Starkt undermedvete.

Jag är lite ledsen. ._. Mina fågelbilder från tisdagen är kvar på kameran, men eftersom jag inte kommer att lyckas tömma den i min dator hamnar de på lillebrors dator istället. Resultat: Ankan, Anden m. fl. blir bortglömda där.
Dessutom har jag inte ägnat någon tid till att göra kemi, och nästa vecka är det ju vanlig skolvecka, så det kommer inte att finnas tid till det.
Men nu ska jag i alla fall sticka ut emot min egen vilja och jogga, hoppas att ingen ser mig. Mig och mitt hår. Och mitt ansikte som saknar smink. Fast å andra sidan, den andra meningen överlever jag. Men mitt hår skulle jag nästan hellre raka av mig. Jag får väl jogga med luva. Och hoppas på att det inte regnar. Men i alla fall, hörs kanske därefter!
Eller några veckor senare ...

Blandade bilder








Nu orkar jag inte ladda/redigera fler bilder, men som tidigare nämnt är min dator full av dem. :(

Till er förvåning?

Eh - he. Inaktivitet hälsar till er, jag känner den väl.
Den ena halvan av dagen har gått åt till att nörda Assasin's Creed, den andra är inte förbi ännu. Men den bör tillägnas packning till Göteborrrg. Jag rensar också bilder, eftersom min D-disk är full och min kamera verkligen måste tömmas.



Till minne av Kiwi nummer 2 - a.k.a. Simeon, som fick möta en fruktansvärd död inbunden i hushållspapper och Vickans tofs - som även den såg sina sista använda dagar.

Blek och trött, who cares?

Nu är det mat, sedan är det sista trumlektionen från Aktiv Ungdom som gäller. Jag orkar inte sminka mig, men vem bryr sig egentligen? Orka smink. Men att borsta igenom håret kan ju vara lite mer trevligt i alla fall. :)

Skoldag, morgonssömn

Åh, sovmorgon! Så himla skönt, jag drömde ju lite skumma drömmar och vaknade upp då och då - men det var helt klart värt det. Nu ska jag krypa ned i TV-soffan framför Ugly Betty (eller annat, film ?) tillsammans med tre upplagor av Kalle Anka som ingen läser, min stackare till pappa startade en prenumeration utan att säga något till oss andra i hopp om att brorsan fortfarande läste dem ... vilket han inte gjorde.



Orka redigera


Men oj, lever ni? Jag?

Ehum ... hej?
Har haft lite avhållsamhet från min dator, men för att alltid vara ärlig: Jag har inte saknat den heller.
Den enda anledningen till att jag sitter här nu är att min kamera är full och jag tömmar den, alltså kommer det kanske lite bilder ... senare. Jag är sjuk som fan och funderar på att vara hemma imorgon, det var på ett, så tunt att det blev oidentifierat, hårstrå som jag klarade mig igenom fredagen - då jag kom hem och sjönk ned i soffan tillsammans med mitt täcke. Och så spenderades även hela lördagen, från klockan 9 (på morgonen) till klockan 12 (natten/kvällen). Så idag har jag blivit tvingad av mig själv att göra något. Det suger att vara sjuk, nu svettas jag som en gris och det är inte ens varmt. ._. Jag har i alla fall fotografiabstinens och sprang runt som en galning i fredags i spöregnet, myyys. Nu ska jag ut och fotografera blommor (och bin?) i solskenet.

RSS 2.0