My way back to "Twilight"

Haha, fjärilarna i min mage flyger. Jag är så nördig att jag ska se Twilight för femte gången, och andra gången på bio. Jag tycker lite synd om Elin och Alle som måste tvingas att dras med mig, och jag skäms över att jag frågade. Jag hatar verkligen att nästla mig in i andras beslut och aktiviteter. Men jag var bara tvungen, eftersom jag absolut inte vill mista en chans att se filmen på biografen. Och så skäms jag eftersom jag säkert kommer att sitta och mima deras repliker då och då, jag kommer verkligen inte kunna hejda mig då de är i skogen.

Everything about me invites you in. My voice, my face, even my smell. ♥

My way, back in time.

Hej hå! Jag har kollat på Twilight tre gånger nu. x) Laddade ned och såg den två gånger hemma, och innan på bio då, och jag älskar den vackra och underbara filmen fortfarande. Varje gång jag ser den får jag en ny favoritscen, vilket är helt underbart. Det är något som jag ska skriva om filmen, men alltid glömmer bort, vilket är hemskt irriterande. Dessutom har jag kommit fram till att Jackson Rathbone är så mycket snyggare, och att kvinnan som spelar Victoria är väldigt vacker med sitt röda hår, de hallonfärgade läpparna och fräknarna. Och så stör jag mig på att jag sitter och läser andras bloggar samtidigt, och därför glömmer bort allting som jag hade tänkt att skriva. :c Inget smart om man får säga så.
Jo, just det. Jag har hittat massa fel i översättningen på nedladdningen som jag stör mig på. De största ( enligt mig) ska jag faktiskt påpeka, eftersom jag irriterar mig så mycket på det.
1.) I en scen frågar "Bella" "Edward" om hans ögon, och då säger han att han har en ögonsjukdom - vilket är fel, eftersom han säger att det berodde på ljusrören i klassrummet.
2.) "Bella" är vegetarian, eller något liknande, och det hennes pappa säger klart och tydligt ( tydligare än vad "Edward" säger ljusrör) att han beställde en spenatsallad till sin dotter, men i texten står det frustrerande nog "skinksallad"!

Idag så blir det ett ståhej. Tidigare under dagen har jag bara kollat på Twilight ( vill se den igen, men hinner inte. ._.) och duschat och så, men sedan bär det av till min moster och hennes familj. Det blir bara killar, men jag överlever nog. I alla fall om Mika och Hjalle kommer över att jag är "emo", vilket jag egentligen inte är. Men annorlunda än resten av skolans fjortisar är jag, vilket antagligen sätter en gräns. Med Isac och Olle är det ju lugnt, och det lär förhoppningsvis att vara roligt med de två och deras sjuka humor. Hjalmar har förresten fått räls, vilket är lite spännande, eftersom jag inte ens hade en aning om att han hade problem med sina tänder.. Dessutom fick jag reda på att Sigrid och Niklas och Lotta och Håkan också skulle komma, så ja. Det blir ändå trist. Bara massa okänt folk, vilket skiljer sig ifrån mina vanliga nyårsaftonar (stavfel, I guess !!).

Igår handlade jag lite. En vit bomullskofta för 150 :- från Lindex,  en blus för 98 :- från H&M och smycken från Åhléns. Ett stort rött hjärta som kostade 25 :- och ett par örhängen för 10 :-. :)

Om jag inte hinner att skriva något mer, så önskar jag att er nyårsafton blir bättre än min. Puss och kram, från Nea år 2008. ♥  ♥  ♥

Natti natti!

Detta är mitt femte inlägg. Jag hoppas att det jämnar ut att ni inte har fått så många inlägg, och dessutom vill jag fixa min header, men fattar verkligen noll. Men ni står väl ut, får jag hoppas. Men jag antar att ni egentligen inte gör det. ._.
Men vi får se.. Någon gång kanske. Nu ska jag nog börja se på min andra halva utav Grey's Anatomy s. 2, i väntan på att Twilight ska laddas ned. :* ♥

Dröm sött, er kantstötta Nea. ♥

Hehe ;D

Min mamma är underbar! Hon sa att jag fick se den på bio igen med en kompis. Såklart blev jag glad, fast jag förstod det också som att hon skojade. x'D Men mys i alla fall, det skulle vara. Åhh.. Jag längtar efter att få se den igen, det är typ sjukt. Nu förstår jag hur de andra kände med Mamma Mia-filmen, som jag aldrig tyckte om. <333
Jag längtar bara efter de vackra scenerna och hur spännande filmen är, allt med den. Jag vill ha den på DVD, t.o.m., vilket inte händer så ofta om man är jag. :c

Twilight

Åh.. Jag är knäsvag, och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har sett den, och blev förälskad. Guud, jag vill se den igen, och på bio. Men gärna hemma också. ._. Jackson Rathbone är ögongodis och Robert Pattinson är urläcker, men ser förjäklig ut på bild. Men man blir ändå kär i honom i filmen, ihhh..!! o__o :Q
Åh, fult. Äckliga smileys. x'D Men ändå, åh och ighghhgoj... :c Det är sådant där läge där man önskar att allt i filmen var verkligt och man vill verkligen supas in i det och få en kram av Edward Cullen. 8D x''D
Jag vet som sagt inte riktigt vad jag ska skriva, hade så många tankar och idéer när jag satt på vägen hem i bilen vad jag skulle skriva om filmen och Edward Cullen/Robert Pattionson, nu står det still i mitt huvud.
Men jag hatade effekterna när Edward sprang och då de flög och lite sådant, och så störde jag mig också på att linskanten syntes i en scen, vilket jag kanske inte hade lagt märke till om inte någon annan hade påpekat det på sin bilddagbok.
Åh, jag är nerkärad och vill så gärna bara se den igen.. Har hittat en torrent, men de varnar att det är dålig bildkvalité och plötsligt har jag blivit väldigt fåfäng. x_x
Men ih, jag är plötsligt väldigt frustrerad. Jag vill se honom och filmen igen, att den alltid ska fortsätta som en serie, men inte som en serie utan som film. Men jag vet ju att fler filmer kommer, men jag skulle bli glad om regissören ville stanna. ._.
Puss och kram, er Nea ( till Edward Cullen x''D)

När det bara är du

Hej hopp.. Mitt rum ekar, något som det aldrig har gjort förut och min stol är puts väck, så denna gång får mina knän ta stöten. Det känns som att jag redan ska flytta ut, när vi bara ska byta fönster. Oförberett var det också, eftersom ingen mer än farsan planerat att vi skulle börja idag, när han tog stegen och började dra ut skruvar med skruvmejseln utanför mitt största fönster. Och så blev allt plötsligt väldigt akut. Vi ska redan börja bestämma prick vad vi ska ha, vilken färg mina väggar ska ha och vad jag ska ha för fondtapet.
Jag vill inte heller ha något element i rummet längre, när jag fick se hur mysigt och öppet det blev när det bara var fönstret. Mitt rum har dessutom blivit mycket grönare, med alla de öppnade ytorna.

Jag har sminkat om mig hur många gånger som helst idag, den där bagatellen med att gå på sta'n har plötsligt förvandlats i storleken till examen. Hur vet jag inte, men att se bra ut blev plötsligt väldigt viktigt. Så mitt hår pryds av mitt svarta hårband som jag fick i julklapp, mina ögon är skuggade med svart och vitt och för att jämna ut det har jag mitt enkla svarta linne på mig. Dessutom är jag orolig för att morsan och jag ska börja bråka innan vi ens har hunnit att äta innan bion.

Jag är också frustrerad över att jag inte kan hitta del 1 utav  säsong 2 till Grey's Anatomy någonstans, det är den enda delen av Grey's Anatomy som jag inte har sett, i alla fall utav de tidigare säsongerna. Den liksom saknas överallt. Och dessutom så kan jag verkligen inte se vidare utan den delen, nu när jag har tankat hem hela säsong 3, sett klart 1:an och har den andra halvan utav säsong 2 väntandes på mig på hårddisken.

Puss och kram, er Nea. ♥

When something's calling for you

Hey-ho! Förlåt för att jag inte har skrivit något.. * kollar skamset ned i golvet* .. men har haft "fullt" upp. I lördags hade jag min faster, hennes sambo och min låtsasfarfar här och det var väl mysigt. Vi kollade igenom min farfars gamla saker, och min gammelfarfars och massa gamla fotografier, och man fick en svag känsla av panik när man tänkte på att det var jag och min bror som ska bli tvungna till att ta de sakerna sedan när morsan och farsan dör.
Anders stämde min hi-hat - något som jag har tjatat på min pappa om i evigeheter - och jag är jätteglad. Har dock inte hunnit att provspela än, men jag längtar efter att få göra det.
I söndags blev vi bortbjudna till våra grannar, som vi blir varje år för att käka köttfärs- och grönsakspaj. Typ någon tradition, fast för några år sedan åt vi gröt istället. Deras barn och barnbarn var också där, och jag fick reda på att det bor lite huggorm och sådant längre upp i byn, och jag totalflippade. Dessutom så tillade farsan att vi skulle hålla koll på baksidan där vi har lagt stenhögar, buhuhu..
Igår hade vi min mormor och morfar här på lunch, och vid fyra-tiden kom David eftersom han och brorsan skulle se på bio och tanken var att mamma och pappa skulle se "Vi hade i alla fall tur med vädret igen." och jag skulle se "Twilight", möjligtvis med Vicky. Såklart förstod ju jag att biljetterna inte skulle räcka om man inte reserverade innan, men så tänkte ju inte mina föräldrar och så fick jag ju inte heller tag på Vicky så det blev så att farsan följde med småpojkarna och mamma och jag ska se på Twilight idag. Jag är trött på att jaga på kompisar, de får se den själv eller skylla sig själva, så går jag med mamma. Dessutom ska vi åka dit några timmar innan och gå runt i affärerna, och dessutom gå på restaurang innan, så det blir mys. :)
Nu har jag suttit och lekt med provexemplar av lösnaglar, så jag har två superlånga på vardera pekfinger och ringfinger, vilket inte ser riktigt klokt ut. Och jag har också upptäckt att lösnaglar fastnar i tangentbord till bärbara datorer..
Min farsa har tydligen bestämt sig för att riva ut mina fönster utan att fråga, men, men..
Puss och kram, er Nea. ♥





Jag vet inte om jag har lagt upp bilden förut.. gör det nu i alla fall.

You and me.

Hejhej, igen, Var bara tvungen att tillägga att jag tycker att Greven von Dy är jätteäcklig. I filmen, okej. Han är sådär miniläskig, men i spelet, huh. Seriöst, jag är jättelarvig, och vågar knappt spela. xD Han ploppar upp i källaren, och även om jag visste att han skulle göra det, så hoppade jag till och vågade knappt gå in någonstans eftersom jag antog att han skulle vara där. Dessutom vågar jag därför knappt vara på övervåningen längre, och min puls stiger jättemycket när jag närmar mig bokhyllan och passerar källaren. Och så vågar jag inte åka ner i tunnlar och hål heller som leder till viktiga platser eftersom jag får för mig att han ska komma upp någonstans också. Seriöst, jag är jäääättelarvlig, och skäms över det. Men han bara poffar upp, och så är det sisådär stressande när han kommer i ett klipp och låser in en. ._.
Ville bara tillägga hur enormt mesig jag är, men hej då. Nu ska jag hoppa in i duschen.
Och dessutom älskar jag mina nya ögonskuggor, sitter och leker med skuggningar hela tiden. :D <3

Let's talk about no one, someone, anyone!

He-hej. ;) Jag här fett nervös.. ._. Vi ska ha träff med Anna, Anders och Sune hemma hos oss idag och förra gången vi träffades så nämnde Anders att han var tvungen att komma och provspela mina trummor. Mina trummor låter för tillfället som kastruller, så ostämda är de, vilket antagligen avslöjar det faktum att jag inte har spelat på dem på säkert 3 veckor.. Det är riktigt pinsamt, och jag måste spela idag. -_- Och så vill jag ha ett par nya hörlurar till min Mp3, ena snäckan är stum och det är jäkligt irriterande.. Dessutom kan jag inte sova längre om nätterna, vilket är oerhört frustrerande, så ett par nya hörlurar skulle verkligen hjälpa.
Jag har ägnat min torsdag åt julkalendrar, eller i alla fall Greveholm, och gud så underbar den är. Fick den i julklapp, och behandlade den seriöst som drottningens juveler ( xD). Jag gick runt med den hela tiden, och vågade verkligen inte att se på den. Liksom ; "Ska jag se den nu, ikväll? Nej, jag sparar den tills imorgon..". Ungefär som den där sista chokladrutan som du vill spara, men samtidigt äta upp på dirrekten. Men så blev det att jag såg den igår, och jag ville sitta och tjuta och hoppa hela tiden. Det var liksom ett rejält glädjerus genom att bara kolla på vinjetten. Dessutom satt jag och skrattade hela tiden. Deras pappa är ju helskön, när han står på grusgården och letar efter svävande stenar. x'D
Och så blev man helt deprimerad när allting var slut, glädjeruset var över. Men jag misstänker att det inte kommer att dröja så lång tid förräns jag ser på den igen.
Den 23:e december låg jag också i sängen heeela dagen och glodde på Sunes jul, där Håkan Bråkan is the man. "Men pappa, vi har ju ingen hund!". Fast jag trodde konstigt nog att den skulle vara ännu bättre. Men den var bra. :)
Puss och kram, er Nea. ♥


There are things that hold us under and, there are things that dragged us down.

Mållöst hopplös

Jag vet ärligt talat inte vad jag skriva. Om att jag inte har några känslor för julen, om att jag funderar på vad som skiljer mig själv från de andra på ett sämre sätt eller varför jag alltid känner mig så utanför och påhittad.
Det värre är nog nästan att jag hatar sådana här tjatiga inlägg när man bara klagar på sig själv, och så sitter jag själv och skriver ett. Grundlurad. Ett stycke som inte alls passar in i texten, bara en förvirrad känsla som man kan ha ibland. Jag vet inte om jag har den nu, jag vet inte ens vad jag känner.. för något, för någon, inför allt och alla.
Jag kanske bara borde skicka iväg detta inlägg, eller inte göra det alls, för att avsluta de

I'm going to tell you a little bit..

Hehe-hej. :) Jag är en bloggarnolla som är jättedåliga på att skriva inlägg varje dag.. -_- För tillfället har jag läst igenom de 30-40 blogginläggen som jag hade att läsa, och sedan har jag fixat lite med min julklapp till Annie. Tror lilla fröken Alle att Johanna eller någon annan misstycker om Johanna inte finns med på bild medans vi andra gör det?
I alla fall, Annette hatar mig, och jag bara vet det. Haha, nej. Hon hatar mig inte, och nu har hon också påpekat att jag är väldigt smart; man tackar och bugar! Fick tillbaka min tomteluva, fick ett -G, men det var väntat. Dessutom påpekade hon att jag var oseriös och sinkade Mebb, men så sade hon ju också att Mebb sinkade mig. Dumma Mebb. Dessutom så såg jag på Mebbs arbete också hade fått ett -G, så jag är ju inte sämre än henne i alla fall. Jag tycker att det är dumt att det man har i elevens val påverkar betyget, i alla fall om man har musik. ._. Det är ju faktiskt orättvist, inte sant? 
Min asociala katt har dessutom förvandlats till världens största knäkatt, vet ej varför..? Han är lite lustig ibland..
Jag ska fixa med heathern på lovet, eller.. Jag vet ej, Alle kommer ju hit på torsdag, så om jag hade fixat med bilderna redan då så är det ju lugnt sedan.. :l Aja, får se.. 
Vicky har maginfluensa, skitmysigt. Och jag saknar Love och Alva, då vi satt uppe hela nätterna och spelade The Sims, våra supermysiga valborgsmässoaftonar och deras underbara småsyskon. ♥ 
Jag träffade dem senast i somras, sjukt dåligt. :( Dessutom vill jag inte veta hur mycket virus jag hade i min dator utan att jag visste om det. x''D Alltså, det var sanslöst sjukt. Men nu är allt borta - puh..!! Fattar inte riktigt hur jag inte kunde veta om det, men det gjorde jag inte i alla fall..
Dagens asgarv var i alla fall på svenskan då två killar i vår klass hade gjort ett eget korsord tillsammans som Åsa hade kopierat och delat ut till alla oss i klassen. Eftersom det utgick från en tom mall som killarna hade fyllt i så stod det "Detta blir klurigare, nu när du ska skapa ett eget korsord..." eller något liknande. I en ruta står det i skrivet "Ett djur" , på tre bokstäver, och Alle, the smarthead, skriver i ordet kor, och jag kollar frågande på henne. Kor är väl nämligen inte något djur..? Sedan frågar Elin också vad Alle har gjort med sitt korsord, och sedan bryter Elin och jag ut i ett asgarv när vi förstår vad hon har gjort. x''D Haha, hysteriskt roligt.
Puss och kram, er Nea. ♥

A reaction of wonders!

Hej och hallå! Och hjälp, vilket dåligt samvete jag har över att jag inte har skrivit ett enda inlägg denna vecka förutom det här. Jag har typ hrm.. gjort lite saker..? x'D Nej, men i måndags var det ju trummor.. Konstigt nog satt vi och pratade bort en viss tid. x') I tisdags var jag med Vickan, och ja.. Det var kul. ^_^ I onsdags kommer jag ej ihåg.. öhm.. Och i torsdags - öhm.. Gjorde matteläxa såklart! :D Öh.. Nä, men alla vill väl göra matteläxa..? >_< Alle blir sur på mig nu för att jag skriver smileysar i varje mening, eller så skrattar hon.. Vet ej. Kanske ingetdera.. Kevin vann som förmodat Idol, min låtsasfarfar fyllde år igår ( grattis till honom) och vi var och handlade lite innan så jag köpte lite nya kläder.. Och hittade massa saker som jag nu vill ha. En del som jag redan visste sedan innan.. Idag har jag ägnat 4 timmar åt att kolla på min brors uppgradering i karaten.. Åhh.. Vad roligt..! Trodde att jag skulle komma hem klockan 11, men vad glad man blev när man istället kom hem klockan 2. Och dessutom var det ju bara ungefär i 3-4 minuter som man var aktiv, resten av tiden när de andra ungarna körde blev det trist mobilspel.. Och nu tränar jag på biologin. DUUUT! Okej då, jag bloggar.. Men sedan och innan pluggade jag lite.. Fast såklart fick jag ju med mig kemiboken hem och inte biologi, så jag har inga frågor att jobba med, vilket förstör allting. Man lär sig liksom ingenting av att läsa i boken.. ._.
Puss och kram, er Nea. ♥

Det skulle egentligen komma en bild på en utav mina nya tröjor, men det visade sig att mitt USB-intag var lite knäppt, så kameran och datorn vägrar att samarbeta - truly sorry..


Everything comes with sorrow.

Neas ska-göra-lista:
[x] Öva på trumkomp med stängd och öppen hi-hat - halvt.. Glömde noterna uppe. x'D
[x] Måla färdigt bilden som jag inte ens har påbörjat - får duga.
[x] Slå mig ned och ägna några timmar åt att fixa julgodis.
[x] Rensa klart och plocka in sakerna i min garderob, det kan verkligen inte se ut som det gör nu.
[x] Min nya finess inför veckan, att fixa mina "outfits" inför skolveckan, en skolvecka i förväg! ;] - ska nog göra det nu.
[x] Klara av "Kaspar i Nudådalen"-spelet, samt installera ett nytt "juligt" spel. - jag hittade inget annat "juligt" spel. ._.
[   ] Jag skulle gärna hitta "Håkan Bråkan"- spelet som också är underbart. :D - the game is lost. x__x

Idag har inte så mycket hänt. Somnade klockan kvart över 3 imorse, vaknade halv 10.. Låg i någon halvtimma och kollade på tv, målade sedan klart min surrealistiska bild. Efter det gick jag upp till datorn och chattade med Mebb, under hela dagen faktiskt. xD Jag började på att måla goth-Mona Lisa eftersom jag blev så inspirerad när jag försökte att hjälpa Mebb med hennes Mona Lisa, men det slutade i "katastrof". Jag spelade Kaspar i Nudådalen, diskuterade musik med Mebb. Mebb tipsade mig om hennes favoritband, som var bra. Ska nog ladda ned något ifrån dem, men ska lyssna in dem lite först och se om jag kommer att fortsätta lyssna på dem.
The Monkeys har förgyllt min dag, och gjort mig till en gladare, men fortfarande lika dålig person på att sjunga.
Vi gjorde lite julgodis, som Mozart-kulor, trippelnöt och knäck. Sedan så har jag inte gjort så mycket. Suttit vid datorn, övat trummor, rensat garderoben och lagt fram kläder tills imorgon och på tisdag, alternativ onsdag också...
Puss och kram, er Nea. ♥


Cause, today there is no day or night.
Today, there is no dark or light.
Today, there is no black or white.
Only shades of grey...

Before I'll get up.

Jag bara måste fixa en "Ska göra"- lista tills imorgon, inte för att det är akut. Men det hjälpte verkligen att jag målade klart Mona Lisa idag. Har dock kvar en bild som jag inte ens har börjat på, men jag är rätt bra på sådana saker. ;)

Neas sysslor inför idag:
[   ] Öva på trumkomp med stängd och öppen hi-hat ( annars lär jag skämma ut mig imorgon)
[   ] Måla färdigt bilden som jag inte ens har påbörjat (!!!)
[   ] Slå mig ned och ägna några timmar åt att fixa julgodis.
[   ] Rensa klart och plocka in sakerna i min garderob, det kan verkligen inte se ut som det gör nu.
[   ] Min nya finess inför veckan, att fixa mina "outfits" inför skolveckan, en skolvecka i förväg! ;]
[   ] Klara av "Kaspar i Nudådalen"-spelet, samt installera ett nytt "juligt" spel.
[   ] Jag skulle gärna hitta "Håkan Bråkan"- spelet som också är underbart. :D


Bara för att liva upp inlägget lite så får ni en bild som påminner om mitt liv för tillfället - tröttsamt och trist.

Mona Lisa - suck.

Hrm.. Klockan är 01.55, en söndagmorgon. Jag har bland annat ikväll spelat Kaspar i Nudådalen med min lillebror, och målat klart Mona Lisa i färg. Mona Lisa i färg ser ut som skit, inte för att hon var särskilt vacker innan, men hon blev väl knappast vackrare. Hon är djupt hemligstämplad, och endast få undantag lär att få se henne. Jag är avundsjuk på Mange, han berättade att Kinna som är jätteduktig på att måla skulle hjälpa honom nu i helgen. Åh.. Ska nog måla lite på den "roliga" bilden också, nu när jag har en bild i huvudet av vad det ska bli.
Sömniga kramar, er Nea. ♥

The greatest thing of them all

Upp och i väg! Hej på er allihopa. Idag är det lördag, och jag har ägnat den största delen utav dagen till att chatta med Mebb, trevlans! Jag längtar liksom alla andra efter julen, den där korta tiden innan man öppnar julklapparna. Eller den där dagen innan julafton då man är där och prydligt staplar upp sin julklappshög under julgranen.
Eller kanske när vi i släkten ska köra paketleken, det kan med bli spännande, såklart.
Jag kom precis på att jag inte har målat något på någon utav mina Mona-Lis:or varken igår eller idag, och det är verkligen bråttom. För på måndag är jag rätt säker på att jag inte kommer att hinna. Eller i vilket fall så känns det ju lite surt att behöva sätta sig klockan 7 - halv 8 på kvällen. Men japp, man får se hur det går, blääk.

Puss och kram, er Nea. ♥


Hugs and kisses for free.


Hej och hallå. Jag sitter och skriver blogginlägg med knappt några mellanrum alls känns det som. Med detta blogginlägg har jag skrivit fem, och det bara idag. Jag vill för övrigt ge en tumme upp till Tv4.se för att visa hur imponerad jag blir av att de uppdaterar så snabbt. Jag är också lite kär i Leona Lewis röst eftersom den är så fyllig och underbar... Haha, avis.
Oj, nu blev jag trött. Och dessutom kom jag på en sak, om klockan går över 00.00 så får ju jag äta ur min chokladkalender, mohaha. Fast det gör jag ju inte, cause I'm good girl of course.

Ut i fall att detta var sista gången som du såg mig, skulle jag ge dig en dikt.
Ut i fall att detta var sista gången som du hörde min röst, skulle jag ge dig en blick.
Ut i fall att detta var sista gången som du hade chansen att säga förlåt, skulle jag säga farväl..
Pussar till er alla, från Nea. ♥

The final two, now I know so.

Det var ju självklart. Alice Svensson och Kevin Borg till finalen i Idol. Fast lite besviken blev man ju, för Robin sjöng ju ändå så bra. Och när man hörde auditionen, åh.. :( Men aja. Alice var trots allt värd platsen, och Kevin var helt klar från första finaldagen, enligt mig. Jag har ändå väldigt dåligt samvete över hur dåligt Alice måste känna när precis alla tror att Kevin ska vinna, men så kan det ju vara. Och jag säger som Marie Picasso, "om man har tagit sig till Globen så är man garanterad en karriär inom musikbranchen".
Är det någon mer än jag som röstat vilken låt? Jag valde solklart "Heaven's on fire" till Alice, och valde "Lyssna till ditt hjärta" till Kevin bara för att jag på något sätt bara känner för att utmana honom, även om jag vet att det inte blir någon utmaning eftersom han redan kan den.. Men ändå, det är ju ändå svenska Idol, så liksom.. ah-a. Men det kommer inte att bli den låten nästa fredag i alla fall. Typ alla röstade på "Living on a prayer", så de två låtarna är det som vi kommer att få lyssna till nästa fredag.
Kevin Borg och Alice Svensson
Puss och kram, er Nea. ♥

The final two, oh I wonder who..?

Vilka går vidare i IDOL? :) Kevin är ju säkert, men sedan blir det ju säkert Alice, eller..? Jag vet inte riktigt vem jag vill se i finalen med Kevin. Det är svårt. /: Alice har en myyycket roligare scenpersonlighet, men jag tycker nästan att Robin sjunger bättre, det vill säga när han "får till det". Aja, vi får se.
 
Puss och kram, er Nea. ♥

Some photos for christmas..?

Haha. Förresten, en till sak. Axel har tydligen väldigt många spök-kompisar.
Om man säger "Bu!" till honom får man ett förvirrat "Tja." tillbaka.. Knäppa krulltott.

Running trough my body, to my soul.

Hello stranger! Jag hittar få bra saker med denna dag. Jag vet inte om lektionen där ordet "sex" upprepade säkert 73 gånger var bra, något bättre än Lennarts. Mattelekionen var i alla fall urkass. Franskan var okej. Innan också. Jag var sisådär asocial och butter idag, och såklart var kanske Andreas ovanligt pratglad idag..? Men vad vet jag? Och jag upptäckte en liten kul sak också. Varje gång vi träffas så frågar han om vi har prov, haha. Nu fick jag en liten fundering över vad han tror att vi har för lärare egentligen... Tydligen sådana som ger oss prov till alla lektioner. ^_^
Tydligen har lite folk bestämt sig för att frysa ut Samme, vilket jag inte har något emot, och alltså stödjer.. men jag tyckte att det var oerhört dumt att göra något sådant utan att bestämma med oss andra innan, men nå väl.
På lunchen satt vi med Christoffer, ha. Han satt och planerade ytterligare ett sätt att döda mig. Jag vet inte hur han skulle lyckas med det, men taket till matsalen skulle på något sätt rasa in. Dumt nog så satt ju han på platsen precis bredvid mig, men det tänkte han väl inte på. Tydligen var det väldigt komplicerat i alla fall eftersom han var väldigt fokuserad på sina tankar.
Till sist var det bara kemi kvar. Jag ska förresten skicka in min prao-ansökan nu i helgen.. Skönt att få det gjort.

Förresten så lekte jag "Gissa namn"-leken två gånger igår. Först kom Malm och skulle gissa på förnamn. Han gissade på Nellie, typ 12 gånger eller någonting. Sedan hotade han med att skriva mitt namn över hela bänken med spritpenna - kul. Sedan kom Andreas och då började rullen igen, fast denna gång vad jag heter i efternamn. Han var rätt seg, och satt och trodde att jag hette "Volvo" ett tag, haha. Nästa gång ska jag gissa mig till vad han heter, fast egentligen är det rätt onödigt. Liks, det finns skolkataloger! c':

Puss och kram, er Nea. ♥


Another homework that I didn't do.

Hej och hå, galopp. Jag lade enbart till ordet "galopp" eftersom jag kände att behövdes något mer piggt i meningen. Jag är ledsen att ingen vidare uppdatering har skett, och absolut inte i heathern och bloggens utseende. Jag är supertrött på det, men tja.. Japp, om man inte har lagt ned någon energi på det så får man helt enkelt skylla sig själv. ._.
Jag är jättefrustrerad. Alle har hjälpt mig att komma på att jag ska ta bilder ifrån Annies bilddagbok till hennes julklapp, och jag upptäckte nyss att hon har rensat den... Aotch.. >.< Men Alle, om du är bäst så kan ju du välja en bild när vi var modeller för henne och skicka..? Du är underbar om du gör det, trots att du är en hemsk dansare. ♥
Haha, ja. Alle och jag hade fett kul idag på dansen. Amanda var ett litet, gulligt mobboffer som vanligt och jag tycker att tjejen som heter Sandra (?) är toppen och superflummig, haha! Typ bästa danslektionen, trots att jag trodde att det skulle bli den värsta..

Puss och kram, er Nea. ♥


It's like venom..

Hey hey! Och jag hoppas att ni hade en trevlig första advent. ^^ Jag har världens sämsta samvete. Jag gjorde aldrig den där artistsaken i lördags, och vet ärligt talat inte om jag orkar heller. Jag säger så att jag skjuter upp det till nästa lördag, så får vi se. ;)
Våran låtsasfarfar var hos oss igår. Han är så snäll, mamma hade nämnt något förra året om att hon hade letat efter Haribo-kalendrar till oss, och det kom han ihåg - och hade köpt till oss. :) Första året någonsin som jag har fler än bara en kalender. Tack så mycket. ♥
Jag kollade nyss på årets julkalender, det första avsnittet alltså. Den var väl bra. Inte lika höga klass som de åren då man själv var liten, men bättre än hrm.. Vad handlade förra årets julkalender om? :o Aja, den enda lite "nyare" kalendern som jag har gillat var Håkan Bråkan. :) Mhm.. Den var bra. Men aja, strunt samma. Cut the crap och så går vi tillbaka till årets istället. Det var lite kul att Dorsin var med, för liksom. Julkalendern känns inte riktigt som hans "forum". Och så lyckades de att skicka inköpslistan till tomten - där det stod att han önskade sig 500 kg smör. Haha, klyftigt.
Men morsan var nog den som skrattade mest. ^_^
Och idag har vi fysikprov. Har dessvärre inte pluggat så mycket, och vet inte hur man räknar ut det heller.. Får väl chansa lite och hoppas på ett G, men jag tror att det gick rätt bra på matteprovet i alla fall. :) Eller inte... Vem vet. Jag vet  inte. Det var för övrigt ett lokomotiv i chokladkalendern idag. Så att ni stackare som inte har någon vet. ;)
Wish me good luck! Puss och kram, er Nea. ♥



RSS 2.0