Buddha ... or something



Nu när jag ändå har kameran nära till hands så passar jag på att visa upp min "superfina" snöskulptur. Det ska ju då vara Buddha, men på bilden (och sorgligt nog även i verkligheten) ser det mer ut som en snöklump med ett huvud.
Som ett roligt tillägg har han även löstagbart huvud, host, host.

Vintertider




Happy new year and decade!

Gott nytt år på er alla, även om det fortfarande är 2009!

Klockan är tio över tre och jag är klar, till ungefär 98 %. Måste nog rätta till håret lite.
Just nu tänker jag fördriva tiden med lite internet, lite Word och lite musik.
 Så himla najs, även om jag är lite förtvivlad över att jag antagligen inte kommer vara lika perfekt (haha, självupptagen?) när de kommer klockan halv sex. Men aja, de bryr sig nog inte.


 

Jag är ganska förvånad över att jag fick så mycket tid över. Jag fick ju ändå sitta och vänta på att få duscha i typ en-två timmar eftersom det bara fanns kall vatten - vilket resulterade i att jag ändå fick duscha kallt.

Snart ska jag bildbomba er från i går.


Min dag

Åh, hej bloggen!

Denna dag har verkligen susat förbi, vet inte riktigt vart det blev av den. Rusade runt utomhus i någon timme, sedan antar jag att jag fastnade i soffan framför "Ghostbusters 2".
Mina naglar är ett failure och jag vet inte vad jag ska ha på mig, men jag löser det på något sätt.

Dessutom måste mitt rum städas, vilket jag hade planerat in vid 11-tiden i morse ... nuuuu är klockan 17.52, way to go, Elsa!

Det kändes som lite ombytta roller här tidigare när jag "städade" medan farsan spelade musik på högsta volym, heh = huvudvärk.

Jag måste sätta fart, vill ju inte att rummet ska se ut som skit i morgon när jag ska låta en-två av våra nyårsgäster få sova i min svinstia till rum. Tyvärr är jag för lat, men jag måste ju faktiskt.

Och jag hittar nog något att dra på mig som tidigare nämnt. Ska leta upp mammas kavaj och prova, skulle ju vara ganska skoj att vara lite "glassigare" för en gångs skull - även om jag tycker att de överdriver med typ hundra repotage om vad man borde och inte borde ha på sig på nyårsafton. Jag menar; lägga ned 500-1500 :- på ett plagg som är så överdrivet glittrande att man bara kan använda den en kväll under årets alla 365 dagar, nästa år ska man ha en ny klänning/outfit. Naeee, skulle inte tro så.


Mysigt, men kallt. Ångest inför skolan, börjar om en vecka. -.-

Våååår julskiiiinka har rymt!



Hahaha, denna låt förknippar jag alltid med släkten! ;D<3

Jag är sjuk, men pigg i alla fall och ska nu förbruka mitt lov på ett mycket nyttigt sätt - avstressning ofc. Känns konstigt att börja skolan sedan ...

Not to far away from X-mas ("X" 'cause I'm so cool)

Ett inlägg såhär på kvällen.
Denna helg har verkligen susat förbi, datan är ett dystert tidsfördriv. I morgon är det matteprov på procent, jag har inte alls pluggat så mycket som jag skulle vilja. Inte ett dugg alls, faktiskt.
I stället för att plugga har jag suttit här och läst blogginlägg sedan typ två veckor tillbaka, eftersom det var då som jag senast satt vid ja ... bloggar. Datorn vore ju en kraftig lögn.

I bland skriver ju jag att jag har skrivit, ska skriva eller ja .. nämner kanske att jag pillat i Word. Jag är en sådan där liten författarmupp som skriver historier, berättelser och grejer ... helst böcker, om jag hade tålamodet för noveller är ju totalt värdelösa - vem kan sluta skriva efter två tre sidor?

Dessvärre så skriver jag väldigt sällan, även om jag ständigt tänker på nya scener och grejer i min historia. Att sätta tankar på papper har ju alltid varit ouppnåeligt.
I alla fall så brukar jag dra upp Word och ha det framme, ut i fall jag fick lust att skriva lite.
Drog upp Word och upptäckte att alla mina senaste dokument handlade om SO, fy vale - vilket elände.

Och räkna matte orkar jag inte, men ändå så gick jag snabbt igenom datorn och klurade ut att jag har 36 Word-dokument, kul.

Gotta be in it to win it



Jag älskar att vara med i tävlingar! Liksom spännande, uh-huhu.
Nu har i alla fall Naildesign.se en tävling om allt det där underbara över, massa nagellack och tillbehör som verkligen skulle underlätta när jag målar.
Åh, så himla spännande! :D <3

Haha och aw, Josse, nu förstår jag vad du menar. ^^ Och gulligt att du nämnde mig (?) i ditt bidrag. <3

RSS 2.0