka gått. Plötsligt är det lov och sedan är det ju prao, jag längtar faktiskt. Våra två mentorer har snackat massor om att någon lärare kommer att hälsa på en där man praoar, stackars den som stöter på Lennart på sitt "arbete", fy. Och det är rätt roligt att lyssna på Uffe när han snackar om det, han får det att låta som om han ska hälsa på allihopa. Jag har en märklig känsla om att jag kommer att få Åsa, bara för att jag ska praoa på en skola, men så brukar ju inte min intuition vara den bästa. Det blir nog hemma hos Elin imorgon, det blir mys. <3 Och vad beträffar alla-hjärtans-dag för övrigt, så tror jag att jag och morsan köpte upp halva Ica's chokladförråd tidigare. Haha, nej, men det blev några askar. (A) Och Alle får gärna komma ihåg sin bärbara eftersom jag nu har spenderat lite mindre än två timmar på att leta bilder, dock så ska jag nu redigera dem smått och sedan är min egna dator kvar med.

Kusin och min lilla prao-plats.

Eftersom vi var inne på snack om fräknar tidigare under veckan så blev det en bild på lillebrorsans somriga, orange-färgade fräknar. Han får både fler och "mörkare".

Somriga bilder lagom tills... sportlovet.


Number the stars

Hej! Nu ska jag (har redan börjat lite) skriva min skriftliga redovisning av boken, denna dators Word har engelska installerat, och bara för att underlätta för mig själv när jag skriver min berättelse där de snackar engelska/amerikanska så ska jag tvinga min pappa att fixa det till mig också. :D

Euooozooooom.

Jag vet inte vad det är för ljudeffekt. xD En rakapparat med mycket fart eller en racerbil kanske. :)
Ska gå och lägga mig nu, morgondagen känns inte så jobbig.


Ah, underbart.

Det finns inget bättre än att sitta och spela på mitt kära trumset. Eller jo, antagligen, men man blir så alert när man har spelat, fingrarna flyger med överdriven speed över tangentbordet. Och så spelade jag sextondelar skit-snabbt också, härligt!

Nu måste jag verkligen börja med min redovisning, tjingelingplingplongpling!

Pärlor



¨


Jag lekte lite med pärlor och kameran imorse, när jag rensade lite.

Stress o blä.

Jag förstår inte varför jag jämt skjuter upp saker. Idag har jag massor saker att göra, och ändå sitter jag här vid datorn. x_x
Jag ska rensa igenom de sista lådorna, göra min bokredovisning, dessutom plugga in den som jag ska framföra inför klassen, sedan har jag dessutom fysik och biologiläxa. Jag har något mer som jag ska göra, som jag också har glömt, samtidigt har jag beslutat att jag ska hinna med och spela GH också. ._.

Ankomsten

Pulserande smärta, ett kvävt skrik. Hennes händer rörde sig uppåt, emot sin bringa för att sätta stopp för en utav hennes bördor. Bara att lyfta dem den korta biten dit var en rejäl kraftansträngning, så något mer än att dra upp dem emot sin hals kunde hon inte göra. Det var inte bara den brännande smärtan ifrån hennes bringa som tyngde henne. En stickande hunger från hennes tarmsystem, inre organ. Huvudet bultade, nya sinnen hade precis väckts och hon var fortfarande inte redo för dem.

Dofter från ett hundratal meters avstånd kunde nå hennes näsa, och trots att det var helt öde i ett stort område runt omkring henne kunde hon höra fotsteg, folk som pratade, skrattade och bildäck som rullade över asfalt.

Återigen öppnade hon sin mun för att yttra sig, skrika, men även denna gång sprack hennes röst och istället kom skriket ut som en ljus viskning.

Darrandes fick hennes fingrar tag på den tunna kedjan. Den brände emot hennes fingrar och hon gnällde till av känslan. Samma känsla som tryckte kring hennes hals, och kring ett litet föremål, en berlock, vid sidan av hennes ena nyckelben, fast inte lika intensiv.

Ett svagt ryck, som ändå utstrålade stor kraft, och så var halsbandet lotsat ifrån hennes hals. Med ett tjut slängde hon det ifrån sig, smärtan som det hade åsamkat hennes handflata hade givit henne en kick så att hon kunde slänga det ifrån sig.

Hon låg utmattad kvar, fortfarande med allt förvirrande och nytt runt omkring henne, inom henne.

Att betongen under henne var våt bekymrade henne inte det minsta, hon blev inte kall. Hon var redan kall.

Ett massivt ryck fick hela hennes kropp att skaka till, hon grävde in sina fingrar emot betongen. Sakta, sakta öppnade hon sina ögon för första gången.

Kunde inte få fäste på någonting, allt snurrade och var suddigt.

Hon stönade till och kröp upp, huvudet bultade fortfarande och smärtan från hennes mage och bröst ville kväva henne inifrån.

Ändå lyckades hon resa sig upp, tömd på kraft, och trycka sig emot tegelväggen för att dra sig emot gatan och dess väg utanför gränden som hon befann sig i.

Eller hon trodde att det var en gränd, hon visste inte vart hon var. Hela världen var ny för henne, trots det hade hon en instinkt om överlevnad, och hon kunde saker.

Hon visste vad ett flygplan var, tåg, bilar, luftballonger. Ingenting av det var främmande, gallerior, olika band, till och med en del matvaror.

Var tvungen att äta, måste. Ta sig någonstans där hon var säker.

Hon hade ingen aning om hur länge hon gick, hur lång tid det tog eller vart hon hamnade, men plötsligt ramlade hon in genom en källardörr.

Desto närmare hon kom dörren och dess byggnad, desto högre blev de tusen, kanske miljoner röster som kom inifrån den.

När hon hade kommit in hade den större delen av rösterna tystnat och hon visste att några visste om hennes ankomst.

Hon kom upp på fötterna igen, hur var fortfarande det stora frågetecknet.

Sorlet av röster hade ökat igen, och hon tryckte med ett illmarigt grin sina handflator emot öronen. Få stopp på det, döda det.

Allt var överväldigande, smärtan var total, det enda som hon kunde uppleva.

Ljuset, som var dunkelt, bländade henne. Ljudet av deras viskningar var bedövande för hennes öron. Dofterna, som fortfarande var många, men som drastiskt hade blivit fler, fick hennes näsa att sticka. Allt var för mycket.

"Hon är..." Meningen avslutades aldrig. En djup mansröst hade glömt de sista orden.

Hon kunde knappt urskilja med hjälp av hörseln var han befann sig, de andra ljuden runt omkring gick inte heller att använda sig utav.

Hon sjönk ihop till en hög på marken, en mjuk matta.

"Du är hungrig." Den djupa mansrösten igen, precis intill henne. Hon kunde urskilja hans raka ben tätt inpå.

Sedan, svart.

Nu ska jag byta om till pyjamas, göra mig iordning och sedan ska jag skriva lite på min engelskaredovisning som är långt ifrån färdig. Dröm sött!

ISO

Heyhey. Upptäckte idag att jag har gått runt med 1600 i ISO i ett bra tag nu, både en besvikelse och tja.. någoning, eftersom jag tog en del rätt fina bilder som hade blivit ännu bättre utan alla "prickar".
Här är några i alla fall, i väntan på en tråkig melodifestival som man egentligen vill spy över.




Knotter på armarna

Burr... Kallt.


Haha, Håkan-Bråkan är bra. Det är ju liksom exakt det som man kläcker ur sig om man klättrar genom ett femton centimeter brett hål i vaktmästarens vägg och kommer in i ett dataspel.
Fast så förstår han ju tydligen också att han är en datagubbe.

Dessutom älskar jag när han i en ironisk ton säger; "Ja, och så stoppar jag bilen i fickan." när man vill att han ska peta på någon bil som står på parkeringen.
Nu har jag klarat det i alla fall, Kasper i Nudådalen tog längre tid, men det spelar ingen roll.
Nu har jag typ inga kvar, om jag gräver i någon låda hittar jag säkert något, men njaae...

Drip-drop.

Jaha, nu försvinner snön ifrån marken...

Bakade egna kladdkakemuffins igår, namnam. Hade inne dem i någon minut längre, men de blev bra i alla fall.
Och min far vill sätta dit Skiöld efter att han fick höra hur han hade mulat någon annan nia på matrasten igår så att nian började gråta, fegt med tanke på att de slängde ned nians glasögon i snön och sedan mulade honom.
Jag tyckte att det var lite underligt att man inte hörde någonting om det, men eftersom min lillebror vittnade händelsen (han trodde att det var Skiöld, men vem annars skulle det vara?) så litar jag på att det är sant.

Nu ska jag nog rensa lite (trist dag eftersom jag både måste rensa igenom de sista sakerna - skönt också, så blir man av med skiten - och städa undervåninen, men, men...) och installera Håkan-Bråkan-spelet som har legat som dekoration på mitt Mikael-skrivbord hela veckan.
Puss och kram!


Oredigerad bild ifrån nyårsafton, har mängder hyfsade.

God kväll.

Åh, jag ska få nobelpriset, enligt mig själv i alla fall. Jag upptäckte det skrämmande fenomenet att den där tröttheten man känner efter en lång skoldag är en sjukdom. Men om jag nu skulle sätta patent på den idén, kanske forska vidare, och sedan få nobelpriset för den, så tror jag att jag skulle bli grymt kritiserad eftersom alla andra tydligen redan upptäckt det syndromet hos någon sjukdom.

Hehe, jag är trött. Och imorse vaknade jag och fick panik över att jag tydligen hade säckar under ögonen, vilket var ett fel eftersom det var det skarpa ljuset i badrummet som gjorde att det såg ut som att jag hade mörka ringar runt ögonen.
Och så drömde jag att det var någon godisdag i skolan, där det var värsta marknaden (inomhus) och A-korridoren hade tagits över av asiater.

26/27

Morningmorning, jag vet inte varför, men jag kände för att skriva det. xD
Har nyss ätit och ska alldeles strax sticka och spela trummor, ska ta med mig en blyerts och sitta och måla den låånga tiden som är när vi inte spelar, nog för att Louise är rolig att prata med, men jag har bra koordinationer.

Sitter och läser om yin och yang lite, min "favoritsymbol" - och jävlar vad mycket de typ står för. Olika kryddor går att dela in i yin och yang, och t.ex. hudens yttre celler är yang och de inre är yin, samma sak med leverns.

Nostalgi och motion.

Mitt rum är mysigt. Mitt nya skrivbord Mikael är litet, men perfekt. På min nya bänk står det fyra stycken gulliga ljus och brinner. Jag har en mulattkruka som jag har döpt till Villgott, han är fett söt och har två ansikten. Alltså rätt scary också...
Mina lampor är väldigt snygga, men lyser rätt dåligt, så jag får hoppas att det ändå räcker till så att man kan läsa/skriva.

När man sitter och går igenom gamla saker blir man helt sentimental/nostalgisk och jobbig. Idag var det dock inte riktigt så, men nästan. Kollade t.ex. igenom min gamla bibel som man fick ifrån scouterna, där man hade fått en "personlig" anvisning till någon mening i bibeln, eller något sånt i alla fall. xD Fast min var skum, typ att någons (antagligen guds) ljus skulle lysa framför mina fötter, så att jag kunde se vart jag gick. ^_^ 

Och så är jag ett träningsfreak. Haha, nädå, men min svanskota vill intyga det. Satt och gjorde massa situps igårkväll, vilket ledde till att det känns som att en ångvält har krockat in i min svanskota - blä. >_< Kör med massa hantlar och step-up också. Men det är en najs känsla att känna sig aktiv. :) 

Bildsköna...

För ett tag sedan kluddade jag nästan sönder en TH-affisch. Nyss hittade Elis den bland mina saker, och svisch; killarna i Tokio Hotel ser plötsligt ännu mer sönderkluddrade ut. Jag planerade att ta ett kort och ladda upp, men när han tatuerade in Hitler-symbolen "på skoj" i Toms kind kändes det inte lika trevligt längre.

Mitt rum är najs, men fortfarande inte klart. Dessutom har jag inte tömt hela mitt nattduksbord och skrivbord än heller, så det är väl inte riktigt klart. Dessutom sitter träkrokarna på min garderob ( som också har sina trädetaljer - som ska bort - kvar) fortfarande där, med mina bälten och sånt, så det ska jag fixa senare.

Och ni som har läst min blogg rätt länge vet hur jag tjatade om Håkan Bråkan-spelet, tror ni inte att jag hittade det? Var?
JO, såklart hittar jag den i lådan med spelen och böckerna tagna ifrån min gamla bokhylla (som jag inte längre äger), det ställe som jag egentligen borde ha rotat igenom först, sigh.. >_<


En blomsteräng i taket...

Ja, helt sjukt.
 Och tack så mycket, jag hittade fina saker på IKEA. ^_^

Jag sitter och kollar bilmärken på wikipedia, ingen aning om varför, kändes som något roligt man bara kunde hitta på ibland...
Skriver lite, snart s. 29; det känns najs. Nu har man varit på IKEA, köpt det mesta, men har fortfarande lite kvar som inte fanns där. För tillfället monterar farsan ihop den nya sängen. Bred som fasen är den, 1.20. :) 
 


Hus i Linghem

Ett radhus i Linghem brann ned i natt... :) (Ehh... Allvaret kommer in med smileyn..?)

Snart bär det av till IKEA, eftersom själva rummet är färdigt nu så ska jag bara köpa det möblemang som jag behöver, för att kunna flytta in ikväll.
Det blir mycket som ska köpa, en dyr historia.. Men ibland är det bra att ha betalande föräldrar. :P

RSS 2.0