Bara tillåtet att le och peta, när prislapparna är för feta.

Hej! Idag har jag, mamma och lillebror fördrivit tiden inne på Ikano-huset. Reorna börjar väl dala ut, men det finns fortfarande kap att hitta. :) Jag har i alla fall passat på att köpa en mesig militärgrön tre-kvarts-tröja (Reapris: 45 kr. Butik: Åhléns) och en vit klänning (Reapris: 100 kr. Butik: Sandströms). Och så fick jag ju en ny kompis (Namn: Robin. Ålder: 2-3) också. Men i alla fall: Jag är ju tveklöst den enda som är trött på den här "Se-men-inte-röra"-shoppingen. När man går in i MQ eller Sisters får man ju hålla i hatten.
Dessutom är jag trött på morsans sabla snack om Ullared. Vart vi än gick fick jag en upplysning om att vi kan hitta allt det som vi letar efter inne på Gekås. Det slutade i alla fall med att jag gav henne en upplysning om hur mycket hon tjatade om det, så nu ska det väl kanske ha löst sig.
En till sak som jag är trött på är Sisters priser på smycken. De är jättegulliga, märket heter "Pearls for Girls", tror jag. Jag hittade i alla fall ett armband med glaspärlor i olika former (ingen såg likadan ut), som var målade som små djur. Bedårande! :) Men hur bedårande armbandet än var så var mina 250 kr i fickan mer. 250 kr! För ett sketet armband!

Ute på krigstigen ...

Hej! Hur går ni tillväga när ni bråkar med era föräldrar när ni inte är hemma? Om ni är hemma så kanske ni stormar in på era rum, eller sticker någon annanstans. Det är i alla fall hur jag gör.
Men när jag inte är hemma (kanske på stan, eller som idag - på stranden) så går det ju  inte bara att stampa ut till gäststugan och sitta där i sällskap av FIFA - 06. När jag är på en allmän tomt brukar jag gå ... hem.
Lite underligt faktiskt, men när jag blir så sur att jag inte vet vart jag ska ta vägen promenerar jag hem. Inte särskilt smart från en tjej som saknar lokalsinne, men under sämre omständigheter lyckades jag faktiskt gå hem från stan (jag bor på landet, så det var ingen 300-meters-gång, direkt) - i spöregn. Idag var det gassande solsken och vi var på något öde bad några/någon mil hemifrån, låg utanför Norrköping. Jag promenerade några kilometer. Det var en rak väg, så det var inga större problem att gå där. Jag är glad att mamma och brorsan kom efter mig när de gjorde. Visst hade jag gärna gått några kilometer till, men när vägen skulle bli tvåfilig och splittras, skulle det bli problem.

Tomt och dålig stil?

Haha, hej. Det känns som lite dålig stil att skriva här, speciellt när jag inte vet om i fall jag kommer fortsätta. Vill ju inte skänka falska förhoppningar. ;) Det var i alla fall helt tomt i min lista över saker som hänt, först trodde jag att datorn laggade. ^^ Men sådant händer. Idag sticker jag i alla fall iväg på en kort visit hos Alva och Lovisa, mys. Jag hoppas att vi kan åka ut i deras skogar och plocka svamp också. Mys, mys. :) <3

RSS 2.0