Måndag, den 30 Mars, 2009.

Halloj! Hemma från skolan, hade fysikprov som gick någorlunda. En annan någorlunda grej var ju att jag fick VG (knappt) på biologin, hmpf... Jag kunde presterat bättre.

Jag struntar i't.

Jag skiter i fysiken, fattar ju fan inget i alla fall. Inte för att jag dirrekt har försökt (tihi) men jag vet ju redan att jag inte kommer att kunna lära mig hela kapitlet på mindre än en timma, som då är den rimliga tiden av denna söndagskväll som jag tänker skänka till fysiken. Jag hatar, hatar, hatar det. Dessvärre.. äh, va fasen. Dessutom fick jag ett nytt "hat-objekt" idag - jag gillar verkligen inte Kristen Stewart, blä. Fast Tyra Banks är värre, jävla lilla gris. Fy vad skabb hon är.

Snart ska jag hoppa in i duschen, är sugen på att baka också. Och dessutom var jag aldrig ute och sprang igår eller idag, fy på dig Elsa. Men nu känns det lite sent att dra ut och springa, fast jag fick lust till det. Nej, springa ska man göra vid fyra-tiden..

Grannar

Jag har coola grannar. Eller ja, enligt mig i alla fall. XD De har liksom så annorlunda små uppfödningar.
Han föder upp jättekaniner och hon myskankor/änder. Han hade i alla fall världens vackraste jättekaniner, de såg ungefär ut som glänsande björnar - me wanna!

Dessutom irriterar jag mig på mig själv, jag är helt såld på Good Charlottes "The life of the Rich and the Famous", grrr.
Fast det bra är att jag lär ha tjatat ut den om en vecka och dessutom är så jäkla trött på den att jag skulle kunna hacka mig in på Youtube. :D

I'd like to see them spend a week
livin' life out on the street.
I don't think they would survive.
If they could spend a day or two
walking in someone else's shoes
I think they'd stumble and they'd fall.
They would fall.


I've got this one problem, will I live forever?

Hey! Hoppas att ni njuter av en trevlig, sen eftermiddag, i början på kväll. Jag har pluggat som attan, säkert 4-5 timmar sammanlagt - Eva borde vara stolt! Jag älskar franska, mysigaste språket när man börjar förstå. <3 Och det är så jäkla underbart att vara insatt i arbetet, komma igång och slå upp ord i ordboken (eh... man kan ju säga att det inte var helt korkat att önska sig en i födelsedagspresent för 1-2 år sedan.).

I've got nothing to say.
I've got nothing to do.
All of my neurons
are functioning smoothly,
yet still I'm a cyborg
just like you.

C'est une fleur bleue, ce sont des fleurs bleues, la fleur est bleue.

Bleeeeeuuuuuueeee. Jag pluggar franska. :D Det går faktiskt rätt bra, och förutom att det är hur segt som helst och massvis att lära sig så är det rätt roligt. Det enda problemet är att jag även har fucking fysik, något som tar ännu längre tid. Ett till problem är att jag inte vet vilken jag ska satsa på, fysiken eller franskan? Fysik, visst. Det ska ju vara viktigt, men det är ett rejält prov vi har i franskan. På typ, många kapitel och jag kan ju nada. Lika mycket som jag kan i fysiken. ._.

Lilla Earth Hour

Morsan tycker inte att vi behöver släcka imorgon. Anledningen är att vi enligt henne redan har haft våran "Earth Hour". Strömmen gick - något som händer väääääldiigt sällan hos oss, vi har jordledningar. Men det var väl trevligt på sitt sätt, det mysigaste jag har varit med om var någon utav stormarna vi hade för 1-2 år sedan (haha, minne <3) då vi lagade vita bönor på våran eldspis och åkte runt i staden och landet för att se vad som hade hänt.

Tråk

Hej, jag är uttråkad. Har suttit och slappat under mitt täcke i soffan och bara glott på Tv, ganska trist faktiskt.
Biologin var svår, men tillräckligt för G måste jag ju förmoda. ;)
Ikväll är det final i Let's Dance, men vem bryr sig? Inte jag i alla fall, eftersom jag inte kollar på programmet. XD

Valrossens symtom

He-hey! Jag tror att jag har fått ett lagom pli på det hela nu, ska krypa ned i min säng och plugga vidare. Jag hoppas på
VG, eller helst MVG som jag - antagligen - har fått på de flesta andra läxförhören/proven.

Dessutom håller jag på att bli sjuk, ont i huvudet och halsen. Men jag hoppas på att det bryter ut till påsklovet som senast när jag var sjuk på sportlovet. Jag vill bli som Uffe, bara sjuk på helger och lov - naaaaajs.

Och så hoppas jag att Victoria har med sig boken imorgon, så har jag lite läsglädje (förutom fysiken och franskan) över helgen, om det är så man kan kalla det. Ska låna den andra "Twilight"-boken av Anna, men dirrekt från Vickan som har lånat den innan. Mest för att ta reda på om den var lika medioker som den första. (A)
Och efter det ska jag försöka snylta mig till den tredje (och tydligen bästa) boken från Vickan som har den, om David bara kan försöka läsa klart den.
Något som dock inte verkar hända inom rimlig tid när man lyssnar på Victoria, han ska uppenbarligen läsa som en snigel.         Godnatt, och lovelovelove!

B-b-b-biologiiiiii

Jag pluggar! Heh, eller inte... Jag har gjort lite, och förstår syreutbytet men sen är det lite mer. :) Men nu ska jag duscha och sedan plugga vidare, å andra sidan finns det inget att se på TV idag i alla fall. Några tips förresten? Om inte idag så tills nästa torsdag?

Såg på ÖstNytt förut där de snackade lite om Quest. Jag tyckte att jag såg Annie, men det kunde lika gärna ha varit en annan tjej/kille med randig tröja och kort hår eftersom personen satt på fem meters avstånd med ryggen emot kameran, heh... Jag satt i alla fall och tjoade när de sa att vår skola hade vunnit, men de enda som fick vara med kom från Folkunga och stod och pladdrade om vad som skulle kunna få elever att bli intresserade av matte - bla!

Eyelash

Hey! Jag har kommit fram till upptäckten att katter har ögonfransar! :D Och ganska vackra är de med. ;)
Och så var man hemma från skolan, jag orkar inte jogga senare så det gör jag i helgen istället. ^^
Dessutom förstår jag ingenting av vår träningsdagbok?
Och Anna vann tillsammans med sitt lag i Pythagorias (?) Quest, de är bäst i hela Östergötland och ska ned till Malmö och tävla! Maffigt.

Våfflor

Hey! Är det våffeldagen idag? Åt i alla fall våfflor nyss och så svepte jag förbi blicken någonstans på internet där det stod något om att det var våffeldagen? Jag åt det i alla fall. :)
Sen måste jag plugga biologi, leta reda på mina trumpapper, åka till trumkurs och göra tvättläxa = blä.

Stress, inte alltid det bästa sättet...

Jag har just lyckats bevisa att man inte alltid hinner göra allt på kortast tid om man stressar.

Jag var jätteseg när jag vaknade, kom därför upp från sängen hel ( kl. 7) och klädde på mig på drygt 10 minuter.
Därefter skulle jag sätta upp håret i en tofs, pang! och morgonen brakade ihop. Mamma och jag bråkade lite.
Jag satte mig för att tjura ihop i tio minuter efter att morsan hade åkt och vid halv 8 kom jag på vad jag skulle göra;
Jag skulle verkligen sega ned med allt som jag gjorde och på det sättet missa bussen för att gå henne på nerverna, för att antingen få ledigt från skolan för en dag eller ta ut min hämnd under tiden som hon skjutsade mig till skolan.
Men en sak gick snett, jag upptäckte att det visst gick fortare att göra sig i ordning prydligt och långsamt än slarvigt och snabbt, attans! Så om jag började halv så var jag klar tio i (8), smaaart!

Bilder, tiger, cykel.

På begäran av Alle!




 
Förlåt för alla röda ögon och skumma miner, bara tog ett par och de är oredigerade. XD


Och så provred flickorna tigern också. (A)

"Titta där är han!", "Jag tror att du gör det, men du sa att du trodde att jag gör det. Eller va?"...

... jag tror att jag tappade bort mig, men Vickans och mina diskussioner visar tecken på höööögt IQ. Vi har till och med blivit så intelligenta så att vi har börjat snacka vårat egna invecklade språk för att ingen på bussen ska förstå vad vi pratar om - vi lyckades!

Nu är jag hemma från trummorna, snart blir det kycklingspett med jordnötssås. :P

Drömmarnas stad

Vilken sida skulle vi läsa till? 196? Hjälp! XD Nu ska jag i alla fall kila ned till badrummet och duscha, tingeling!

Dagens inköp





Bild 1: Mina skor, de andra var mammas och enligt mig inte lika snygga.
Bild 2: Jeansen, var det dem, Alle?
Bild 3: Kjolen.
Bild 4: Dagens höjdpunkt! :D

Helgens inköp:

(Fredag:)
- Solglasögon (60 kr, H&M)
- Tre par örhängen (70 kr, Gina Tricot)
- Mascara (Någon volymborste från Maybelline? 120 kr, H&M)


(Anna köpte också, fast från Gina.)

(Söndag:)
- Kjol (200 kr, Gina Tricot)
- Ljusblå jeans (240 kr, Klädhuset)
- Ballerina/tygskor (140-150 kr, Klädhuset)
- Två par läderstövlar (360 kr, 328,5 kr, Klädhuset. Och nej, de är inte fake, 70 % rabatt! :D)
Det finns bilder på dessa ting också, men eftersom farsan har systemkameran så tog jag familjens Sony Cyber-shot som till skillnad från nästan allt bra saknar ett USB-intag. Den har en särskild sladd, en sladd som jag inte finner.)

Nu ska jag göra min tvättläxa, tingeling!

A kid in a candystore

Hey! Snart ska morsan och jag åka iväg till en plats vars namn är bortglömt, vi ska kolla på skor. Antagligen converse och lite till får jag hoppas. Men nu måste jag fixa mig i ordning, tingeling!

Victoria Francés

Heyhey! Via ett pussel som Annie hade hemma fick jag nys om Victoria Francés. Jag satt nyss och kollade lite bilder på internet, och blev jätteinspirerad till att måla. Så nu vet ni vad jag ska syssla med, tingeling!


Elsa är hemma!

Hey! Nu är Elsa hemma, efter en eftermiddag + kväll + natt + morgon + natt med skumma konversationer och skummare konversationer. Haha, nattens humor var ju <3

Five up, five down.

Godmornix! Jag fick massor av tid över imorse, så redan vid halv 8 var jag redo att gå till skolbussen.
Men så vaknade jag klockan 6 med svårigheter med att somna om, så jag gick upp tjugo minuter senare.
Det blev visst hos Annas mamma ikväll istället...? Det blir najs. :)

Fly on the wall.

Jag har haft låten hela dagen på huvudet, nästan frustrerande. Men ifarsej, jag slogs inombords för att hellre få den än Lady Gagas nya och urkassa låt. :(


Men nu är det "Halv åtta hos mig", så tingeling!

Pengar, mat och bil.

Oj, rubriken lät nästan som tre viktiga stolpar i livet.
Mamma och jag åkte till närmaste matbutik och tog ut pengar inför morgondagen, då jag ska gå på stan.
Så jag tog ut 400 kr och fick 300 kr av mamma, så alltså är jag 300 kr rikare.
Det var ju planerat att vi skulle sticka till Anna imorgon, men det blev väl inget. Men jag ska på stan i alla fall, det var ju nästan bestämt så. Den enda skillnaden blir väl att det eventuellt var planerat att jag skulle gå på stan med 3-5 personer till, men det blir kanske bara jag. Det är lite tråkigt, jag hade sett fram emot att handla mat från stan (kanske äta där, eller ta med) och sedan sticka hem till Anna, men, men..

Imorgon ska det köpas:
- Två koftor (om de finns, vilket de måste!!)
- Smycken (Halsband, armband, örhängen, ringar?)
-  Mascara
- Svarta, alternativt mönstrade, strumpbyxor.
- Andra tröjor, kläder.
- Och så kolla på skor, se om de svarta conversen i "läder" (eller vad det var) finns kvar. De var sjukt snygga!

Torsdag (tråkig rubrik..)

Hey! Min dag har väl varit någorlunda, HK:n var slapp i alla fall: vi åt semlor, inget mer fixande än då vi skulle vispa grädde och blanda vaniljsås. Vi blandade alldeles för mycket, eftersom det bara var en utav oss som skulle ha, men så kan det gå! Jag har brist i min garderob, eller kanske bara i fantasin, men imorgon (hur det än blir...) så ska jag till stan. Om de inte har mina koftor i rätt storlek (vilket de inte kommer att ha) blir jag fett deprimerad, hemskt. Men då ska jag och mamma åka till Ikano och köpa istället, heh.. Eller som morsan säger "råka åka dit.", eh?
Josse, är ditt havremuffinsrecept hemligstämplat eller finns det en chans att man skulle kunna få det (skriftligt)? <3

Nyår.

Baka, inte knåda

Heyhey! Jag ska leta upp ett recept på havremuffins på internet, sen ska jag baka, men i alla fall...
Idag fick vi tecken på att Alicia levde, tills den stunden hade vi konstaterat att hon hade dött under några omständigheter som aldrig blev sagda.
Jag har haft utvecklingssamtal, det gick inget vidare. Egentligen: utvecklingsamtal är helt onödiga, om det inte hade varit för att man fick reda på vad man hade i ämnena. Jag menar, allt som jag får höra är: "Du lär dig väldigt lätt" och "Du kan bättre, vi, som lärare, kan se det...", och bjäbb, bjäbb...
Jag ligger i alla fall på gränsen till IG i syslöjd. Oj, undrar varför? *ironi* Och så är det totalt onödigt att man ska sätta upp mål för... ja? Är det ärligt talat någon som sitter och "Jo, jag ska räcka upp handen mer på den här lektionen OCH i biologi ska jag ha MVG, i engelska minst ett VG, a.s.o, a.s.o...", ehhh.. Jag vägrar i alla fall och sitter och stirrar på den fulaste dekorationen (och onödigaste) som finns i skolsköterskan sal.
Man vill ju inte sätta några höga mål som är helt onödiga, de sätter man inombords och hemligt, så ah.
Och så var det ju typ att man skulle lista ut vad man skulle kunna göra bättre för att inte få IG i syslöjd. Mina svar i huvudet (i verkligheten var jag stum): "Bli Annettes knähund.", "Sluta försvara mig när Annette skäller ut mig över någon bagatell.", "Börja skolka." och massor, men självklart sade jag inget. OCH JAG LIGGER BARA PÅ G I KEMI? VA FAN?! HAIHOSAHSA!


Earth hour (28 mars, 20.30-21.30)

Hej! Jag hade tänkt att tipsa er om Earth hour, men det känns kanske lite sent och "använt" nu.
Vi ska alldeles strax åka till min moster och fira hennes sambo. Jag är fett nyfiken på att höra från kusin hur de har haft det i klassen sedan min praktiktid tog slut. Det blir smörgåstårta, gott.
Dessutom tror jag att vår dator har brunnit (upp), men konstigt nog så verkar ingen särskilt deprimerad eller irriterad, eller jo... möjligtvis pappa.

FINAL! :D :D :D

Haha, fan! Jag älskar denna kväll. Vi har röstat 10 gånger på E.M.D. (= Danny) och vi har suttit och skrikit och haft oss hela kvällen med plakat i soffan. Vi är fett skadeglada över att de vann över Måns Zelmerlöf, men jag hade hellre sett Caroline Af Ugglas som vinnare än Malena Ernman - men det kan ju också vara spännande. Vi ska i alla fall ut och klappa tigern sen och så se på skräckfilm, tingeling - nu ska Alle och jag dansa till vinnarbidraget! "Måns vann inte! ;D" :D :D :D <33

As soon as I'll be done.

Heyhey! Jag har redigt med skoj när jag fixar mig, hehe. Den som lever får se. (A) <3 Nej, men jag är fortfarande inte klar och eftersom jag - som också verkar vara den enda som gör det - satsar på att komma härifrån 20 över.

Kommentarer

Haha, fett läskigt. Fick tre kommentarer under samma minut. Aja, min glogg duger och jag vetifan hur man flyttar på headern. XD Och jag svär väldigt mycket, ursäkta.

Blogg

Många inlägg, men jag hatar min blogg. Ett jävla renoveringsprojekt som aldrig blir som man ville eller ens blir färdigt.

Youtube

Nu ska jag se om det fungerar.. Sitter och "lär" mig, nu bland annat hur man laddar upp ett youtube-klipp till bloggen. Nu känner jag mig väldig tråkig och var därför tvungen att ladda upp en stop motion-film som jag såg via Roz:s blogg, men den är fin. Och dessutom kunde jag inte komma på något bättrre själv. (A)


Klädskit!

Åh, frustrerad jag blir. Fanimig att det fanns någonting att ha på sig. :( Och packat har inte heller gjort. Har provat massor av kläder - mest med min jeansjacka - och hittar typ inte ett piss som passar att ha på sig. Jeansen matchar inte med jackan och i det mesta som jag tycker passar är tröjan för kort eller benen för bara för att gå runt med. Åh fy vale, jag hatar min garderob!

Äpplepäpplepironparon...



Äpple är äckligt och jag är uttråkad, samt hungrig. ._.

Det man inte är beredd på, tänker man inte på.

Heyhey! Morgonen har spenderats på work-out, dusch och tv. :) Naaaajs. Man måste ju faktiskt vara fin om man ska dö inom ett antal timmar... Förlåt Josse, jag hittade inte "Tonårsliv"! <3 ._. Och jag förstår verkligen inte vart det har tagit vägen. Men har du "Fest & Bröllop" installerat? För om inte så har jag det? :D

Dataspel

Heyhey! Jag är fettpepp på att installera The Sims 2 på den "stora" datorn i hallen tillsammans med The Sims 2 Arbetsliv, bara sitta och försöka bygga upp en butik, efter snacket om sims i skolan. Men nej, jag orkar inte. Dessutom är mitt The Sims 2 trasigt så då måste jag hålla på och låna och skit. Så istället ska jag passa på att spela Desperate Housewives-spelet en gång till, kulkul. Dessutom hatar jag nedklankade föräldrar, fan ta dem.

Tv-tittande och chips.

Hejhej! Har spenderat tiden efter skolan i TV-soffan tillsammans med mysig vetekudde och smält choklad. :P
Jag ska försöka att passa på att spela Guitar Hero: World Tour. Jag vill spela, men hinner aldrig.
Dessutom vill jag spela på mina usla trummor. :D
Förresten, har handlat lite inför morgondagen (som ska bli fett najs!). Har nu införskaffat ostbågar, chips, gräddfil och sedan två olika dipper. Problemet är att jag inte vet vilken som jag ska ta med mig.
Köpte nämligen Sour Cream & Onion, men jag tar alltid med mig den (eller rättare sagt - har den) och vi har "Vitlök" hemma redan, så vilken? Tack på förhand för hjälpen! (Alles och Josses tips skulle dock uppskattas mest! (A)) <3

There is places I want to see.

Heyheymorrnmorrn! Gårdagen spenderades delvis bakom TV/dator och med SO-boken i högsta hugg. Jag har ett hyfsat bra grepp om årtal och uppfinnare - något som dock säkert inte kommer att komma på provet.
Fast nu fick jag hjärnsläpp, och dessutom kommer jag att skriva "Den springande löparen" på provet istället för "Den flygande skytteln" eftersom jag jämt glömmer bort den, blä.

It's a good advice.

Åh, hata magont! :c

Aja, har pluggat i alla fall, dock med stora svårigheter eftersom jag verkligen inte förstår vad kapitlet handlar om... Eller jo, jag förstår väl någorlunda, men vad fan kommer att komma på provet? Vad handlar provet om? Nej, fy på Lennart. Så är det alltid när vi har SO-prov, märkligt eller hur? Dessutom har jag ångest inför nästa veckas utvecklingssamtal, blä. Sitta och höra, nicka när Fredrik berättar om hur dålig jag har blivit. Dessutom ligger jag väl på IG-gränsen i både SO, franska, matte och fysik. Blä, blä, blä!


Fighting for her life.

Varför har jag Lady Gagas "Just dance" på huvudet med Hayley Williams som sjunger?! XD Aja, den blev bättre. :D
Min handled känns knäckt. Nej, men något sånt. Blä, det gör ont och "bubblan" av smärta spräcks inte hur mycket man vrider och vänder på handleden.
Jag har skrivit ut de 6 första sidorna i min berättelse tills på lördag + en extra sida eftersom jag upptäckte ETT stavfel och blev därför tvungen att skriva ut en helt ny sida. Det svarta bläcket är i alla fall slut, hö.

Hajlahopp!

Morningmorning! Vaknade för en timma sedan, har legat och drönat i sängen tillsammans med katterna fram tills.. ungefär nu, kan vi säga. För tillfället har jag checkat igenom bilderna från Annies photoshoot i somras och nu ska jag sätta min Mp3 på laddning (vilket var min enda avsikt när jag startade datorn, kolla hur det gick).
Efter det ska jag tjäka flingor och plugga, nu är det ingen hemma så jag kan lyssna högt från mobilen.

Ha, ge tillbaka!

Jag tror inte att ni har fått?
Lovelovelove!

Lex med sina komplex.

Hellohellohello! Dagen har spenderats framför datorn. Man borde nog plugga lite, chansen att jag lär mig något viktigt under den tiden är knapp. Jag kommer inte att få godkänt på fysikprovet, det enda jag vet är att vi jobbar med magnetism och att en röd sida attraherar en vit sida och en vit sida repellerar en röd sida, ehh.... godkänt? Naj.
 
För övrigt sitter Märta och jag och kör "Alla barnen...", skämt, askul!

"Alla barnen var normala utom Klas, för han var en äkta dalmas."    Lovelovelove!

Rubrikrubrikrubrik

"Åh, det är söndag.", blev min allra första tanke imorse, innan jag grävde ned mitt ansikte i en av kuddarna i ren protest emot dagen innan skolstarten.

Gårdagen blev väl rätt trevlig och hjälp vad trött jag är på frågan "Skulle du kunna tänka dig att bli lärare?" eller "Vill du bli lärare?", alla ställer den! Impulsivt skulle jag vilja fräsa dem rakt i ansiktet om hur uttjatad den frågan är, men såklart så maler jag istället på svaret "Nja, kanske. Men det finns så mycket att välja på nu för tiden...", som nu förmer är som en inlärd replik än ett hjärtligt svar.

Min stickning har nu kommit upp i 96 cm, heh... det går fort.

Glass på pinne

Hehej! Min stickning har bara växt med fem centimeter = Elsa blir ledsen. ._. Dock har jag inte varit så flitig idag, men det lär komma - beroende på hur tidigt vi kommer hem. Ska typ åka om femtio minuter så det blir sminket alldeles strax, dessutom vill jag inte ha på mig det som jag har, men jag har för tillfället inget bättre. >:

Jag rotade igenom morsans och farsans garderob i förmiddags i jakten på något, men fann bara alldeles för stora kläder och några av världens fulaste slipsar + en fluga. Jag hittade ett fint skärp som jag önskade skulle vara ett midjebälte - vilket det inte var, och en fin låååång vit tunika, som jag också ville ha TILLSAMMANS med det tillönskade midjebältet. Men nej, nej. Aja, slipsarna var ohyggliga i alla fall. XD Lovelovelove!

"Det är bra med övning"

Hmmm.... Hur börjar jag inlägget? Ja, såhär blev det ju uppenbart nu, men annars. <_<
Okej, jag börjar så här....

Haha, en liten rolig sak bara innan jag avslutar min depression efter praon.
Jag var i en timma hos Ingegerd (Ingergerd ?) igår, och så väntade vi på en etta skulle komma till henne, efter en urgullig thailändsk flicka. Och så stod dörren självklart öppen och ett par tvåor står utanför och tisslar och tasslar.
I min tristess lyssnar jag på dem...
(De säger något som jag inte uppfattar...)
- "Elsa? Ja, alla säger i alla fall att hon heter så." (Och så säger de något mer..)
- "Hon ska börja här."
Haha, jag kunde inte låta bli att le - även om jag helst hade velat skratta. Det kanske är svårt att förstå, eller förstå och förstå men det är svårt att berätta händelser. Men jag hade ingen lust att hitta på lite, det där var ungefär det som jag på rak arm kan skriva att de har sagt. Vad snopna de kommer att bli när de får reda på att jag bara var där under de där två veckorna. XD

Ikväll ska vi till Tilda och Elin, med flera... Mikaela (de är, typ, kusiner) skulle tydligen komma och våldgästa hemma hos dem idag, sade hon, när hon fick reda på att min familj skulle dit. Men hon kommer inte att komma, små barn har stor fantasi.

Och nu kommer jag väl nästan till rubriken. Har stickat massvis när jag har varit hos min mormor. Stickade en skitful grytlapp, som jag sedan virkade en kant runt.
Därefter ville jag göra en halsduk, det gick inte bra. Jag ville vara en jobbig perfektionist och började därför om med halsduken etthundratjugofyra gånger. Igår - jag är så cool så jag håller koll på tiden - klockan två började jag med den som jag nu håller på med. Så sedan - efter klockan två - har jag inte släppt stickningen för en minut, förrän när jag skulle sova. Och sedan när jag vaknade började jag att sticka igen. Nu har jag ungefär haft en paus på en timma, men för övrigt så har den hunnit att bli 67 cm lång, så jag känner mig inte stressad. Den har ett stort antal fel, med småhåll och trådar som sticker ut här och var... men annars är jag nöjd. :D

Kram!

Nu är jag hemma med magont, efter en miljard kramar och minst hälften av dem från Mikaela.
Svante var här under fem minuter för att äta två chokladmuffins, snylta åt sig en läsk från mormor och morfar - som han sedan lämnade kvar med minst hälften i - och sedan sticka. Ett bevis på att mina muffins blev lyckade, alltså.

Satt nyss och kollade igenom kortet som klassen har "skrivit" åt mig - och tjena hallå vad sentimental man blev då. Fick tårar i ögonen och var nära till lipen - något som jag faktiskt inte trodde att jag skulle göra. Visst, bli lite deppig och ha massvis av ångest inför måndagen, men inte sådär.

Fick present och allt, fatta om att jag blev förvånad. Maria såg också lite förvånad ut när jag drog fram tulpanerna ur min väska, men något hade hon kanske väntat sig. Det känns lite konstigt med skola på måndag. Barnen vill att jag kommer tillbaka - såklart - sliter och drar i mig för att jag ska stanna, haha. Jag har en chans med att ströva iväg till skolan nu, umgås med de som går på fritids - men chansen är ännu större att de som jobbar där på fritids tycker att jag är paranoid, så... Jag träffade Åke förresten, höhö. Flintisen. XD Han såg seriöst inte alls ut så som jag kommer ihåg honom, nej. Helt annan näsa. :O

My, my...

Hej! Heh... Vad mycket det blev skrivet igår. -.- Istället blev det kurragömma-lek med mera, har fått höra om hur roligt de hade det igår under hela den här dagen. Nyss var dagens dagiskår här, jag känner mig verkligen som en dagmamma - slitsamt. Jag har blivit medlem i deras busklubb genom att klättra över en stor rishög, det går ungefär ut på att man ska hitta på elak och oschyssta bus - dagens blev att skrika "Tjocka Bullen!" åt någons morsa som hämtade dennes barn från fritids och kasta snöboll på en förbifarande buss. Och jag förmodar att ni förstår att jag inte var delaktig i det där mer än att stå bredvid och blänga bitskt på dem alla tre (Svante, Gabriel och Jacob).

För övrigt har jag i alla fall haft hur kul som helst idag. Först hade vi svenska och det blev väl kul (ehh... glömt? ^^) och sedan åkte vi till en annan skola för att lyssna på en konsert från Kultursskolan.
Det inleddes ungefär med att jag var lite upprymd över att vara tillbaka på min gamla lågstadieskola och se gamla lärare så råkade jag pysa ut att kvinnan som satt och spelade blockflöjt och något mer hade varit min förredetta pianolärare till lilla Mia och Mikaela. Suck... Dumt av dig, Elsa.

Mia och Mikaela börjar tjata på mig om att jag måste hälsa på henne, ställer sig upp vid bänken (vi var i gymnastiksalen och satt förövrigt lääängst bak ), vevar med armarna och skriker "Hoho! Här sitter Elsa!" det högsta de kunde eller "Hallå där, Madicken! Där är din pianolärare!". Ehh, aa.. Jag börjar skratta hysteriskt samtidigt som jag drar ner dem och försöker få stopp på oväsendet. Efter konserten försökte de att släpa med mig, jag vann!

Men nu måste jag tillbaka till konserten igen. Bredvid Mia satt nämligen Svante och Simon (= de 2/3 värsta i klassen ) och larvar sig. Ett till problem om man vill avnjuta en pinsam konsert, i alla fall om man ska agera lärarelev samtidigt.
Men i alla fall, de som spelar på konserten spelar som avslutningen "Mamma Mia" = Svante och Simon kommer på att Mia heter Mia (hehe... intelligens. ^^) och Mia likaså. Därför lutar sig Simon över Svante och sjunger för full hals (jag glömde att nämna att det typ var sing-a-long på den låten) med i låten riktat emot Mia.
Liksom ALLA andra kan de låten, trots att de troligen inte förstår mycket av den. Därför blir jag full i skratt när han gapar vidare "My, my. How can I resist you?", fortfarande vänd emot Mia med världens flin på läpparna, tihi.

Barnens nöje är ungefär dessutom att ta reda på så mycket personligt om mig, och jag är nästan lite förvånad över hur satans kvicktänkt och smart Simon faktiskt är - nästan imponerad.
Men i alla fall så avslöjade jag för Evelina idag vem jag var "kär i" så nu har ju hon vääääldigt roligt - fritidsledaren Freddie vet det också, men så kom det ju från Evelinas mun.

Och detta blir ett långt inlägg, eftersom jag ska skriva lite om morgondagen också.
Vickans drömscenario: Vi ska spendera hela dagen i ishallen - Elsas värsta mardröm.
Jag fullkomligt hatar att åka skridskor, kan det absolut inte och gör bara bort mig så fort jag sätter min fot på isen - med eller utan skridskor. Så jag ska inte åka imorgon, både tråkigt och en stor lättnad. Jag kommer inte hinna spendera så mycket tid med barnen och lära känna dem som jag hade hoppats om jag bara kommer att få knyta deras skridskor, något som jag kom på i efterhand när jag hade åkt hemifrån.
DOCK så slipper jag göra bort mig inför dem alla (speciellt Gabriel och Simon - som aldrig skulle släppa det), men de kanske kommer att garva i alla fall eftersom jag har avslöjat att jag inte kommer att åka eftersom jag inte kan.
Men nu är läsningen slut - avslutar med en bild. Puss och kram!


Jag har inget minne av vilka bilder ni har fått.

Hej!

Tänkte skriva men nu kom Svante och Jacob, tjingtjongpling!

Cho-co-la-te, cho-co-la-te!

Hejhej! :D Jag är skum, har fått någon kick av... ja? Det finns många svar på den frågan, något mysko lyckorus är det i alla fall. Vi köpte lite dyra praliner och typ skrattade massor när vi snodde typ mängder av gratis choklad, typ 25 bitar fick jag det till senare. XD Vi hade vääääldigt roligt i alla fall. Träffade Felicia från klassen också, och det var ju trevligt. ^^

Senare hade vi bestämt oss för att köpa sushi, men innan stack vi till ÖB för mamma skulle typ ha saker till tvättmaskinen och annat, sedan tillbaka till staden igen. Först till någon sushirestaurang - stängd. Efter det Kiko Bar - stängd. Vi åkte till Priso, inget sushi där heller. Då kläckte jag att jag hade trott att vi skulle åka till Hemköp för att köpa sushi, så gjorde vi det. Fanns det någon sushi? Nej. Då kom mamma på att det fanns Wasabi också, så vi promenerade. På vägen dit såg morsan Bokia och kom på att hon hade ett presentkort värt 200 :- där, så vi stack in dit "en snabbis" för att kolla. Det blev att vi köpte lite böcker... eller nja, jag fick välja vilka böcker jag kunde tänka mig och så köpte vi dem. XD Men seeeeeeeen stack vi till Wasabi och namnamnam. :D Så antingen är den sushin som har stigit mig åt huvudet eller så är det chokladen. Och vet ni? Jag vill också ha en chokladfontän! :D

Det blev...
... Försoning - Ian McEwan
... Drömmarnas fält - Tamara McKinley
... En liten hattaffär på hörnet - Marita Conlon-McKenna
... Flyga drake - Khaled Hosseini
Roligt att de tre första författarna hette ett namn som började med "Mc".

Nu ska jag packa ned saker till veckan som kommer och sedan ska jag gå ned och nörda Correns tv-kanal. Visste ni förresten att jag brukar kolla på den ibland? o_o Aja, de sänder i alla fall från Chokladfestivalen, jag tycker att det är lite småroligt. :)
Och för att förlänga inlägget lite till får ni en bild...


It's X-mas time!

Helloooooooooo! :D Jag saknar den Boxer-reklamen. -___-'' Man blev så himmels pepp på den och ville dansa varje gång man hörde den. ;D

Om ett tag sticker jag och morsan till Chokladfestivalen, skojskojskoj. Och till skillnad från min bror slapp jag att gå upp klockan halv 5 imorse, men så får han åka skidor hela dagen också - något som jag heller inte vill.
Och jag längtar inte tills på onsdag, bläkblö.

RSS 2.0