Old look-a-like of course


Nu är jag lite säregen också, men blir man inte bara glad av bilden? ^^

Jaså? Där ser man ...

Som vanligt är man ute på Wikipedia och tittar på "roliga saker" och ibland (fniss, ganska ofta) träffar man på saker som bara är rent av korkade. Jag stötte precis på en sådan sak.



Tänkte slå på någon film och krypa ned bredvid min utslagna katt medan resten av familjen nördar fotboll där nere. God natt!

All I want for X-mas

Morsan har börjat tjata om en önskelista, helst ska den väl vara klar nu i helgen.
Den kommer inte att bli klar.

På min nuvarande lista står det tre grejer:
- Pink Sugar (parfym)
- Röd (skivan, såklart!)
- Jordgubbsguldiggrej (läppbalsam)

Hittade en annan grej när jag kollade igenom ett utav mina miljontals block. Antagligen en gammal önskelista till födelsedag eller jul och jag hoppas verkligen att det var ett skämt, för jag vet att jag aldrig nu eller då skulle sätta på mig ett par.

"Guldfärgade tights", hahahahahahahahahahahahahahahaha. Och står det "Pockets" eller "Rockets" över?

Vad önskar ni er? Några tips? :)

S.u.n.d.a.y.



Söndag. Ingen ångest, konstigt. Söndagsångest brukar ju alltid existera, men inte i dag. Kanske är det bristen på prov denna vecka, trummorna går bra och jag kan tackla det mesta just nu. Ja, det finns liksom inget att ha ångest för just nu.

Sitter och ja ... inget särskilt just nu. Chokladen är uppäten och jag borde egentligen skriva lite SO eller något. Jag gör ju liksom nada på lektionerna, har inget klart och häftet ska vara inlämnat (eller något) på mån-ons nästa vecka.

Buddhism borde ju vara intressant, men nej: det är det verkligen inte. Inte i något skolrelaterat hur som helst.


4 av 7

Hej!

I dag bestämde jag mig för att gå till skolan, hade sovit mer och inte särskilt ont i magen. Dessutom orkade jag inte missa kemiprovet.

Kemiprovet var enkelt och jag tror även att jag är den enda på jordens yta som tycker det och bara därför kommer jag att bli väldigt besviken när jag får tillbaka det - som alltid.

När jag kom hem mådde jag däremot inte lika bra som i morse: ont i huvudet, trött, ont i magen och hungrig. Lösningen på detta var att sluka en Ipren, röra ihop lite havregrynsgröt och slänga sig i soffan.

Härnäst planerar jag att strax hoppa in i duschen, men kanske borde jag vänta en kort stund till på mina naglar för att de inte ska bli ännu sämre. Den senaste tiden har de byggt upp ett energiskt intresse inom att bli så fula som möjligt, haha.

Och far och bror är ju hockey i kväll, så det blir bara mamma och jag. Jag måste hinna se på Glee också, innan det börjar på TV. xD


Elsa, the body builder

I wish.

Tog sprutan emot H1N1 i går, jag stressade upp mig som fan innan och ja .. den kändes ju inte ens!
Jag hade knappt ont i armen, men eftersom jag inte var pigg innan jag tog sprutan fick jag ont i huvudet efteråt, men som sagt: det kändes inte i armen.

Det var inte förrän efter den lååååånga bussturen hem som jag började känna i armen, ungefär som träningsvärk eller ett humoristiskt stort och ömmande blåmärke.
Tisdagsbaket blev för övrigt havremuffins med mörk choklad i, så himmelskt gott.

Men i natt kunde jag inte sova. Vaknade, sov i drygt en kvart, vaknade, låg och stirrade på ljusfläckarna på väggen, somnade i kanske en halvtimme, vaknade and so on ...
Dessutom saknar jag att kunna ligga på vänster sida, för anledningen till att jag vaknade hela tiden var såklart att jag lutade mig emot armen och fick ont - även om jag inte kunde fatta det då.

Klockan sex vaknade jag och trodde att klockan var sju, jag var även klarvaken.
När jag förstod att den faktiskt inte var sex somnade jag om ett tag, men vaknade av väckarklockan som ringde. Återigen var jag klarvaken och faktiskt lättad över att jag skulle få gå upp. *Kollar på klockan* Ahhhh, halv sju.

Ändå bestämmer jag mig för att gå upp. Huvudet värker av sömnbristen och jag har världens jävla mensvärk. Så alltså stannar jag hemma.
Så sedan halv sju har jag varit uppe, läst i Flickan som leker med elden och kemi. Ingen konsert med skolan (inte för att jag längtade precis i alla fall) och inget fysikprov, men jag hatar att göra prov i efterhand.

Nu ska jag sitta här vid datorn en liten stund till, bara för att jag faktiskt har möjligheten. Är det inte sjukt att klockan bara är 08.27?


In the middle of the weekend

Sitter här i soffan efter att nyss ha sett klart på "Gilbert Grape" - någon film med Johnny Depp från typ 93.

Har fått order av morsan att sminka mig och bli klar snart, för i kväll blir det bio. "New Moon" ska ses, jag är spänd och till skillnad från alla andra hormonellt rubbade tonåringar vill jag inte se Robert Pattinson med bar överkropp.

Mina naglar ser bara irriterande ut med ett tjockt lager spill runt om, men orka bry mig.


Familjen är inte alltid värst

Mamma och lillebror köpte B&J <3 :D

Effektiv är inte ett ord som beskriver mig

Klockan är tjugo i åtta och jag har fortfarande ett SO-prov och en del grejer att göra på teknikhäftet till på fredag. Fram tills nu har jag ... inte gjort någonting. Jo! Legat i soffan, halvdäckad, och glott på "Kvarteret Skatan".

Jag hade dessutom planerat att göra klart teknikhäftet på ett ungefär i dag och börja plugga till SO:n lite, men jag ska nog ropa ned någon som kan hjälpa mig med det sista och sedan ska jag kanske läsa lite SO innan jag går och lägger mig ... kaaaaanske. Inte troligtvis.

The Resistance



Uhu ...

Det är ju alltid spännande när man börjar lyssna på en ny artist, liksom: "Amen, den här låten var ju asbra!"
Det börjar med det, sedan sitter man och lyssnar igenom en del låtar via youtube innan man eh ja? :D

I alla fall så har jag gått runt och sjungit på "Uprising" samt några fler låtar i evigheter och i helgen satt jag i sträck och bara lyssnade på youtube. Och så fick jag händerna på The Resistance, besviiiiiiikelse.

Nog för att deras genre knappt kan räknas som en genre, men "I belong to you - Mon ..." kändes ju helt fel och ja ... jag har knappt orkat lyssna igenom alla låtar, så roliga tyckte jag att de var. Buhu.

Jag skriver så många inlägg här att Bloglovin kollapsar

Hehej! :D

Väldigt aktiv känner jag men ... orka blogg nu.
IG i franska hej och jag är fett sötsugen men inget att äta, då måste man baka och lägga ned energi.
Det var trevligt att åka buss idag i alla fall med Vickan, Hannes och Eleonora. :P

Jag tror inte på fredag den trettonde

Hej, dålig uppdatering här!

Men som ursäkt så var jag på stan i onsdags och igår var jag på öppet hus på Katedral - inget för mig, kan jag redan säga nu.

I dag var jag däremot på julmarknad på Ekenäs, hur mysigt som helst. Min 10-åriga kusin och hans kompis slutar aldrig förundra mig. Till skillnad från alla vanliga 10-åringar (och mig, haha) köpte de inte godis, utan varsitt paket med knäckebröd och ett par örhängen som de dessutom prutade ned tio kronor.

Själv köpte jag ju ett halvt kilo fudge, varmrökt lax och whiskey-senap.

I dag skrev vi en uppsats om "På västfronten intet nytt". Jävla bajs, jag bara malde på. Men jag hoppas på det bästa, i alla fall.

07.44

Jag är seg. Bara rent allmänt.
Just nu sitter jag hellre och kollar på Vakna med the Voice än att sminka mig och packa väskan med gymnastikkläder och saker, men jag får väl stressa sedan istället. Just nu är jag bara för seg.

Det blev lite problem när jag skulle skriva ut. Bläck spilldes, haha.
Skrev först ut typ 4 A3-papper eftersom det var vad som låg i skrivaren innan jag förstod hur A4-papprena skulle ligga. Då blev det så att bara halva labbrapporten kom med, bah, vad arg jag var.

Sedan blev det ganska bra i alla fall, jag målade lite och så får det vara nog. Jag har säkert missat något i alla fall och får -G.

Nu ska jag kanske försöka raska på och borsta tänderna.


Soon the end of Tuesday

Jaha, nu var både kemin, Ugly Betty och Desperate Housewives över. Eller njae .. kemin, jag hittade inga bilder och jag är inte säker på att slutsatsen gäller, men jag får måla upp något.

Lite svenska måste jag läsa också, hmpf ... God natt och dröm söta drömmar i alla fall! <3

Fuck, fuck, fuck (spontana kommentarer om Ugly Betty)

Åhhhhh, vad arg jag blir!!!!

VARFÖR ska hon hålla på med Henry för igen??? Varför, varför, v a r f ö r????
Jag absolut hatar honom, de blir ihop, gör slut, blir ihop, gör slut, blir ihop. Jag hatar när folk gör så i serier, grrrrrrr ... Fuck, fuck, fuck.

:D

Haha, motsägande avslut. xD

Tuueeeesday :o

Igår var det ju öppet hus på Folkunga så jag var för lat för att flika in ett blogginlägg i dagens planering, men det var underbart mysigt där. Så himla sugen på att gå sam - musik nu.

Just nu är det meningen att jag ska slutföra min labbrapport, men jag saknar bilder och har ingen aning om vad det är vad jag ska göra så just nu går det lite segt. Ugly Betty står på också.

Snart är det även Desperate så jag har gjort chokladbollar till mig och bror, men han kommer såklart inte att äta bara för att han är så himla nyttig ... och populär också eftersom alla i klassen typ valde honom till kamratstödjare eller något. Tjena, tjena vad stolt han är. -.-

Och gick hem ifrån Kuckel gjorde jag också, kallt som fan och jag kom hem typ tre minuter innan bussen, haha.
Dessutom var jag slut i benen efter typ 300 m efter att jag gick in för gympan igår och gick någon slags powerwalk med moster och morsan i helgen, duktig Elsa.

Det hände så himla mycket idag: Jag var hos SYV också, padda, padda, padda. Och en ful, ful jacka. Hon tyckte om mig i alla fall.
"Åh, häftigt efternamn!"
"Spelar du trummor, skoj och annorlunda!"
"Ja, men jag behöver ju inte hjälpa dig, du har ju allt utplanerat."
"Med de här inringade egenskaperna skulle du kunna vara riktigt populär bland arbetsgivarna." Babbel, babbel.


23.01

Så, nu har jag gått igenom biologin tillräckligt noggrant enligt mig + gjort en spelningslista med en massa gammal musik som hädan efter kommer att spelas när det pluggas framför datorn.

Hade även nu inplanerat att läsa igenom alla de där sidorna, men eftersom jag inte finner något utav exakt intresse orkar jag inte. Det får future-me hantera, bah ...


Skitsamma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma

Haha, rubriken: Jag tror att hackande datorer är ursprunget till techno-musik.

Hemma från mormor och morfar i alla fall. Gratinerade päron med tosca-smet, eller vad det nu heter, så piiip gott. Inte alls samma sockerkaka med grädde och björnbär som alltid annars.

Jag har också gått runt med exakt samma låtar under hela jävla helgen, en mix mellan Katy Perrys framträdande i början utav EMA, mest när hon sjöng "Use somebody", "Psycho Killer" och "Baby baby", heh ...



Nu är i alla fall musiken klar, bara biologin kvar. :(

Det gick inte att få tag på Katy Perry-grejen, hatar inte ni också när det inte går att bädda in videos på grund av att uppladdaren inte tillät det? >.<

Psycho Killer




På helgen brukar man ju passa på att se ut som skit i gamla pyjamasbrallor och risigt hår, men i går slog jag faktiskt på stort och klädde upp mig för att sticka till Mantorp, haha.

Och strumporna är kanske inte så värst snygga, men en utav anledningarna till att låtsasfarfar ska flytta är att det är fruktansvärt kallt i hans lägenhet och strumporna är väldigt varma och sköna = ett naturligt val.

Naglarna ser inte så fräscis ut, men det är överlack runt om. ;-)

Bra!

Jaha, hej!

Jag trodde att jag hade flikat in något blogginlägg igår, men tydligen inte? Den här datorns internet lägger av efter ungefär en kvart .. .___.

I går var i alla fall helt okej i Mantorp. Idag är det ju Fars dag, så vid ett-tiden ska vi dra i väg till mormor och morfar och käka stek tillsammans med kusinerna.

Jag köpte inte så mycket mer än en film och ett nagellack i går, var nära på att köpa en halsduk, men gjorde inte det sedan. Får fortsätta frysa i min jacka med ganska djup U-ringning, i alla fall så blåser det ned i den.


(Välbehövd rubrik:) Hej inaktivitet!

Jaaaaaaa ...

Såhär blir det alltid när skolan drar igång igen, jag blir för trött för att orka mig till datorn och ligger istället och sover i soffan till 11 då jag istället går och sover i min säng. För att sedan vakna kvart över sju och vara förbannad över att det är skola.

Igår var det EMA i alla fall, jag kollade till typ tio, sedan höll jag på att somna så då gick jag upp.

I morgon blir det att ofrivilligt följa med till Mantorp eftersom det är länsning utav låtsasfarfars vind som gäller! Mamma har dock en plan som går ut på att vi + bror sticker iväg till Mobilia och letar Fars dag-present i stället, hmpf ... inte direkt roligare.

Och i kväll är det Idol, får se om jag orkar kolla.

Ibland är det kanske tur att drömmar inte alltid blir verklighet

Haha, jag brukar drömma sjuka grejer, men det var länge sedan jag drömde något skruvat ... fram tills förut vill säga. I förrgår natt drömde jag att:

Jag, Josse, Alle, Elin och Vickan var på Liseberg. Det var neutralt väder och plötsligt så stötte vi in med Lars Winnerbäck och blev polare med honom. Vi kom alla i alla fall ifrån varandra och kvällen susade förbi. Senare befann jag mig på baksidan utav Liseberg där det fanns en lång nedförsbacke och åkte pulka med Susan Boyle. Eller nja ... Susan Boyle stod ju mest där, det var jag som åkte pulka. Det var inte snö ute eller något, men vi åkte pulka i alla fall.
Där på fick jag ett samtal ifrån Josse, hon och Alle hade gått upp till vår lägenhet som låg vid sidan av Liseberg. Jag frågade vart Elin och Vickan var men Josse hade tappat bort dem inne på Liseberg. Sekunden efter fick jag ett väldigt förvirrat samtal från Vickan och Elin.
"Men snälla, du måste komma: de delar ut popcornbollar här! Kom!"
Nu var uppdraget att komma dit i tid. Liseberg stände klockan kvart i två (på natten), och klockan var då typ kvart över ett ...

Väldigt rörig dröm och höjdpunkten var väl ändå att få åka pulka med Susan Boyle och att Liseberg plötsligt började kasta ut sådana där påsar med popcornbollar (som de har i Scrubs i ett avsnitt), haha.

Öppet hus

Och så på kvällen blev det att sticka iväg till Ljunkan. Fy fasen, vilken panik jag fick.
Jag var nästan spyfärdig när vi väl var där. Lite överdrivet kanske, men gymnasievalet är ju ändå ganska stort. Man har ju aldrig riktigt haft valet över sin egen "framtid" tidigare, man blev satt på en skola och sedan fanns skolgången utplanerad. Nu får jag själv välja vad jag vill syssla med, vart jag vill gå och hur jag vill syssla med vad jag nu än väljer. Stort.

Först satt vi i typ en kvart och lyssnade på rektorn, fy vad tråkigt det var.
Rektorn: "Och här på Anders Ljungstedts Gymnasium är idrott viktigt ..."
Jag: "Som fan heller!"
... och det är ungefär allt som jag minns utav hennes babbel. Och med min tanke menar jag att jag aldrig tänker satsa på idrotten inom skolan, mhjhhm ...

Sedan när vi var inne på BF och kollade blev jag attackerad utav en tvåa som började babbla massor. Creapy stuff. Fast jag måste ju verkligen ha framgått som en märklig, eller kanske vettskrämd - vilket jag var - filur, eftersom jag inte sade ett knyst och bara stod där och log vagt. Mamma var den som stod för att prata med dem.

Ärligt talat så blev jag ganska osäker i början. Ljunkan är en fruktansvärd stor skola, för stor för mig. Vi satt på en liten "föreläsning" om BF och jag kände mig fortfarande osäker. Det var inte förrän vi (= mamma + jag, hennes underliga bihang) pratade med ett par treor som jag faktiskt förstod att BF på Ljunkan inte var så hemskt som jag intalat mig där i ungefär 45 minuter. De höll bara till i G-byggnaden och att skolan faktiskt inte blev så rörig efter ett tag. Att det inte heller var så mycket prov, utan eleverna fick själva vara med och bestämma hur de ville redovisa (som i t.ex. inlämningsuppgift). Ganska bra alltså.

Antagligen lär väl BF bli ett val i alla fall, mest för att jag inte har någon annan aning om vad jag skulle välja. Och att åka till Skottland och praktisera i trean låter ju inte helt fel.

300+

Underbar studiedag har nu susat förbi

Jag kom precis på att majoriteten utav det som jag sådde i går på Farmville har antagligen dött nu, men orka bry sig.

Dagen gick i alla fall ut på att jag vaknade vid tio, kröp ned framför datorn och satt där med Ts3 eller tag. Mat: Dåligt stekt pyttipanna och äckliga ägg - I know, I'm a master in the kitchen.

Lite plugg har det ju ändå blivit. Ögnade igenom Geometri-kapitlet, läste de första sidorna i biologin och så blev jag klar med en teckning till bilden, tror jag. Det svåra är nu att jag inte direkt har något att göra på bildlektionen. Sitta på golvet och rota igenom sönderklippta tidningar är jag inte sugen på direkt.

Var er studiedag trevlig? (För er som hade.)

Och hehe, jag trodde precis att farsan kollade på True Blood. Oskyldigt dömd och True Blood har tydligen extremt lika violinljud i sin bakgrundsmusik. :o


Awake 'til tomorrow ...

... vilket dock inte jag planerar. Nej, tolv var det schemalagt att jag skulle somnat och mellan sju och åtta skulle jag också gå upp. Trots allt så är det skola på torsdag. Men nu har jag ungefär 70-80 minuter kvar av True Blood som jag tänker se klart, så god natt!

Man blir varm med en dator på magen, I'm the new Einstein

God ledig kväll allihopa!

Själv ligger jag i soffan med datorn på magen - alltså vissa svårigheter att skriva - med Unga mödrar i bakgrunden. Jag vill verkligen inte kolla på det, men det verkar inte finnas någon annan dålig skit att slå på heller.
Jag skulle vilja skutta upp och göra något annat, men jag somnar seriöst när som helst och är alltså för trött.

Men positivt - det är studiedag i morgon.

Fast skolan var faktiskt sällsamt kul idag.
"Dina ögon ser bruna ut i ..."
"Mina ögon är bruna!"

Google translate kan ju sin svenska!

Jag har nu på ett par dryga minuter fiffat ihop en smidig text om min barndom. Jag struntar i att skriva hur jag var, eftersom det alltså skulle innebära att jag blir tvungen att skriva att jag var envis och tjurskallig som fan - vilket skulle verkligen bjuda henne på att skriva att jag fortfarande var så, typ.

Jag orkar verkligen inte skriva om vad jag tyckte om att göra heller, jag måste väl lämna lite åt fantasin?


Grunden:
När jag var liten bodde jag i samma hus ute på landet som jag gör nu. Jag hade samma katt – Gasen – som jag har nu, fast jag hade också en till katt som hette Sickan. Eftersom båda mina föräldrar hade både körkort och bil var det så vi färdades. Under dagarna var jag på dagis, eller från början hos en dagmamma, men sedan gick jag på Vårdsbergs dagis.

Min första kompis från dagiset som jag kommer ihåg hette Johannes och vi brukade hitta på mycket tillsammans. En gång vek vi ihop papper för att gå runt och sälja dem i hans område, ingen köpte dem mer än hans morfar som betalade oss med godis – men det kvittade ju vilken betalning det var, bara vi fick någon.

På franska genom Google:
Quand j'étais petite, je vivais dans la même maison dans le pays comme je le fais maintenant. J'ai eu le même chat - gaz - que j'ai maintenant, mais j'ai également eu un chat appelé Sickan. Depuis mes deux parents étaient tous deux au volant et la voiture était-il si nous étions en voyage. Pendant les jours que j'étais à la maternelle, ou dès le début d'une assistante maternelle, mais ensuite je suis allé sur pépinière Healthcare.

Mon premier ami de la garderie, dont je me souviens s'appelait John et nous nous trouvons à un beaucoup de choses ensemble. Une fois que nous avons tourné le papier pour faire le tour et de les vendre dans sa région, personne ne les achetaient de plus que son grand-père, qui nous a payés avec des bonbons - mais radiés pour le paiement a bien évidemment été, nous avons juste eu un.

Och på svenska genom Google igen (fast översatt från franska):

När jag var liten bodde jag i samma hus i landet som jag gör nu. Jag hade samma katt - gas - jag har nu, men jag hade också en katt som heter Sickan. Eftersom båda mina föräldrar var både körning och bilen var om vi skulle resa. Under de dagar jag var på dagis eller i början av en dagmamma, men sedan jag gick på dagis Healthcare.

Min första vän från dagis, som jag minns hette John och vi är en massa saker tillsammans. När vi vände papper att gå runt och sälja dem i området, ingen köpte dem mer än sin farfar, som har betalat med godis - men kvittade betalning har uppenbarligen varit vi hade bara en.

Måndagskväll

Hej hopp!

Och så var den första skoldagen över. Bläuhhh, är allt jag har att säga. Urk, fy fasen vilken ångest.
Hela dagen har jag gått runt med en värkande längtan om att bara få komma hem, sjunka ned i min säng och somna om för att vakna med typ en hel månad med ledighet framför mig.

Haha, som att jag skulle få ledigt i över en månad någon gång fram över, snarare så nära man kan komma motsatsen.

Jag ska snart i stället ta något emot min huvudvärk, krypa ned i soffan och slå på någon dålig serie. Senare måste jag även göra den där dumma franska-skiten om min barndom, jag har inte ens börjat skriva den på svenska. Märta och jag snackade ju nämligen bort dagens lektion totalt.

Hoppas ni överlever!


Halloweeen




Klapp på axeln

Hej!

Bra att man har varit så produktiv under lovet att typ 96 % utav de hemsläpade böckerna har varit orörda. Jag gör alltid såhär. Drar med mig all skit bara "i fall att" jag skulle känna för att göra just matte eller kemi, till exempel, och så klart får jag aldrig lust det heller.

Så i morgon blir det att släpa med sig typ 10 kg böcker tillbaka till skolan, plus gymnastikkläder.

RSS 2.0